לנשים בלבד

עליזה 63

New member
לנשים בלבד

סגולה עתיקה לראות את פני בן הזוג העתידי-מיועד לאלו שלא מצליחות לבחור את בן בזוג. (לנשים בלבד-לא מומלץ לנשואות זה עלול לקלקל את הקיים) יש לקחת קערת מטבח (כ30 ס"מ קוטר), למלא כשליש מים, לתוך המים ליצוק שליש כוס שמן בשבעה הבזקות. סביב הקערה ובצמוד לה יש להניח 7 שיני שום. כעט יש לקרב את הפנים קרוב לקערה ולהתבונן במים, לרגע אולי תראי את פנייך אך אט אט יעלה מין ערפל לבן או אפור או אחר ולאחר כ10 דקות תראי את דמות האיש המיועד-לא לפחד. הניסוי על אחריותכן בלבד ולי אין בו חלק, אומרים שזה עובד. נסו ותהנו. מענין לשמוע תגובות של הצלחות וכשלונות. אגב זה מומלץו עם השמן של שבת אחרי הדלקה בשמן ביום ראשון.

ToryMaster

New member
זו, אם יורשה לי, דוגמה נהדרת

כישוף זו בדיוק הגדרה אישית של כל אחד לעצמו, יש הרבה אנשים שיגדירו "סגולות" ככישופים, ויש כאלה שיגדירו חצי מה"כישופים" שאני מכירה כתפילות נטו, או כסגולות. נושא מעניין.

באמת נושא שמענין רבים

אני שמעתי בתוכנית של נתנאל הכהן שהוא אומר שאם אתה רוצה לדעת אם יש עליך עין רעה או כישוף תקח קערה ותשים שם מים וכמה טיפות שמן ( כמו שרובכם חושבים מה זה השטויות האלה? אז כן השמן שוקע למי שיש כישוף או עין הרע נסו בבית ותגלו שזה נכון ( כמובן לא מאחלת לאף אחד שהשמן ישקע.) שבוע טוב

ToryMaster

New member
זה שוגה כל כך הרבה פעמים

[אני חווה פלאשבקים מהזמן שניהלתי את פורום מאגיה וכישוף, וואו]

עליזה 63

New member
שמטיפי אצלי כל הזמן

השמן שוקע וואלה אין מצב למדתי לחיות עם העין הרע.

../images/Emo6.gif

זה עובד אצל בנות עם כח שכנוע עצמי טוב כי אז הן רואות את מי שהן רוצות לראות, לא

למעלה