מצטרפת להמלצה
והנה שמות הסרטים:
תפרים (ישראל, 2011, 18 דקות) סרטה של עדיה אמרי אור משתתפות: שירה קצנלנבוגן וריקי בליך תסריט ובימוי: עדיה אמרי-אור הפקה: עדי דרוקר צילום: מידן ארמה עריכה: אור לי-טל תקציר: עמית ונועה, בנות זוג בשנות ה-30 לחייהן, עשו את הצעד הגורלי והרחיבו את המשפחה. בלילה שלאחר לידת בתן, בבית החולים, שתיהן מגלות שיש דברים שאין כל דרך להסתיר.
נטלי (ישראל, 2010, 10 דקות) סרטה של כרם בלומברג משתתפת: נטלי דובקין צילום, בימוי ועריכה: כרם בלומברג תקציר: "אם הייתי נולדת בן, איזה מין בן הייתי?". נטלי עושה הופעות דראג חתרניות ובוטות תחת השם "אלטה-איגור". היא חושפת בפנינו דילמות ושאלות לגבי הזהות המגדרית שלה וסיפורים מחייה שהובילו אותה להופיע עם דמותו של איגור: כוכב פופ שובר לבבות המגלם את משבר הגבריות העכשווית ומגולם על ידי אישה.
מעבר לחלון (ישראל, 2011, 12 דקות) סרטה של חן שומוביץ משתתפות: עירית גידרון, רוני קידר, נרקיס טפלר תסריט ובימוי: חן שומוביץ הפקה: נטע גולן וכנרת האובן צילום: רון חיימוב ועמירם זוכוביצקי עריכה: נופר וולפו עריכה ראשונית: איל אלדר, עמרי פלד תקציר: יוני (21) ושירה (23), נתפסות בעיצומה של נשיקה סוערת על ידי אמה של יוני דרך חלון המשפחה, ולפתע מוצאות את עצמן במרכז תשומת הלב שלה. יוני, שנמצאת "עמוק בארון", נאלצת לבחור בין אהבתה הגדולה לשירה לבין משפחתה, כשרק חלון מפריד בין השניים.
שלושת הנ"ל- היו מעולים! ואת זה כותבת מי שממש לא מתחברת לסרטים קצרים. ימי צילום (ישראל, 2008, 25 דקות) סרטה של אוריין ברקי תסריט, צילום ובימוי: אוריין ברקי עריכה: ליאור אלשייך, אור אבן-טון מוזיקה: עופר פלץ תקציר: אוריין, שעדיין לא איבדה את בתוליה, מחליטה לשכב עם גבר. לאחר שאיבדה את בתוליה היא עדיין מרגישה לא מסופקת, ופגישה מקרית עם בחורה מעלה בה תהיות לגבי זהותה המינית.
אליו, גם אני לא התחברתי (ועוד חברות שהיו סביבי). כאילו הנושא החשוב אותו ניסו להעלות, התפספס. הוא היה נראה סרט סטרייטי לגמריי (וככזה, לא בחנתי אותו, אז לא התרשמתי במיוחד), למעט שורה שמספרת על מישהי שהתחילה עם הדמות הראשית.
חשוב לציין- מביעה את דעתי האישית בלבד וייתכן כי תתחברו גם אליו.