לנציה פריזמה

REDֹ_BLUE70

New member
לנציה פריזמה

שלום לחברים המלומדים, יש לי לנציה פריזמה מצויינת שנת 88 הבעיה שמטרידה אותי היא שכשהחלונות סגורים יש ריח של דלק בתא הנוסעים. מישהו יודע ממה זה יכול להיות ואיך מטפלים בזה? תודה מראש על ההענות !! ליאור

תמירי

New member
ריח דלק

היתה לי לנציה תמה והיתה אותה תופעה שהטרידה אותי זמן רב ולבסוף זה היה באנד של צינור הדלק שלא היה אטום ואדי הדלק עלו ונכנסו לרכב תפנה למוטי מוטיל מהמוסך המרכזי הוא מכיר את זה תמיר

תמירי

New member
תמא-פריזמה

תמא היתה לי לפני קצת יותר מ3 שנים אהבתי אותה מאד ריפוד אלקנטרה מדהים וגימור מדהים עוד יותר אבל עלות אחזקה גבוה וגם תקלות מעצבנות וזמן תיקון רב וחוץ מזה רציתי משהוא יותר מהיר.

שי ©

New member
תמירי...

גם לי יש תמא, ואני דווקא מאוד מרוצה. הייתי מעוניין לשמוע קצת על זו שהייתה שלך (מודל, דגם, גיר, ק"מ שביצעת, תקלות וכו´...). שי

תמירי

New member
לנציה תמא

היתה לי לנציה תצא חדשה מהחנות סוף הדגם בשנת 94 מכרתי אותה לאחר 3 וחצי שנים עם 35000 ק"מ היתה עם גיר אוטומט תקלות מיוחדות זה החלפת משהוא במחשב ששיגע את המערכת, ברקסים נאכלו בקצב מטורף אבל מושבי האלקנטרה וגימור העץ חיפו על הכל. לדעתי 155 כ"ס אינם מספקים לגיר הזה הרכב קצת "עייף" אבל הבעיה היא שלרכב אין שוק ועלות טיפולים מטורפת לגמרי לא יוצאים מטיפול עפם פחות מ3000ש"ח וזה הרבה

שי ©

New member
מצטער לשמוע... ../images/Emo12.gif

את שלי (93 אוטומטית) קניתי לפני כשנה וחצי מיד ראשונה עם 80K ק"מ. כעת, לאחר 30K ק"מ, אני יכול לומר שהרכב הרבה יותר אמין משציפיתי (טפו, טפו, טפו), ולמעשה לא גרם בעיות מיוחדות. מנסיוני האישי, עלות הטיפולים סטנדרטית לחלוטין כאשר טיפול גדול+החלפת טיימינג+בלמים אינם מגיעים ל-3K ש"ח. שי

carmagician

New member
ריח של דלק

החברים מדברים על תמה ואתה מדבר עלפריזמה שזה אוטו אחר לחלוטין-לא ציינתה דגם האם זה הפריזמה 1300 או 1500 או 1600 או שזה הדגם החזק יותר 1600 SYMBOL עם הזרקה,בכל אופן שני מקומות לבעיה שהזכרתה:1.מתחת לכסאות האחוריים יש את הצנרת המתחברת למיכל הדלק,בתא המנוע יש לבדוק את כל צנרת הדלק!

למעלה