|../images/Emo198.gifברוכה הבאה לפורום אנא כורדי ../images/Emo24.gif
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
ברוכה הבאה לפורום יהדות כורדיסטאן אנא כורדי
אני אשתדל לעזור לך ולתת לך טיפים
לא לשכוח לתבלן כלים בהמון אהבה,נשים כורדיות אוהבות בזמן בישול לשיר וגם לרקוד לכול קובה לתת יחס אישי חם ואוהב למי שמוזמן לאכול את התבשיל..........
מילוי קובה לא מתגנים על אש גבוהה ולא בהמון שמן - טיגון גורם לבשר להתקשות הנכון הוא לבשל על אש בנונית ולערבב כול הזמן
הכלל הראשון לקנות את הבשר האיכותי וחשוב שיהיה טרי לבקש שיהיה מאזור שיש בו שומן להוסיף נתח שומן לבשר ולטחון במעבד גס בלבד
שלב ראשון על אש גבוה במחבט רחב מעט מאוד שמן להתחיל לטגן את הבשר עד שלב צריבה ראשונית להנמיך את הלהבה לבנונית ולתת לבשר להתבשל עד שרוב הנוזלים יתאדו חשוב לערבב כול הזמן
שלב שני להוסיף את הבצל הקצוץ לערבב ולהגביר את הלהבה 2 3 דק' ואז להנמיך שוב ללהבה בנונית לבצל יש המון נוזלים וחשוב לאדות אותם
שלב שלישי כשרוב הנוזלים התאדו יש להוסיף את התבלינים לפי הטעם - מלח - מעט מאוד בהרט - כמון - פלפל שחור - על כול קילו בשר אני מוסיפה כף גדולה של פפריקה מתוקה ותמיד אני מעדיפה את הפפריקה בשמן
שלב רביעי להמשיך בבישול התערובת עד לאידוי מוחלט של הנוזלים זה השלב שמוסיפים את הפטרוזיליה ערבוב עם המלית להגביר את האש לדקה אחת שתיים ולכבות את האש לתת לתערובת הבשר להתקרר ולהתחיל בשלב מילוי הקובה
הצעות אפשר לגוון ולהוסיף לאותה התערובת / צימוקים ללא גרעינים / צנוברים / בחגים סבתא שלי הייתה מוסיפה פירות יבשים לתערובת הבשר טעם נפלא ומיוחד מתאים לקובה לראש השנה - ממליצה לנסות לכול מי שפתוח לטעמים ושינויים ואוהב לגוון - קובה עם פירות יבשים מתאים למרק בטעם מתוק
מקווה שעזרתי תחזרי לספר איך יצא לך הפעם