לנקום או לא ?

אוסי

New member
לנקום או לא ?

אתה הבטחת לאהוב אותי תמיד, אתה אמרת שבאחרות לא תביט , ואני כמו ילדה תמימה, האמנתי לכול מילה ... בגדת באמון שנתתי לך , בסך הכל פגעת בעצמך הרי אני ..אתה יודע כמו חתולה מאיפה שלא אפול ,תמיד על קרקע יציבה היום אחרי שנים של ניסיונות אני לך רוצה לגלות ... על הכאב שסרב להתמוגג על הדמעות שמילאו את הלב על ימים ללא שינה על לילות ללא מנגינה והיום אני חזקה להתמודד מולך חזקה גם בשבילי וגם בשבילך היום אתה רוצה אותי ואני לא רוצה אותך היום אני חזקה ,כבר לא איכפת לי ממך אחרת ,היית מקבל נקמה שמגיעה לך...

tairon

New member
לא לנקמה!

ולו מהסיבה הכי פשוטה נקמה היא דבר הרסני ולא רק לאותו אחד שבגד בך אלא לך עצמך לא טוב לחיות עם תחושת נקמנות זה מכרסם ומחסל בך כל חלקה טובה לצאת לדרך חיים חדשה אחרת למצוא מישהו שכן יעריך ויאהב כמו שאת מי שאת והפיצוי שלך יהיה אהבה ראויה לך

אוסי

New member
מממ...

אני לא מחפשת לנקום ,אבל פתאום ללא הודעה מוקדמת הוא התחיל להתעניין ,למרות כל דחיותי הוא לא נרגע ואפילו יותר נמשך אני לא מעוניינת ואולי ... אם תגובתי תהיה יותר קיצונית הוא יקפל זנב ואז זאת תהיה נקמתי דרך אגב אני לא נקמנית מטבעי תודה אוסי

tairon

New member
מטבע הדברים..

הסירוב שלך גורם לו להמשך עוד..ועוד אבל מאחר ואת יודעת מי היא הכלה (הוא) אין טעם לחזור על טעות פעם שניה פעם אחת מספיק וכלב ישן לא ישנה את מנהגיו!! אז ככה שאל תכנעי ללחצים... לא הייתי קורא לסירוב שלך נקמה הייתי אומר שאת הבנת וראית מה היה לו להציע ואמרת לא עוד כי גם לך מגיע יותר טוב מזה ואני מאמיןשימצא אותו אחד שידע להעניק לך מה שאת צריכה אז אל יאוש

moran.l

New member
כל הכבוד לך

על השינוי והתפנית בגישה, אני מניחה שזה בא עם הזמן. שמחה בשבילך שמחה בכוחך...אך - הנקמה - מיותרת. האמיני לי , חזקה יותר תהיי, לא לאחר שתתגברי עליו, אלא לאחר שתתגברי על הדחף הפורץ בך, לנקום. ואני מאמינה כי את חזקה מדי בשביל לשלוט בזה. השיר מדהים. אוהבת מורן

למעלה