לנתן ואלקנע!!!

Raz muska

New member
לנתן ואלקנע!!!

גם עם מצאתם מקום טוב לסוע בו אתם לא טובים אז מה זה עוזר???? ואני יודע שזה הwall בתחנה המרכזית או שזה הבאנק בג´וינט , ואתם ממש מפגרים כי אני כל יום שבת נוסע שם עם אומארו ובכלל בכל הספוטים בירושלים. ומשהו לנתן... אני הייתי נחמד אליך כי רציתי ואתה יודע טוב מאוד שאני יכול לזיין לך את האמא ,אז אל תרשום לי בפורום שטויות כאלה!!!

valelly

New member
לא...

זה לא בתחנה ולא בנעליים אתה בחיים לא תגלה איפה זה...

Raz muska

New member
אתה ממש יצור אתה יודע?!

יש בערך 20-30 מקומות לסוע בירושלים, ב29 מהם אתם לא עושים כלום כי בוא לא נשכח שאתם אפסים... ונגיד שיש מקום אחד שאין לי מושג על קיומו ואתם יכולים לעשות שם דברים אז זה בטח ספוט לאפסים!!! כי בוא עוד פעם לא נשכח שאתם אפסים. וחוץ מזה עם מצאתם מקום כזה טוב וכזה מושלם לסוע בו אז למה אתם באים לגן סאקר...ועם דן נוסע שם אז זה בטח במרכז בשוכנה שלו...(גבעת משואה) יש כולה כמה קרבים, הנד רייל מסריח על שלוש ואיזה באנק דפוק! אז תהנה ב"מקום המצוין" שלך ואל תבוא לגן סאקר מיצידי בחיים!!!!!!

elgu

New member
שתוק,שתוק....

אתמול דיברתי עם דן והוא אמר לי שהוא לא אמר לך. חוץ מזה אתה חושב שאתה חכם?אני יודע שאתה ניכנס לפורום בשני אנשים....

shifty

New member
לא.. ואלקנע, יום שישי אל תבוא

נרביץ לך וגם לחבר הקטן והמעצבן שלך. ואני זה לא רז.. חתיכת טיפש. ודרך אגב.. שאתה מחייך אתה נראה כמו איזה עז.. ובכל מקרה אתה אפס אז מה כבר תעשה במקום הזה ? מנואל ?

valelly

New member
בו ניתערב שאם...

בו ניתערב שאם תיגע בי אני יביא את חברים שלי והם יזיינו לכם את הצורה.... חוץ מזה מי זה הפחדן הזה?אההה שיגיד מי הוא!מה הוא מפחד?

shifty

New member
את מי תביא ?

את החבר ההומו שלך עם התלתלים ? וואי אנחנו ממש מפחדים !!!! דרך אגב כולם שונאים את נתן הקטן הזה כי הוא כל כך מעצבן וכולם אומרים את זה. וגם אומרים שאתה מחייך אתה נראה כמו עז.. אתה יודע עם השיער והפרצוף והאף.. נו תעשה כבר ניתוח פלסטי. להתראות אחי.

למעלה