לנער את האבק

noa128

New member
לנער את האבק

כבר דשנו כאן בעבר ב"כשעוברים דירה - לזרוק-לזרוק-לזרוק = לעבור קל ולהתחיל מחדש" - וכבר אז עמדנו על ההבדלים בין ה"אגרנים" ל"מעיפים" - כשעוברים דירה ומרפדים מחדש את הקן. עכשיו מצאתי כתבה חמודה שמורידה את הנושא ליומיום נטול מעברי דירה, לניקיונות לקראת חג - עוד סיבה למסיבת נקיונות ומיונים
ועכשיו תורכם - לאיזה מחנה אתם משתייכים? אלה שנקשרים לכל פיסת נייר, או אלה שיעדיפו תמיד "לנסוע קל" ולהעיף/לזרוק/להשליך?

kisslali

New member
וואלה כבר לא יודעת מה להגיד

ברור שבבסיס אני האוגרת הכי גדולה (תרתי משמע) שהמציאו. מצד שני אני כל הזמן עושה קולות של "קלילה" ולכן כל הבית מלא שקיות בדרך ל... זהו, שלאן בדיוק מעיפים בגדים שבקושי נלבשו ושכמותם? מה בדיוק עושים עם השקיות הענקיות האלה? משאירים ליד הפח כדי שמישהו יפזר את כל תכולת הארונות של על פני כל הרחוב? NEVER! אז מה כן? ללי שנורא נורא רוצה להעיף חצי ארון, חצי בית וחצי חיים WHILE I'M AT IT

noa128

New member
כמה רעיונות לי (אני סובלת ממחלה

דומה)... 1. יש כאן בתפוז פורום למען הקהילה, שם ישמחו להגיד לך לאן להביא את הכל. 2. לעיריית ת"א בטח יש מקומות לאיסוף בגדים לנזקקים וכד' (לרוב העיריות יש) 3. תשאלי את השכנות בשוק בצלאל - בטוח ישמחו להגיע בעצמן ע-ד אלייך לקחת.

פּרפרית

New member
בואי אני אספר לך ללי, או לחלופין

"גלגולו של שק" גם אני מאלה שאוגרים (אם תרצי אני אוכל לתת לך היבט פסיכולוגי למצבי) אז מידי כמה זמן אני מסדרת ואורזת לשקים.....אלה עוברים לבגאז' של הרכב שם הם שוהים חודש ויותר עד שנמאס לי לשים את הקניות במושב האחורי..... מהבגאז' הם עוברים לחדר של הילדים שיש לאמא שלי בבית עד שהיא צורחת "די"....וכך הם חוזרים לרכב....וחוזר חלילה. בסוף אני מוצאת מישהו להנחית לו אותם במרפסת. מה אני אגיד? בהחלט לוקח לי זמן וטירחה עד שאני נפרדת מאותם "אוצרות".

למעלה