לנציג יסריל

LOVEtheMcMAHONS

New member
לנציג יסריל

בנוסף להיותי חבר בקהילה הווירטואלית של חובבי סדרות המציאות בישראל אני גם חוטא בתחביב נוסף והוא היאבקות בידורית, מה שבעבר נקרא WWF והיום WWE. ישנה תכנית בשם Tough Enough שהיא למעשה תכנית ריאליטי שמלווה חבורת צעירים שרוצה לזכות בחוזה ב-WWE. התכנית שודרה ב-MTV בארה"ב ויש לה שלוש עונות. האם יצא לך לשמוע על התכנית ? האם עלתה אפשרות לשדר אותה בערוץ זה או אחר ?

yes REAL

New member
כשהערוץ הוקם החלטנו החלטה עקרונית

שלא לשדר סדרות שהן חצי שעה, מסיבות שונות - שחלקן הגדול קשור בכדאיות רכש של סדרות כאלו. יחד עם זאת - ואני מודה שזה בגלל חיבה שלי לסדרה ורצון לשים משהו קצת שונה - בחנו את האפשרות של שידור שני פרקים ברצף של הסדרה במסגרת הערוץ שבסוף לא יצא לפועל. אני לא פוסל את אפשרות עתידית לשלב אותו במידה ויהיה מקום עתידי שבו ישובצו סדרות ריאלטי (בהנחה שאני אהיה מעורב או שישאלו לדעתי). באופן אישי הוא חלק מהסדרות שאני חושב שהן די טובות ושלא נפסלו בשל איכותן, אלא הוחלט לא לרכוש אותן כרגע. (במאמר מוסגר אגב, אגיד שלדעתי שתי העונות הראשונות טובות יותר מהשלישית - אבל זו רק דעתי). די חבל שהם וMTV החליטו לא להפיק יותר עונות, אם כי יש לי רעיון לסדרת ריאלטי אימה עבורם - 15 צעירים וצעירות שחייבים לבלות יום שלם במחיצתה של לינדה מקמהון: היחיד שלא יתאבד - זוכה במיליון דולר (בקרוב בפוקס?).

LOVEtheMcMAHONS

New member
מהפה שלך

לוינס מקמהן.אחלה של תשובה. לא ציפיתי שתכיר או תראה כזו התמצאות. יפה יפה...מוזמן להצטרף לפורום WWE כאן בתפוז...יופי של קהילה יש שם. בזמנך הפנוי.

BigD00

New member
מצטרף לתשובה...

אומנם אין לי יס, אבל עם יוכלו לשקול את הדבר עוד פעם עוד כמה זמן אני בהחלט ישיג יס וירצה לצפות. ואתה מוזמן לפורום שלנו....

yes REAL

New member
תודה רבה. האמת היא שבזמן האחרון לא

כל כך יוצא לי לעקוב (באמצעות ה.. ממ.. דוד מאמריקה), ולפני שנתיים עם הפציעה של בנואה די הפסקתי לעקוב, אבל אני עדיין מנוי על המגזין וקורא בפרו-רסלינג מדי פעם את כל מריבות המקמן/גולדברג מאחורי הקלעים וזה לא פחות מהנה ממה שקורה על הבמות עצמם. אגב,
מכיוון שאני די אוגר כמויות מטורפות של מגזינים (הרוב גם - כך אני מבטיח לעצמי - מסיבות מקצועיות בלבד
)הצטבר אצלי המון חומר ישן שפורסם בארץ כשההאבקות היתה בשיאה (בפנאי פלוס ובשאר המקומות. אפילו היו פחיות משקאות עם תמונות של טטנקה ושות') ומכיוון שגם ככה כמות המגזנים השונים שאני אוגר מגיעה למימדים מפלצתיים אני מחפש בית חם שירצה לאמץ אותם או שאאלץ לזרוק אותם. אם יהיו אצלכם בפורום מעוניינים אני אשלח אותם בשמחה.

EdgeHead

New member
שלח שלח לי!!

חופשי,בלי שוחד בלי כלום..(אני אעשה אותך מפורסם!!
)

יש לי בקשה אישית ל-יס

אם אפשר, בבקשה, מתחננת - לא לשדר עוד סדרות בסגנון "הרווק"??? כאב, כאב לי להסתכל!!! רק לא עוד הרווק!!!
בתודה, צופה מוטרדת קשות..

yes REAL

New member
על טעם ועל ריח - תני הזדמנויות

לעונות הבאות של "הרווק".

amitooshacham

New member
עוד שאלה

ראית את התוכנית הבריטית Shattered? היא קצרה מאוד (7 פרקים) וקולעת יפה למטרה, אני אישית מאוד נהניתי ממנה.

yes REAL

New member
אני מכיר סדרת דרמה בריטית בשם הזה

אבל לא סדרת ריאלי. יש לך פרטים?

yes REAL

New member
אני מכיר סדרת דרמה בריטית בשם הזה

אבל לא סדרת ריאלטי. יש לך פרטים?

amitooshacham

New member
Shattered

זו סדרה בה לקחו 10 בריטים לתוך בית (ע"ע ביג בראדר), עם קופה של 100 אלף פאונד. בכל פעם שאחד מהמתמודדים עצם את עיניו למשך יותר מעשר שניות, ירדו 10,000 פאונד מהקופה. בכל יום הם עשו מבחנים במחשב לכל המתמודדים, שבדקו איך הם מתפקדים בלי שינה. השניים/שלושה עם הציון הכי גרוע בבדיקות המחשב, עשו תחרות באולפן עם המנחה, שקבעה מי מביניהם יאלץ לעזוב את הבית. המתמודד האחרון שנשאר, לאחר שבוע, זוכה בכסף שנותר בקופה.

yes REAL

New member
אוקיי, שמעתי עליה באמת אבל לא ידעתי

איך קוראים לה. אני אדגום אותה. תודה על ההמלצה.

Aviad1987

New member
עוד2 שאלות ל yes REAL

אני בטוח שהרבה פה מודאגים, אז- מה עם הישרדות 7???? ובאיזה תאריך תעלה הסדרה 'רצח בעיירה קטנה X'?? תודה מראש

Aviad1987

New member
עוד2 שאלות ל yes REAL

אני בטוח שהרבה פה מודאגים, אז- מה עם הישרדות 7???? ובאיזה תאריך תעלה הסדרה 'רצח בעיירה קטנה X'?? תודה מראש

yes REAL

New member
היי, לגבי "הישרדות 7 " כבר נשאלתי

ועניתי בנושא, ואילו "רצח בעיירה קטנה X" תעלה ב-10/2 ואני בהחלט ממליץ עליה - תוכנית ריאלטי קצת שונה ממה שהורגלנו לראות בארץ.

2 שאלות לYES REAL

1. יש סיכוי שטריסטה ואלכס יהיו ביחד?(הרווק) 2. איך בסוף יבחרו בפרדייז הוטל מי ישאר? כי כול הזמן מסלקים אחד אז איך בסוף יקבעו??

למעלה