לנשים,תנו עצה.........

לנשים,תנו עצה.........

אישתי כל הזמן ''מכוונת'' אותי כך שרק חמישית מאיבר המין נכנס....כך היא אומרת נעים לה וטוב לה. אך באופן הנ''ל את מירב החיכוך מקבל ה''ראש'' הרגיש וכך מתקצר לי הזמן בהרבה. כאשר אני מתעקש להכניס את כולו,הזמן הוא ממושך אך אישתי לא מרוצה. פרדוקס..........

לנושנוש

New member
היא מרוצה במצב א'?

אם גם אתה מרוצה במצב א' אז תבדוק שיטות להעטת אורגזמה גברית. שיטות שאני מכירה זה ללחוץ בין פי הטבעת לבסיס הפין. אני בטוחה שיש עוד.

the evil 1

New member
למה אתה מחליט בשבילה ?

אם היא אומרת שנעים לה ככה למה אתה מתעקש לעשות את זה אחרת? הרבה פעמים לא נעים להיזדיין במשך הרבה זמן, זה ניהייה מונוטוני ומשעמם, פשוט תקשיב למה שהיא רוצה היא הרי יודעת ואומרת לך, מה יותר טוב מיזה? ובבקשה אל "תתעקש" להכניס שום דבר לגוף של אף אחד, אני בטוחה שלא היתכוונתה שזה ישמע כל כך רע אבל בסופו של דבר אתה רוצה שאישתך תיהייה מרוצה, לא? אז מה בעצם משנה כמה זמן נימשך האקט אם היא לא מרוצה?

שגיתא

New member
כן אבל EVIL גם למרות שהוא גבר ../images/Emo8.gif

גם לו הזכות המלאה להנות מהחוויה, ומה שהוא מציין שזמן הפעילות מתקצר עקב החיכוך הרגיש אצלו באיבר המין שימי לב הוא מדווח על נכונות למטרת עונג אישתו

the evil 1

New member
אני לא מאריכה אנשים

ש"מיתאקשים" להכניס דברים לגוף של אף אחד, והבאנתי את מה שהוא כתב... אני לא צריכה פרשנות. אם הוא מביע נכונות לענג אותה אז למה שיתאקש לעשות משהוא שהיא לא רוצה? שימי לב, העצה שלנו עזרה לו.

היי מיסטר...

ראשית, כדאי לבדוק מדוע אישתך מבקשת שלא תיכנס עד הסוף. ייתכן שמעורב בכך כאב כלשהו שאפשר לטפל בו וייתכן מאד שהיא פשוט לא מגורה ולכן הנרתיק לא מתרחב ולא רטוב ולא נעים לה כשאתה מנסה לחדור פנימה לעומק. האם היא מגורה ביחסים איתך, האם אתה מענג אותה לפני כן, האם היא בכלל רוצה את החדירה? שנית, וזה קשור גם לחלק הראשון, כדאי לשפר את התקשורת ביניכם. אפשר פשוט לתקשר על הדברים ואז קל יותר למצוא פתרונות. זה לא משהו שדורש אסטרטגיה כדי להכריח אדם אחר להסכים לעשות משהו שרוצים, אלא זה מקום לתקשר בפתיחות ולמצוא מה מתאים לשניכם... ביחד. בהצלחה!

Sexly

New member
דבר איתה...

זהו אינו פרדוקס אלא מצב של חוסר תיאום קל בינכם. האם ניסית לשאול את אשתך למה היא מכוונת אותך ככה? האם יכול להיות שאיבר מינך גדול מדי בשבילה ואם אתה מחדיר את כולו זה כואב לה? אם זה המצב – קודם כל תימנע מלהחדיר את כולו! אתה הרי רוצה שאשתך תהנה ולא תסבול, נכון? יש דרכים לפתור את הבעיה, אך כשלב ראשון אתה צריך לברר איתה למה היא מעדיפה ככה. בכל אופן, במצב הנוכחי, יש לך דרכים לעכב את האורגזמה (שינוי קצב, שינוי תנוחה, אביזרים) ואם אתה לא מעוניין בעיכוב – ספק את אשתך קודם ואז תחדור אליה. כך גם היא וגם אתה תהיו מסופקים. בהצלחה!

תודה מקרב לב לכולם....

אכן,העצה לשוחח איתה על כך היתה טובה... הבנתי ממנה ששיטת ה"חמישית" מאפשרת חיכוך ישיר לנקודה החשובה [אתם מבינים?]... ולאחר שהיא גומרת אין לה כל בעייה לכניסה מלאה וממושכת. שוב תודה.

שגיתא

New member
אהלן מיסטר בעייה ברורה ../images/Emo54.gif

פתרון לא כל כך, נסה באמת לדבר איתה ולמצוא פתרון בינים
לגבי פתרון מעשי אם מדובר בנקודה ידועה מראש ישנן טבעות שמולבשות על הפין בדיוק לדברים כאלה
מצטערת לא מדברת מנסיון, אבל אז פינך במלואו מוחדר ועדיין איזור התענוג של אישתך מקבל זמן איכות משלו אולי אם זה בקדמת הנרתיק תוך כדי חדירה לענג אותה עם האצבע דבר נוסף לא ברור לי למה אתה צריך לענג אישתך רק ע"י חדירת הפין כלומר אני יודעת שצורה כזאת של עינוג היא כייפית אבל למה לא להתחיל לענג את אישתך בי, לשון וכו' בהצלחה שגיתא

למעלה