לנקאים

helius

New member
לנקאים

לצערי הרב החברים לא רוצים להביע דעה כלשהי על המועדונים וכל אחד דבק בעמדתו, מה שהיה צפוי, אבל בכל זאת... בכל אופן צרפתי את הקובץ של רשימת המועדונים לאחר ששיפצתי אותו קצת חזותית וערכתי אותו. הורדתי את קטגוריות חוות הדעת, והשארתי את המידע האינפורמטיבי בלבד, למרות שהוא חלקי, מכיוון והוא יכול לסייע לכולנו. הקובץ הוא לקריאה בלבד כך, שלא ניתן לשנות אותו, אלא אם כן אתם יודעים איך לשנות את זה :) זהו, עד לבלאגן הבא. שיהיה לכם יום כתום.

helius

New member
מה ששכחתי לכתוב

הוא שתשימו את הקובץ בפורום, אם אתם רוצים.

הנקאי

New member
הליוס שלום ../images/Emo19.gif

דומה שהתגובות לעבודתך היו, רובן ככולן, אוהדות מאד, וגם אנו מודים לך על המאמץ שהשקעת. שאלת הדירוג היתה מלכתחילה שנויה במחלוקת אבל אינה קשורה לעצם רעיון הרשימה שהכנת. מחר (יום א´) נחליט באיזה אופן לשלב את רשימתך בפורום. בברכה, הנקאי

קותי

New member
הליוס ערב טוב

החברים דוקא מביעים דיעות על המועדונים. כל אחד מספר על התנסויות טובות ופחות טובות שהיו לו בפורום. נראה לי שהחברים החליטו באופן אחראי לא להכניס ציונים לטבלה שלך מכיון שהדיעות לא אחידות, ולכל אחד מאיתנו יצא להתרשם לטובה וגם להתאכזב מאותם מועדונים מכיון שזה אף פעם לא אחיד מעבר לזמן. העבודה שהשקעת בטבלה מבורכת ואני מקווה שהנקאים יכניסו אותה לקישורי הפורום או למאמרים כדי שכל צולל חדש יוכל להציץ שם. חוץ מזה תמיד אפשר להוסיף שם הערה שכל צולל הרוצה לקבל חוות דעת על מועדון מסוים, שישאל בפורום. תמיד יהיה מי שישמח להמליץ או להשמיץ. ואז גם חוות הדעת תהיינה בשם אומרן, ומעודכנות
תודה על הטבלה.

Top Gun

New member
דוגית-אוקטופוס../images/Emo110.gif

1. לא נראה לי שהם מסמיכים לPADI. 2. יש שני חלקים למועדון: החלק של דוגית שנמצא בנמל ת"א והחלק של אוקטופוס שנמצא במרינה ת"א.

המוגז

New member
מסמיכים PADI

אוקטופוס דוגית כן מסמיכים PADI לגבי O.W ו:A.O.W אני לא בטוח אבל לגבי D.M. זה בטוח שכן

bennysnuba

New member
לגבי הפורמט

1. צריך טבלא שתיראה יותר קומפקטית ולא תהיה רחבה יותר מהמסך. 2. עדיף לסמן את מה שיש ב V ולא את מה שאין ב X ואת מה שיש להשאיר ריק כמו שעשית. 3. להשאיר את הכותרות כשורה קבועה ושורות הנתונים שיעברו בSCROLL.

Top Gun

New member
אתה בטוח?

עשיתי שם קורס משולב של Open Water Diver ו-Specialty Diver של SSI, ולא ראיתי בדוגית ובאוקטופוס שום זכר ל-PADI. יכול להיות שהם היו מסמיכים בעבר ל-PADI והיום הם עברו ל-SSI? אתה בטוח שיכול להיות מצב שבו מועדון יסמיך גם ל-PADI וגם ל-SSI?

המוגז

New member
בטוח ב 100 אחוז

למרות שזה נאמר כבר מספר פעמים אני אחזור על זה PADI זו התאחדות שעובדת ישירות מול המדריך כך שמספיק שיש במועדון כלשהוא מדריך PADI הוא יכול להסמיך PADI ולא משנה למה מסמיך המועדון

אילוניק

New member
הכי טוב ??????

זה להתקשר למועדון ולשאול למה השירשור גודל וגודל והספקולציות פורחות היש יותר טוב מלשאול במועדון אילוניק היפה I.H.B

siliconarts

New member
פתרון לבעית SSI/PADI ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שלום לכולם. הטלפון של מועדון דוגית: 03-5468498 רצ"ב פיסקה מתוך האתר שלהם באינטרנט (שחור ע"ג לבן) הטלפון של מועדון אוקטופוס: 03-5273554/03-5271440 רצ"ב פיסקה מתוך האתר שלהם באינטרנט (לבן ע"ג שחור)

Sushi

New member
ואם צריך עוד עדות

אני DM של PADI. הוסמכתי במועדון אוקטופוס/דוגית לפני שלושה חודשים. יותר טוב מזה?

yossin

New member
רעיון מצויין, אבל

היה ברור שיבוא אבל, לא ? אז ראשית, אני חוזר: כל הכבוד על היוזמה. אם תמשיך לתחזק ולפתח את הקובץ שלך תעשה בזה שירות גדול לקהילת הצוללים בכלל ולחברי הפורום בפרט. עכשיו, הצעת שיפור: תוסיף מידע על השירותים מסביב: יש מקלחות ? מיים חמים ? לוקרים ? התנאים האילו מעניינים מאוד.

צחי א

New member
יוזמה מבורכת. הערה:

אם V זה קיים ו-X זה לא קיים אז כל התאים בטבלה צריכים להיות מלאים (או ב-V או ב-X), אחרת זה מבלבל.

helius

New member
אמנם השם הוא הליוס ../images/Emo42.gif

אבל אני לא יודע את הכל. טרם ביקרתי בכל המועדונים. למען האמת לא ביקרתי ברובם ולכן הקובץ היה פתוח כדי שכל מי שיודע משהו יוכל להוסיף חומר ולעדכן אותו. מה שיש זה מה שהצטבר ממה שאני יודע ואנשים הוסיפו בשירשור שזה עבר. אם אתם יודעים עוד אפשר להחזיר את הקובץ למצב פתוח ונוסיף עוד דברים.

yossin

New member
כדי שדבר כזה יעבוד

הוא צריך "אבא" אחד עצתי לך- נהל את הקובץ ביד רמה. מי שיש לו מה להוסיף/ לתקן שיודיע לך ואתה תעשה את השינוי. אם הקובץ יהיה פתוח, זה עניין של זמן קצר מאוד עד שהוא מתברדק לרמה שיהיה חסר תועלת לחלוטין.

helius

New member
כפי שאמרתי

אין לי בעיה לנהל אותו אבל כמעט אף אחד לא תרם חומר. מעטים מאוד הוסיפו קצת מידע. יש משהו להוסיף תשלחו לי במערכת של תפוז או לאי-מייל ואני אוסיף.

הקרפיון

New member
די הרבה מועדונים מיוצגים פה

ע"י עובדים שלהם או אפילו מנהלים. אולי הגיע הזמן שיתרמו מידע על המועדונים שלהם?

למעלה