לנשוך....

Master Stav

New member
לנשוך.... ../images/Emo190.gif

אני אוהב לנשוך להחזיק את הגוף בתנוחה של עירסול כל כך קרוב בחיבוק חם ואוהב ולנעוץ את השיניים בהתחלה בעדינות אחר כך בכוח עד כדי חדירה להשאיר סימנים יפים של שיניים על הגוף אני אוהב לנשוך עד זוב דם אוהב את הטעם מאוהב בתחושה של הגוף המתקשה בידי של הענקת הכאב המיוחד הזה כמו חיבור של הנפש שלי אל תוך הנשיכה ביציקה זליגה סוג של שילוב כאב טעם תחושה אני אוהב לנשוך והסימנים שנשארים עדות לרגעים בהם הינו מחוברים

אייבורי

New member
אתה זפת שנדבקת לכף הרגל

הפסקנו להגיב לך ואתה ממשיך להדבק צא דיבוק צא. איפה הגלגל שערות שמוציא זפת מכפות הרגלים.

G I R L P

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח אייב חשבת לעשות מפע סטנד אפ?

אייבורי

New member
רק אם אשקלוני בא

מעדיף לדפוקותו בפומבי ולא לאונן לבד מול קהל. אבל אני שמח שזה מצחיק אותך. בעיני הוא כמו ילד משחית שמצייר גרפיטי מכוער על הקירות.

אייבורי

New member
כן מתאים

שתדבק בטיפשות של החלפת צ. בעיניך הוא משעמם אז אל תקרא, להשחית זה קל לבנות זה קצת יותר קשה בנתיים לא ראינו ממך שום דבר יצירתי למעט כיעור תנסה למצוא חיים ורצוי במקום אחר.

אייבורי

New member
גרררררררררררררר

אני כבר כמה ימים מסתובב עם חשק עז לנשוך עורף להשאיר בו סימן קל של שייכות מתחת לשיער.

G I R L P

New member
זה

נשמע טוב.... למרות שעוד לא ניסיתי נשיכה כזו.... אבל נראה לי מסקרן....

G I R L P

New member
תנסה?

היי עברתי ניתוח לשינוי מין ואפח'ד לא טרח לומר לי????

לנשוך ממש? מפחיד.

``ערוץ של סרטים, ערוץ של סוטים`` (שלמה ארצי) לפעמים אני מביטה מהצד ולא מאמינה מה קורה כאן.איזה פחד!

Cגלית

New member
WOW

נשיכות אני אוהבת, גם להשאיר סימנים גררר זה סקסי למרות שאצלי העניין לא תמיד נשלט. כרגיל יופ]י של כתיבה ותמונה

NoKi2sh

New member
האממ..

אוטאקו=(Otaku באנגלית) (おたく או オタク ביפנית) היא מילת סלנג יפנית שמשמעותה בן אדם המכור לאנימה ומאנגה ולעתים מסוימות גם משחקי וידאו, גאדג'טים וכ'ו... ואמיתית כי אמיתית- אוהבת מאוד את כל העניין, אפילו למדתי יפנית מרוב צפיה בסדרות(לא רק הנטאי, סוטים!^_^;;) הכי אוהבת, אחרי כלבים(חיות בכלל, אבל כלבים
....),אחרי BDSM ואחרי הנסיך, שאותו הכי הכי הכי הכי. ^____________________^ מה עוד לספר?
אם תצלבו אותי במשחק ההוא(אם הוא עדיין מתקיים בפורום)אולי אענה
אף פעם עוד לא...

למעלה