לנשים בלבד!

לנשים בלבד! ../images/Emo18.gif

זהו, נמאס לי סופית מגברים. פגישה, אינשאללה, אחרונה עם המגשר, סגרנו הכל, ביום א' מעבירים חוזה לכתיבה משפטית. והוא יושב מולי, ומשקר, נשבע בקור רוח שלא אמר דברים שאני והמגשר שמענו במו אזנינו רק לפני שבועיים. ושוכח את התפקיד שלי בחיים שלו ב- 19 השנים האחרונות. ושוכח שהילדים הם גם שלו, ושמגיע להן כל מה שאנחנו יכולים לתת להם (רבעק, באמת היית חייב חו"ל 4 פעמים השנה?!) ושוכח שמהרגע שהחליט שהוא רוצה ללכת, תמכתי בו, גם באזני אחרים, ודאגתי לו מזל שאני עם דלקת גרון, בכוונה לא לקחתי את הכדור קודם, כך לא ממש יכולתי להתפרץ. ורק לשניה חייכתי, כששמתי לב שהוא מקריח
ונמאס לי מגברים. רוצה לחיות בבית גדול עם הרבה נשים וילדיהן, כשכל אחת מפרגנת לשניה ודואגת לשניה ותומכת בשניה. וגברים? רק כשממש ממש חייבים
ושבת שלום לכולם

שניה שאני אבין

ישבת עם הפרוד שלי בגישור??????????????? יש לי דה'ג'וו עכשיו עזבי, לא שווה להתעצבן בגללו (מי שמדברת), שימשיך עם השקרים שלו, הוא צריך לחיות עם עצמו אחר כך. אצלי בכלל הוא היה יצירתי, אמר שאיך שהילדה שלי מגיעה אליו הביתה,ישר!!!!! הוא מכניס אותה להתקלח אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק. ואל תחשבי שלחיות עם נשים יותר קל, נהפוך הוא

../images/Emo24.gif ואני עוד אמרתי לך

שאצלינו אנחנו לא רבים, שאני והוא הכל בהסכמה, ברוגע.. טפי עלי, איך האמנתי לו... מצד שני, היום גיליתי על עוד שכן שידע שהוא בוגד בי... הוא כנראה כבר כ"כ מיומן בשקרים...

destiny36

New member
דוקא לא נמאס לי מגברים

סתם נמאס לי מהגרוש שלי למה כולם צריכים לסבול לי בגללו
שלום שלום שבת מקסימה כפי שתוכנה עם שינוי קל לא מת העולם..

כי... כי...

לא יודעת... בטוחה שיש שם בחוץ גברים נחמדים ומקסימים ואמיתיים... רק עוד לא גיליתי איפה את מחביאה אותם!

destiny36

New member
../images/Emo6.gif

יש נחמדים שאני משחררת ויש נחמדים שאני שמחה שלא משתחררים וחוץ מה זה ברבים אני אצלי הכל ביחיד

את לא באמת חושבת

שכשצריך לשלם,כן,גם עבור הילדים שהם כ"כ אוהבים, הם הופכים "עניים מרודים",שחיים מהיד לפה,ושהמצב "על הפנים", אבל כל הגרדרובה שלהם-כולה-חדשה!!!! אה כן,אבל זה רק כי הם ירדו במשקל, והכל "גדול עליהם",אז חייבים.ועוד כהנה וכהנה,את לא באמת חושבת שכל אלה הם נחלתו של הפרוד/גרוש שלך בלבד,נכון? "בית גדול עם הרבה נשים שמפרגנות אחת לשניה"? סליחה אם אני מנפצת לך אשליה,אבל את לא באמת מאמינה שיש אפשרות כזאת?! נשים מפרגנות יש,אבל לא כשחיים איתן יחד תחת אותה קורת גג,לא חושבת

והוא גם עושה שטויות ליד הילדים ../images/Emo4.gif

לאחרונה הלך איתן לחנות וקנה לעצמו ג'ינס ב- 300 ש"ח. הגדולה היתה המומה, היא יודעת שאנחנו לא מסתכלות בכלל על משהו מעל 100 ש"ח.... ואני עוד צריכה להדביר לה (בזמן שאני נחנקת מבפנים) שאין מה לעשות, כל אחד מתכנן את הוצאותיו אחרת, ואנחנו לא יודעות מה סדר העדיפויות הכלכליות שלו, ואולי הוא חסך בשביל זה כמה חודשים וכו'...

תעצומות נפש

זה מה שאנחנו צריכות בלי סוף לגייס. גם לראות,לשמוע,לדעת ולהתמודד, וגם להוציא אותם "בסדר" ליד הילדים. אבל זה עבור הילדים,לא עבורם,אז חצי נחמה. תגידי,את חושבת שמתרגלים לזה מתישהו?

salgpx1

New member
זהב טהור יש לך טעות הלוואי.........

ונשים היו מפרגנות הכל הצגה אצלן ז"א אצל רובן אם טוב להן אחלה ואם אין אני מי לי !!!!!!!!!!!!!!

למעלה