לנשים שבנינו

גמדים

New member
לנשים שבנינו

תגידו לי אך אתם מתמודדת עם הכל? אני עובדת כל יום עד 5 , יום חד פעמי מתחילה ב1 אז הלתי לבנק, לעשת בדיקות לילדי, ולעוד סידורים קטנים, אך אתם מספיקות לעשותהכל . ? לבד...? לעבוד , לפרנס , לארגן את בית, לדואג ללדים לכל מה שצריך, לעשת סידורים , אני גם לא ניידת אז כל יציאה וקניות זה סיפור לא קל , ממש בלגן,ולחזיק את הבית , אנ עבודת מרוויחה מעט לצערי וממש קשה החזיק אתהבית ככה שיש הוצאות שהולכות גדולות כ הזמן שהיו בריאים הילדים, שהכל לבד על הכתפים שלנו אך אתם מתמודדת ? אך אתם עומדות בעומס. ?

אתן הנשים -הגיבורות הגדולות של החיים

להערכתי, גבר בהספק כזה היה מתמוטט ממזמן או מאושפז בבית חולים לחולי נפש.

touti

New member
אל תמעיט בערך הגברים

יש כאלה שמסתדרים יפה אמוד, מבשלים, מכבסים וגם כאלה שהמשמורת אצלם ומסתדרים גם עם עבודה וגם עם תפקוד הבית, מקסימום מביאים עוזרת בית כדי להקל.

אז איך מתמודדים????

וואלה ברוך ה'. אכן לא קל אבל אצלי קצת יותר קל מאחר ואני כן ניידת וכך יותר קלי לי ממקום למקום להגיע עם הרכב. ישנם ימים שאני מוצאת את עצמי פשוט מאוד מותשת והולכת לישון ישר אחרי שאני משכיבה את הילדים לדוגמא אתמול. אז כן רישמית אני יכולה להגיד שאני עומדת בעומס. היתרון שלי זה שאני בשבתות לרוב לא בבית כך שכל הבישולים לא נופלים עליי וכך יוצא שבימי שישי (המשרד סגור) אני מפנקת את עצמי וזה ממש נדיר למצוא אותי ביום שישי בבית וכך אני מרגישה שהנה יש לי גם קצת זמן לעצמי מאחר ובאמצע השבוע אין לי בכלל זמן לעצמי עם כל זה שהקטנטנים כבר ב- 20:00 במיטות.

אכן, אנחנו סופר וומן...

אני באמת לא יודעת איך עושים את זה. לי יש רק ילד אחד ואני בקושי מצליחה לעשות את הכל. עובדים בחוץ, עובדים בבית בקושי נשאר זמן להיות עם הילד... אני חושבת שאני מחזיקה מעמד בזכות ההורים לפחות בשבתות אני לא צריכה לבשל ואם יש משהו מיוחד- כמו בדיקות רפואיות, או אירוע- זה קריעת ים סוף..

אני לא גיבורה גדולה

ומודה שקשה לי מאוד לתמרן בין הכל ושכולם יהיו מרוצים, תמיד יש משהו/ מישהו שמקופח... אני מגיעה הביתה מאוחר ועייפה? אז הכלים יחכו ונשבעת שהכביסה אף פעם לא התקפלה לבד... למזלי קיבלתי את הטרנטה שלי וזה עושה לי בניידות
מודה שהחיים נעשו טיפה יותר נוחים בגלל זה. האמת שלאחרונה הקטע הכלכלי נהיה כבד מאוד כי הגדולים התחילו ללמוד בישיבה ואולפנה וזה עולה לי ביחד 1,100 ש"ח. ובנוסף נסיעות לשניהם עוד 400 ש"ח בחודש... בקיצור החודשים האחרונים כבדים לי ולא נראה לי שהולך להיות טוב יותר (כלכלית כמובן) אבל איו עלינו אחותי. אף גבר לא היה יכול לעמוד במה שאנחנו עוברות (יש כמה אבל נדיר..)

פשושית37

New member
נשים הן המין החזק

עדויות לכך יש למכביר .נכון שמאוד קשה להתמודד לבד עם כל כך הרבה מטלות ועינינים אך זה לא בילתי אפשרי אני ברגעים קשים (וכאלה יש לא מעט) חוזרת אחורה ונזכרת כמה קשה היה ה"ביחד" לפני שהתגרשתי והזכרונות אכן מסיעות בידי להיכנס לפרופורציות תמיד חשוב לזכור אנחנו לא לגמרי לבד בורא עולם תמיד אבל תמיד כאן איתנו גם אם לא תמיד זה מרגיש לנו כך.

למעלה