לסבית או לא?

Mסיבמבה

New member
אוייש נו, הגזמת לגמרי ../images/Emo6.gif

לא נסחפת בכלל רגשות שיש לי כלפיה מתוקה, אני נשואה עם 3 ילדים באושר מוחלט!!! אין לי שום רגשות כלפי חברה מהעבודה אני בסך הכל דואגת לה ושואלת בשמה מה לעשות חנטרישית

Mסיבמבה

New member
לסבית או לא?

היי אני מתייעצת אתכם בשביל חברה שלי טובה היא בת 29, עברה המון מערכות יחסים עם גברים. אני רואה אותה כסטרייטית לחלוטין!!! לפני חצי שנה בערך היא נפרדה מחבר, היתה הרוסה נורא, בכי, אבל...עשתה סדנת מודעות עצמית..מנסה להתחזק ובינתיים היא עושה המון כושר בחדר כושר ועל הדרך, הכירה בחורה נחמדה. בחורה לסבית. הן התחברו כשתי חברות טובות, מבלות יחד ובלה בלה ופתאום... היא פתאום מגלה שיש לה רגשות אל הבחורה. שהיא מתאהבת בה. שבה לה לנסות ולשכב איתה כמובן שלי זה נראה הזוי. פשוט היא במצב מבולבל כרגע, אבל היא לא יודעת מה לעשות - לנסות / לברוח? מה היא, מי היא, מה היא רוצה. היא פשוט בבלבול נוראי ואני לא יודעת מה לייעץ לה ברור לי שאם היא תנסה לשכב עם הבחורה - יהיה לה טוב, היא תישאב לתוך מערכת יחסים ותהייה עוד יותר מבולבלת וחבל לי על העתיד שלה חבל לי שהיא לא תכיר בינתיים גברים אחרים שבגיל כזה קריטי היא תחשוב מה היא - לסבית או סטרייטית מה אתם מייעצים? איך אפשר לעזור לה? הרי שאני אקבל אותה עם כל בחירה שלה, אבל האם זה הזמן בכלל לבחור, כשהיא כל כך רגישה? תודה על כל עצה שאקבל

מיטל225

New member
בעיניי אין דבר כזה זמן נכון..

כל זמן הוא נכון... ומה זאת אומרת חבל לך על העתיד שלה? אם העתיד שלה עם אותה בחורה יהיה מדהים? אז מה חבל? אולי בסוף היא תגלה שחבל על העבר שלה, חבל שהיא בזבזה כל כך הרבה זמן בלי לדעת שזה מה שהיא רוצה באמת! אני לא רוצה חלילה לשפוט או לבקר אבל.. אני הייתי מניחה את החבל בצד! וזה לא משנה באיזה גיל היא תחשוב אם היא לסבית או סטרייטית.. אף פעם לא מאוחר מידי לגלות ולמצוא את עצמך. אני הייתי ממליצה לה לנסות, אולי שם היא תמצא את האושר שהיא מחפשת! בהצלחה

41מיקה

New member
מיקוש ? לא ממש ...

גם ככה אני מרגישה מישהי אחרת עם המיקה הזה , אבל זה בסדר ... מיקה נראה לי שם חזק . מיקוש ? לא .... 'צטערת ... אבל אהבתי את ההברקה ! תודה ! לילה טוב לכולן !

a n a t i 3 3

New member
זה בדיוק הגיל שגם אני הבנתי שאני...

היא בת 29, ילדה גדולה החברה שלך - או שזה מה שנראה לך מוזר?! ואם היתה בת 15 ומגלה על נטיותייה אז בטח היית אומרת שהיא צעירה מידי וכבר מחליטה. חברה יקרה תרשי לי ללמד אותך משהו ממרומי גילי המופלג - "לאהבה אין גיל", וזה ממש לא משנה עם היא אוהבת גבר או אישה, מה שחשוב פה שהיא מרגישה/אוהבת, "רגש" אותה תכונה שיכלה בקלות להיפגע ולהיכבות לאור הפרידה הקשה שהיא חוותה.

אוססונה

New member
מסיבמבה - אל תהיי "פטרונית".

ראשית, אני מבינה את הדאגה שלך "לחברתך הטובה". שנית, אל תהיי "פטרונית", על עתידה. (אף אחת מאתנו, אינה יודעת את העתיד...). לפי מה שסיפרת לנו, היא כרגע "פנויה" לחלוטין. זאת ועוד, היא לאחר סדנה "למודעות עצמית". הבה ואגלה לך "סוד", ידוע. כל החיים שלנו, בכל מצב נתון, יש בהם הרבה "בלבול". אפילו, אם הכל היה ברור לנו, אנחנו היינו ממציאים את "הבלבול". עצתי לך, כחברה טובה, היא זו : שתנסה, תלך, אחרי "רגשותיה", את, כל תפקידך כחברה שלה, מסתכם במשפט אחד, שהוא: "תנגבי לה את הדמעות". היא, אינה "קטינה", היא די מבוגרת. "חבל לך שהיא לא תכיר בינתיים, "ג(ק)ברים אחרים"..... הרי, "ג(ק)בר" אחד, הרס לה...(כך אמרת: "הרוסה"...) מה כבר יכול להיות, שעוד לא היה לה??. "את רואה אותה כסטרייטית לחלוטין". כנראה, באותה המשקפת, בה ראית אותה, כסטרייטית לחלוטין, שכחת להוציא "מכסה המשקפת"... (הבנת את זה, "מסיבמבה??....) אם היא, חשובה לך, תתמכי בה, בכל אשר תלך. בהצלחה. מקסימום, תלך לעוד "סדנא", למודעות עצמית, שלב ב'.

למעלה