לנשאים חדשים

play boy5

New member
לנשאים חדשים

אני יכול להבין כל אחד ואחד עד כמה זה קשה לחכות לתוצאות של בדיקות ; ויכול להבין כמה זה מכניס למתח ! אבל יש לי מה לומר לכל נשא חדש בפורום זה . אם כל בדיקה נכנסים ללחץ ומתח זה מאד מזיק מבחינה בריאותית ; ומבחינה נפשים ; זה אומר לא לשקוע בתוך מחשבות שיכולים להוביל אותך עוד יותר במחשבות רעות אפילו לדיכאונות . אני כנשא 13 שנים למדתי המון איך להתמודד עם כל הקשור לנשאות ; ואיך להתרחק ממחשבות רעות בקשר לבדיקות . משתהיה הבדיקה עליה או ירידה במערכת החיסונית בשפלי אותו דבר מבחינה נפשית ; נכון שזה לא אותו דבר מבחינה קלינית ; אבל השאלה היא אם יש ירידה ב CD4 ושקעת במתח ופחד מה זה יעזור? האם זה יעלה שוב את ה CD4? בהפך זה עוד יזיק יותר למערכת החיסונית אם נכנסים ללחץ נפשי ! חברים יקרים תלמידו קצת לא לחיות את הנגיף 24 שעות ביום ; תחיו רגיל ; וכשאתה עושה בדיקה תנסה לשכוח מזה עד שתגיע התוצאות ואז אתה יושב עם הרופא המטפל ומברר את הכל איתו . נסיתי לתת לכם קצת מהנסיון שלי ומקווה שהצלחתי לתת מסר לכל אחד בפורום במיוחד נשא חדש . בהצלחה לכולם אוהב אותכם עומר

Hivv

New member
לא פשוט להיות נשא חדש

יש דברים שרק אחרי 13 שנים של נשאות אפשר להגיד. להגיד לנשא חדש שעושה בדיקות פעם ראשונה לא לדאוג ולא להילחץ זה לא כל כך ריאלי. הכי אנושי זה להילחץ מהבדיקות הראשונות וגם מאלה שבאות אחר כך. אולי אחר כמה שנים טובות מתחילים לפתח אדישות מסוימת אבל התחלה זו התחלה. לטוב ולרע.

play boy5

New member
Hivv נכון לא פשוט להיות נשא חדש

בגלל זה נתתי מהנסיון שלי אולי תחסוך לעצמך את הזמן ואת הסבל ; נכון מלים לא כמו מעשים ; אבל צריך להבין דבר אחד לא בריא לכנס ללחצים ולשקע בתוך המחשבות הרעות שיכולים להחמיר את מצבו של נשא . ולא צריך לחכות 13 שני עד שנבין דבר זה .

ולאדם חיובי-מצטער שהייתי כזה מגעיל אליך..!

אני אוהב אותך...!!!

למעלה