לסבתא היקרה,

gal-or

New member
לסבתא היקרה,

סבתא, לא התכוונתי לפגוע בך ביום שני בערב, אבל, זה היה הקש ששבר את גב הגמל מבחינתי. באותו יום בבוקר הגיעו המובילים, פרקו את התכולה שנועדה לדירתי, עבדו מאוד קשה במשך 3 שעות, והלכו. אמרת לי: "בואי" ונכנסנו לדירה. התחלנו לפרוק את הדברים, ואת התחלת להגיד לי: "את זה, את שמה פה, את זה את שמה פה",אני כל הזמן אמרתי לך בעדינות: "סבתא, אני צריכה לראות איך אני שמה בגדים שקודם שמתי שני ארונות, בארון אחד". את לא השכלת להבין. השיא היה ביום שני בערב, כשאמרת: "אני מבקשת שבימים הקרובים לא תעשי לך תוכניות". התפוצצתי עליך. אני מצטערת על הדברים החריפים שאמרתי. אני רק רוצה להעיר לך כמה דברים: א. כל הכבוד שבאת לעזור למרות שלא ביקשתי. ב. הדירה אמנם לא שלי ואני משלמת לבעלת הבית על זכות שימוש בה, אבל פנים הדירה, הוא טריטוריה שלי ולך אין מה לקבוע לי סדרים! ג. סבתא, אני לא ילדה קטנה שכל דבר צריך להגיד לה מה לעשות, ואם כבר את רוצה לעזור, אז תשאלי אותי איך אני רוצה שתעזרי! מה עוד שאני עובדת (טוב שחזרתי לעבודה מיד למחרת) ואת חייבת להתחשב בזה שיש לי גם חיים חוץ מסידור הדירה! ד. וכל דבר שאני מנסה לברר, את אומרת: "מה אני אמרתי לך?" בצורה מגעילה. אפשר להגיד: "גם אני אמרתי לך ככה". עדי

OneillRulz

New member
תגובה לסבתא היקרה:

אהלן גל! או אור... שמעי, העניין הזה מוכר לכולנו! את צודקת, באמת סבתא שלך לא אמורה להיכנס לך לחיים ולקבוע לך מה לעשות בדירה שלך......... הדירה הקודמת שלך היתה יותר גדולה? כי רשמת- "סבתא, אני צריכה לראות איך אני שמה בגדים שקודם שמתי שני ארונות, בארון אחד". אני יכול לאחל לך מזל-טוב על זה שעברת, ולהגיד לך שלא כדאי לך להיכנס לריב עם סבתא שלך, כי תמיד הן יכולות לעזור, ובגיל הזה כבר אין להן מה לעשות והן עושות הכל בשביל לעזור לנכדים... וחוצמזה, הם רגילות לתקופה של החיים שלהם שהכל היה במקומו, אבל..... THIS IS THE NEW AGE!!!
מקווה שעזרתי...
נחומי

gal-or

New member
היי,

אז ככה: ההורים שלי נפטרו (אבא פתאומי ב-96 ואמא מסרטן שד ב-99). הדירה הייתה שלהם (מדובר בדירה בת 5 חדרים). עדי

OneillRulz

New member
תגובה....

אהלן גל.... אני מאוד מצטער לשמוע..... היום באמת חשבתי על הענין; איפה ההורים שלה? למה היא לא מבקשת מהם לעזור לה? אני באמת משתתף בצערך...... אחרי הנקודת מפנה הזאת אני רוצה להגיד לך.... שמעי, אני חושב (אם אין לך אחים) שסבתא שלך היא המשפחה הכי קרובה שלך, זה יהיה חשוב שתשמרי איתה על קשר כי היא תמיד יכולה לעזור בהמון דברים.

gal-or

New member
יש לי אח, שגם לומד וגם עובד

וגם דודים ודודות וזוג אחד מהם מחתן בת השבוע. עדי

OneillRulz

New member
.......

חבל שאת כל פעם מטפטפת לי פרטים חשובים קטנים, זה כאילו את לא רוצה לפתור ת'בעיה...

למעלה