לנתן הסקייטר

coolll

New member
לנתן הסקייטר

מה אתה משביץ בזה שאתה מצליח לפעמים קיקפליפ ואתה נוסע רק שבועיים?! אני נוסע 3 שבועות ואני כבר יודע קיקפליפ(נוחת 1 מ 7) שאביט פופ שאביט והאולי שלי מגיע לי עד הברך(במקום)!!! אז מה אתה משביץ?! ושל תגיד שאתה לא משביץ עם לא היית משביץ אז גם לא היית כותב את זה!!!

manic_subsidal

New member
?

בגלל שאתה משוויץ גם אינ משוויץ מנובל , מרושע פוי איזה פטתי אתה

xflil

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo46.gif

אני נוסע חודש וקצת ואני יודע אולי מהמקום (קצת נמוך עכשיו כי הלך לי הפופ) אולי בנסיעה לא יוצא לי תמיד, כשיוצא הוא סביר.... וחוץ מזה כלום.... אני רק עושה את הפליפ של ההילפליפ זה מעצבן
הסקייט בפשוט עף לי הצידה, אני חושב שאני מזיז את הרגל שנותנת את הפופ אחורה, ואז הסקייט עף ימינה, וזה לא קורה באולי ו7זה קורה לי רק כשאני אפילו חושב! רק על להביא הילפליפ
עזרה! חוץ מזה אני יודע כל מיני שטויות זוסטול דיזסטר אני לא יודע לנחות דיזסטר אולי 180, ממש ממש ממש בערך...... בורד סלייד על ספסל אני עושה שניה וחצי ועף לאלף עזאזל...... איזה ביאוס...... ואני הכי טוב מהחברה שלי ואין לי עם מי לנסוע (ככה בא לי, לא לסוע
) באסה...

טפו עליך מה אתה עולה אנשים?

מה את ערס או מישהו? זה לא יפה לעשות ככה!!! בכלל לא יפה! זה שכתבתי את מה שכתבתי זה לא בהכרך כדי שמישהו יראה את זה אז בקיצור fuck off!!

coolll

New member
אני הדברהבן אדם האחרון שאתה יכול לה

גיד עליו שהוא ערס! וחוץ מזה למה כתבת את זה עם לא בישביל להשוויץ?! ואגב אני כתבתי את זה כדי שתראה איזה מרגיז זה שמישהו כותב מה הוא יודע ואז מישהו אחר אומר לו שהוא אפס ושהוא פחות זמן ויותר טוב!(ואני אפילו לא כתבת שאתה אפס ואתה כן כתבת לבן אדם!) תאמין לי שזה מבאס לאללה שאומרים לך כזה דבר ולא נותן לך חשק להמשיך ליסוע! נ.ב. לא בא לי לריב איתך הרעיון שמה שבאתי להגיד לך זה שזה נורא מעליב ומעצבן ושלא תעשה את זה יותר! נעשה סולחה וזהו?

טוב... סליחה

אבל תדע שכתבתי את זה כשכבר אלך פעם עשו לי את זה וגם לי לא היה חשק לצאת ולהחליק אחר כך ואף פעם אף אחד עדיין לא התחשב בזה ואם משהו זוכר עשו לי את זה יותר משפיל ומעליב לפני חודש

FreekStyler

New member
לבנתיים אני יושב פה ואוכל תלב מקנאה

איך אתם בכלל עושים אולייייייייייייייייייייייי!!!!!! לא פאייר!! אני לא מצליח!!!

G_Roni

New member
אתה בטח נוסע לבד...

תבקש ממישהו שיודע שיראה לך איך עושים אם אין לך אז תנסה להכנס למלא אתרים, להבין את העיקרון ואז ללמוד לבד זה אמור לקחת לך די הרבה זמן אבל זה מה יש כשנוסעים לבד... אני גם עברתי את זה... עכשיו אני בתקופה שממש אין לי כוח לנסוע אז כבר שבוע לא נגעתי בסקט... המשפט האחרון לא ממש קשור אבל התחשק לי לכתוב אותו... לא משנה בהצלחה

FreekStyler

New member
אני נוסע עם חבר שלי..

אבל הוא גם מתחיל.. ושאני נכנס לאתרי אינטרנט אני לא מבין איך אני מקפיץ את הטייל באוייר.. אני מרים רק את הנוז באויר.. וזהוא... כמו מנואל (נראה לי קוראים לזה ככה... שנוסעים על הטייל) לשנייה וזה חוזר....

תומר 13

New member
גם לי זה לקח הרבה זמן ...

אבל בסוף הצלחתי תנסה להרים את הרגל שדופקת את הטייל כמה שיותר גבוה . תומר 13

למעלה