לנפגעי אקוונט

אביק

New member
לנפגעי אקוונט

בעקבות התלונות שהגיעו לבזק בנושא הרישום לשירות WOW באמצעות אקוונט , החליטה החברה לא לחדש בשלב זה את ההתקשרות עם אקוונט ואף תבדוק נקיטת אמצעים משפטיים בעקבות הפרות הסכם השיווק בין שתי החברות. בכל מקרה חברת אקוונט אינה רשאית לספק את שירותי בזק בכל צורה שהיא. לקוחות בזק, אשר בפיהם טענות בנושא, מתבקשים לפנות למוקדי השירות של בזק 199 ולמוקד האינטרנט 1-800-340-340. הנהלת בזק העבירה הנחיות לנציגי השירות במוקדים לבדוק כל תלונה לגופה ולטפל בה על פי הנדרש. תודה אבי ק בזק

Dulcinea

New member
"לבדוק כל תלונה לגופה ולטפל בה על

פי הנדרש". נשמע טוב. אלא שהפירוש של בזק לכך הוא "לא נעשה כלום ונקווה שתשכחי מהעניין". אני אכן פניתי מספר פעמים בחודש האחרון בטלפון ובפקס עם תלונה על כך שאקוונט חיברו אותי ללא רצוני ומעולם לא קיבלתי את השירות ובדרישה לנתק אותי ולזכות אותי על החיוב וכן על החיוב בגין ביטול מנוי "חופשי חודש" שבעקבותיו חוייבתי בסכומי עתק על החיבור הרגיל שלי. כל כמה ימים אני מתקשרת לבזק וכל פעם מקבלת תשובה ש"התלונה בטיפול". ההנחיות לנציגים צריכות להיות הרבה הרבה פחות כלליות ולקבוע ש"כל מנוי שחובר ללא בקשתו ולא קיים עבורו מסמך חתום של בקשה כזו ומעולם לא חייג למספר שירות האינטרנט של אקוונט יזוכה מיידית על כל החיובים שנגרמו לו בגין חיבור כזה". הוראה כזאת היתה מוכיחה שבזק נוהגים בצורה הוגנת וחוקית. כל אפשרות אחרת, ובטח ההוראה המעורפל הנוכחית, מוכיחה את ההיפך.

Dulcinea

New member
ההודעה שלך נקטעה ורק תחילתה מופיעה

שלחתי לך את פרטי בשירות המסרים של תפוז. מקווה שיגיעו אליך. בעבר שלחתי אליך גם הודעת דואר אלקטרוני על סמך כתובת שמסרת ב- YNET אך לא נענתי. תודה דולי

למעלה