לנשמונת שלי.......

zzzzz

New member
לנשמונת שלי.......

היגיע הזמן. לינסוע מיכאן. לצאת מהאטרף שניבנה לכולם. ניסע ונחזור בגלגל יש מחזור כמו שמש לבוקר וירח לליל כך לשובך בשלום אתפלל. חולה חולה חולה עלייך. סעי בשלום חיזרי כמו שאת ואז...........(-: שלך ורק שלך ............. ואת הנשמה הטהורה שלי .............

השרשוחה

New member
איש שלי יקר..

בלעדיך, אני בעצם כלום.. לפתוח את העיינים בבוקר - כדי לדעת שאדבר אתך.. לחשוב על הכניסה למכונית ולו רק בשביל לשמוע את קולך - ולהנות.. לצחוק אתך עד כלות.. להנות. להנות. להנות. לא יעזור כלום - שלך אני. נשמתי, שיהיה לנו יום טוב..

השרשוחה

New member
תודה מתוקה שלי!!!

את לא מתארת לעצמך איך התמלא לי הלב כשקראתי את ההודעה שלך. התרגשתי. מאד. תודה תודה תודה. חמדתי, אני נוסעת לשבועיים לניו יורק. כריסמס בניו יורק!! יש!!!!!!!!!! זקוקה לזה כמו אויר לנשימה.. תמשיכי עם הפורום הנהדר שלך. מלאכת מחשבת. ולא יעזור לך כלום - הכל בזכותך. בגללך, בזכותך , אני פה. תשומת הלב שלך לכל האנשים, הפרטים הקטנים שאת לא שוכחת. מיוחדת במינה. חמדתי שיהיו לך ימים יפים, שתדעי רק אושר ואהבה. שיהיה לכולכם חנוכה שמח. אוהבת אותך מאד. מאד. המשך יום נפלא.

יפה שלי

שרשוחית מתוקה שלי תודה תודה תודה על כל המחמאות (אם הייתי ליהי הישנה אז הייתי מין הסתם אומרת לך תודה אבל המחמאות לא מגיעות לי הרי הפורום נבנה מהאנשים שמבקרים כאן מכל האנשים המקסימים שנמצאים כאן ותורמים לא פחות ממני אם לא יותר להצלחה ולשגשוג הפורום... אבל מכיוון שאני הולכת עכשיו לסדנה למודעות עצמית.. קריאה בקלפי טארוט ושם נאמר על ידי המנחה להיות פתוחים לקבלת מחמאות וכשנותנים מחמאות צריך לקחת אותם כי אז אני נפתחת לעולם החיצון ומקבלת את הדעה של האנשים הסובבים אותי ואסור להסגר בפני מחמאות כי אולי הן לא יגיעו יותר... אז אני עכשיו בן אדם חדש שיודע לקבל מחמאות ושמחתי לקבל את המחמאות שלך) שרשוחית שלי תבלי ותהני והעיקר תחזרי אלינו אני מתגעגעת אליך ואוהבת אותך מאוד ליהי

השרשוחה

New member
לך..

רק שתדע - שגם אם היתה לי פנטזיה אי פעם לא הייתי מצליחה להגדיר אותה - כמו שאתה מממש לי אותה.. דברים שאני לא חושבת עליהם אתה יודע לפני.. דברים שלא האמנתי שיקרו קורים. אתך, אני - עצמי. בלי מסכות, בלי הצגות, אמיתית. וזה דבר שאתה (אתה!) נתת לי. תדמיין שבעים מיליון עמודי פורום שכתוב בהם שאני חולה עליך.. שיהיו לך שבועיים מלאי געגוע ומחשבות עלי. נשיקות.

גל.com

New member
אחלה שם יש לך......

האם באמת את/ה כזו/ה? היש לו/לה שם משפחה? או שמה זהוא שמך/ך הפרטי? ועד היום לא ידעתי שאת/ה כזו/ה שרשו........חחחחה

למעלה