לנצל את הגימגום

stkachov

New member
לנצל את הגימגום

האם קרה לכם שניצלתם את העובדה שאתם מגמגמים לקבל הנחה כלשהי, או לקבל פטור ממשימה כלשהי? האם לדעתכם זה ראוי? האם עלינו לא לעשות הנחות לעצמינו ולהתמודד עם כל דבר ללא הנחות או לקחת את הכל בשיניים, גם ככה העולם אכזר ועלינו לנצל כל מה שעומד לרשותנו על מנת להשיג את מבוקשנו. מה אתם אומרים?

sahar sh

New member
ברורררררר !!!

פטור מבחינות בע"פ גם בתיכון (בגרויות) וגם באוניברסיטה !!! סהר.

stkachov

New member
בוא נלך רחוק יותר

התכוונתי למצבים יותר מרחיקי לכת.. כמו למשל אם עוצרת אותך משטרה אז לגמגם לשוטר ולעשות עצמך מסכן שלא ייתן לך דו"ח או כל מיני מצבים כאלה...

shuky63

New member
תשמעו ספור שקרה לי לפני 20 שנה

השתחררתי מהצבא וכיוון שלא היתה לי עבודה עדיין עזרתי לגיסי בעסק שפתח אז שנתן שרותים לסוכני בטוח.הדרך הכי זולה שמצא לפרסם את השרותים שלו היתה להכנס לסניף המרכזי של כל חברת בטוח ולחלק את הפרסומות ישר לתיבות דואר של הסוכנים .מה המוקש?שחברות הבטוח לא מרשות לעשות את זה.אז הדרך היתה לחלק בלי אישור עד שתופסים אותנו ואז להצתדק שלא ידענו ולהסתלק.פעם אחד באנו לחברת בטוח,גיסי הלך לברר משהו ואני התחלתי לחלק את הפרסומות.פתאום בא השומר ומתחיל לצעוק עלי :מי אתה,מה אתה עושה כאן,מי הרשה לך...הגימגום שלי אז היה הרבה יותר כבד מאשר היום וגם נלחצתי מאד מהצעקות שלו כך שפשוט לא הצלחתי להגיד לו כלום.כשגיסי בא,השומר פנה אליו והתנצל שככה הלחיץ אותי עד שלא יכולתי לדבר ולא נעים לו,ובסדר בסדר תחלקו את הפרסומות אבל רק הפעם. כשיצאנו משם גיסי אמר לי:תשמע אתה יכול לעשות להם את זה כל פעם שנבוא לחברת בטוח?

shuky63

New member
יש לי בעיה.כששוטרים עוצרים אותי

אני מתעצבן ומתחיל לצעוק עליהם וכשאני מתעצבן אני לא מגמגם אז אף פעם לא ויתרו לי על רישום דוח

shuky63

New member
הוצאתי פטור מתפקיד של אחראי שער

בצבא.זה היה תפקיד שכולם שנאו.לעמוד 18 שעות ביום התורנות ולסנן את הבאים בשערי הבסיס.אז הרשתי לעצמי את הלוקסוס של להוציא פטור.

painlies

New member
לא, וגם לא מתכוון....

ששוטר יוותר על לתת לי דו"ח כי אני מגמגם??? מה הקשר בין הרגל הקלה שלי על הגז לגמגום? אני בדעה שאין הנחות, רק בדברים שקשורים ישירות לגמגום, ואז אולי באמת אחשוב על להוציא פטור במידה ואדע שאני לא יכול להתמודד עם המצב. אני חושב שימוש כמו שהזכרת הוא שימוש ציני וחסר פרופורציות בהיותנו מגמגמים... למה מה - נפל העולם? בסך הכל מגמגמים.. לא יותר... (ולא פחות
)

crocker666

New member
לדעתי זה לא כך כל משמח.. ההפך

לדעת שנותים לך הקלה בגלל שיש לך משהו.. זה נקרא שמרחמים עליך.. לא יודע מה כל כך כיף בלקבל הנחה בגלל הגמגום

avia gabay

New member
הוצאתי פטור משפה זרה שניה

אני הוצאתי פטור משפה זרה שניה. כל מי ששמע בבצפר שלי שקיבלתי פטור אמר לי שכיף לי ושהוא גם רוצה. אני אמרתי להם שהייתי מעדיפה ללמוד שפה זרה שניה מאשר לגמגם. הגמגום הוא חסרון מאוד גדול אצלי זה תוקע אותי והוא ממש מעצבן! אנשים שלא מגמגים והם הרוב לא מבינים אותי!

למעלה