לנערה בטירוף...

לנערה בטירוף...

אם דיון אז עדיף שיהיה מעל דפי הפורום. אני מסכים איתך שאין מקום לסיפורים על חוויות סקס שלי כאן וגם לא התכוונתי כמובן לספר כאן סיפורי סקס שלא היו ולא נבראו. אני נקטתי בשפה זו כי הפורום, למרות שאינני משתתפף רבות מאז שגילי הלכה עולם שכולו טוב, אני מוצא את עצמי לפתע קורא על זו שהלכה למכולת עם רשימת הכביסה שלה, וההיא השתתפה בהפגנה למען זה או אחר וכו'. אז אם הפגנה כזו או אחרת נכנסת לקטגורית רוחניות על אחת כמה וכמה שסקס נכנס לקטגוריה זו ובגדול ואם אתבקש אוכל להוכיח את טענתי.

ערב טוב

נ.ב. מה קרה עם רונית?

susony

New member
אפריים,

דווקא גילי דיברה המון על סקס, ותמיד ניסתה לקשר סקס לרוחניות.
זה אולי אפילו חסר קצת לפורום.....

רונית נמצאת באבל וקצת קשה לה לחזור לפעילות בפורום,
אתה מוזמן להתקשר אליה.

אתה צודק

הדיון הזה עדיף שיהיה מול כולם.
אין לי בעיה עם סקס, אני חושבת שיש המון חיבור לרוחניות בסקס כשהוא נעשה בצורה הנכונה.
יש לי בעיה עם אנשים שבמקום לבוא ולהגיד מה שמפריע להם ולנסות לשנות הם נוקטים בגישת ה"הוכחה" אתה רוצה להוכיח לי שמה שהולך כאן לא מוצא חן בעיניך, בדרך מזלזלת ובזויה בעיני.
בשורה התחתונה זה איך אתה מבטא את מה שאתה חושב ומה אתה עושה עם זה. מההתחלה אני זועקת שאני לא מוכנה לזילזול. בטח שאני לא מוכנה לזילזול בי.
לא טוב לך עם מה שהולך כאן? כמו שכתבתי לך בפרטי יש לך כמה אפשרויות. לעלות נושאים שמתאימים לפי דעתך למיסטיקה. לכתוב לי באופן פרטי, או לא לכתוב בכלל.
הדבר היחידי שהוא לא אופציה זה לזלזל ולכתוב בציניות. ובוא נהיה כנים, גם בכתיבה אפשר להראות ציניות וזילזול. מצידי תכתוב על סקס, אני בעד, זה אחלה סקס. השאלה איך אתה מבטא את זה. באופן מזלזל? או באופןן כנה ונקי

ולדעתי דיווח על היותי

עם נערת ליווי לילה שלם שעלה לי 1000$ לא פחות חשוב ממה שכתבו כאן על השתתפות בהפגנה כזו או אחרת ועוד שרשרת שלמה של כותב\ת אחד\ת.

בוקר טוב

כבר הסברת את הסיבות שלך לכתיבת

ההודעה ההיא, את תנסה לסובב את זה שזה "חשוב" ניסית לבהיר לי נקודה.
ולחזור שוב ושוב על זה שהיית עם זונה לא ממש עושה את העבודה.
כמו שאמרתי, אם יש לך בעיה עם משהו אתה צריך להגיד את זה ולא לנסות להשפיל ולהתנצח.

אין לי בעיה עם אף אחד כאן

למעט איתך. וגם זו לא הבעיה שלי אלא הבעיה שלך בהבנת התפקיד הזמני או הקבוע שקבלת ואיתו קיבלת גם מחק.

כל אחד רשאי לכתוב מה ואיך שהוא רוצה. הכתוב יכול להיות ציני, סרקזטי, הומוריסטי, רציני כל עוד וזה לגופו של עיניין ולא לגופו של אדם. כל שאת יכולה לעשות זה לתת לאחרים להגיב על הכתוב או להתעלם מהכתוב.

חובה עליך לזכור שזה לא גן ילדים - גם אם לעיתים זה נראה כך - ואת לא גננת ואיש לא חייב להתחשב במה שאת אוהבת או לא. את לא יותר חשובה ודעתך לא יותר חשובה מכל משתתף אחר כאן ומכאן שאיש אינו חייב לבדוק לפני שהוא כותב "האם זה ימצא חן בעינייך או לא" אף אחד גם לא צריך להתאים עצמו לדרך בה את מבינה את הכתוב, זיכרי שכל אחד מסתובב עם המילון הפרטי שלו בגולגולת ואין המילון שלי דומה למילון שלך. מכאן יוצא שמה שאת יכולה לראות כמעליב אחר יראה זאת כמצחיק ומשעשע. בקיצור תני לפורום לזרום ולמשתתפים להגיב או להתעלם והכל כרצונים והבנתם.

נ.ב. את לא יכולה לדעת או לנבא איזה סיפור יתלווה, יבש או מעניין, לכותרת "הייתי עם נערת ליווי ב-1000$ ללילה.

יום נהדר לכולם

יש לכולנו זכויות

אתה מדבר כאן על זכות חופש הביטוי. הבעיה שכרגע הזכות הזאת מתנגשת עם הזכות לכבוד. תרצה או לא תרצה עצם זה שיש לי את המחק אומר שאני יכולה להשתמש בו.
מבחינתי הזכות לכבוד יותר חשובה מהזכות לחופש הביטוי ולכן אני אפעל בכדי לכבד את זה.
אני שמחה שאתה מודע שיש לך בעיה אישית איתי. אני רק מצטערת שאתה לא יכול לראות מעבר לזה.
אני לא יותר חשוב מאף אחד כאן אין ספק בזה אבל אני לא מוכנה שמישהו יפגע במישהו אחר. מספיק להיתמם כשאתה כותב בציניות ובכדי לפגוע אתה גם עושה את זה. אנחנו לא ילדים בגן ויש כאן הבנה של מה מותר ומה אסור ולצערי הרבה כאן שכחו את הכללים הבסיסים האלו.
אז יש לי את המחק והודעות שתפקידם לפגוע ימחקו. אני לא חושבת שזו דרישה גדולה מדי לדבר בכבוד כאן אבל משום מה קשה לאנשים לקבל את הדרישה הזאת.
אנשים מנצלים את חופש הביטוי והאנונימיות קצת יותר מדי. רוב חברי הפורום הקבועים לא כותבים כאן יותר כי נהיה מגעיל לכתוב כאן. תחושה של מתקפה על כל רבע מילה שמוציאים.
אז עם כל הכבוד ללא גן ילדים יש מאחורי המסך אנשים אמיתיים ולי באופן אישי נמאס מהרמיסה הזאת.
נ.ב כבר סיכמנו שכתבת את ההודעה בשביל להבהיר לי נקודה . ואתה רוצה לכתוב על נערות ליווי והחוויה שלך איתך יש פורום בשם "פורום סקס" הם ישמחו לשמוע על זה

אופה למישהו נדלקו כל הנורות ...

נערה יקרה

את מבינה רק את שאת רוצה להבין. כתבתי שאין לי בעיה למעט איתך ומייד ציינתי גם שלא בעצם לא בעיה שלי אלא שלך. בתרגום סמנטי פשוט - שלך עם עצמך! כל השאר שכתבת הוא לא יותר מגיבוב של ..... את יודעת מה.

כשתיסגר על עצמך תודיע לי

"אין ללי בעיה עם אף אחד למעט איתך
וגם זו לא בעיה שלי אלא שלך" קצת סותר את עצמך.
ובקשר לבעיות שלי תן לי לקבוע לבד מה בעיה שלי ומה לא

מעט הבנה רחבה יותר

בסמנטיקה (הבנת הנקרא) לא תזיק לך... משפט חוקי לחלוטין על פי כל כללי הדיקדוק, הניסוח והכתיבה. ולא אין כל סתירה כאן פשוט צויין שיש לי בעיה שהיא בעיקר הבעיה שלך עם עצמך. הבקשה לקבוע בעצמך היא לגיטימית אבל לא יעילה כי אין אדם, אלא אם הוא אובייקטיבי לחלוטין ומוכן להביט במראה אל תוך עומקו, יכול לקבוע בעצמו את הבעיה שלו.

אבל בגדול בואי ונחדל ממשחקי חתול עכבר - כי כל תועלת לא תצמח מכך. אז אם נפגעת ממני, למרות שלא היתה כל כוונה כזו, איתך הסליחה.

יום טוב ומצויין לך

snoopytush

New member
אני מעדיפה שלא ידברו על סקס אישית

אבל מקסימום אני לא אטרח לקרוא
כדי לחסוך לעצמי

snoopytush

בואי ונחשוב מעט בהגיון. אם כבר עומדים לרסס אותנו למוות אז אולי כן כדאי לך להתחבר ל
ולהנות היטב בשארית חייך. רק לא לשכוח
בבקשה שלא תמותי חלילה מ
.

snoopytush

New member
בשביל מה? אני לא יכולה להנות מזה זה לא חשוב

לי במקרה הטוב זה מעורר אדישות במקרה הרע בחילה .
אהבה בעיני צריכה להיות טהורה סקס נראה לי לא טבעי

snoopytush

צר לי לשמוע שאינך יכולה להנות מסקס. אינני יודע את הסיבה לכך אבל אין מצב שלא ניתן לתיקון\ריפוי ואם תרצי סיוע לכך אשמח להעמיד את עצמי לרשותך מתוך כוונה טהורה לחלוטין לעזור. (מאחר ונתקלתי כאן בעיות בהבנת הנקרא אסביר שאהיה ברור, אינני מציע לך סקס איתי אלא קבלת סיוע טיפולי שלא כולל סקס ממני).

snoopytush

New member
זו לא מחלה וטוב לי ככה.

אני אפילו חושבת שאני מעדיפה חבר אמיני מאשר מיני.
זה טהור ויפה בעיני.
ואולי בסוף אני אקים משפחה אמינית

משפחה בדרך כלל כוללת גם ילדים

ואם אני לא טועה, בגילי כבר לא זוכר כל כך טוב, על מנת להוליד ילדים מתחייב סקס. הכוונה גבר עם פין ונקבה עם נרתיק, רגע תני לי דקה להזכר, אה כן, הגבר מחדיר את הפין שלו לנרתיק הנקבה, משפריץ נוזל כלשהו ואם לא רוססתם במקרה, יהיה לך סיכוי טוב להרות, להוליד, וליצור משפחה.

אני מקווה שזכרתי את הפרוצדורה נכון.

susony

New member
האמת היא שהיום זה ממש לא מחוייב במציאות

אבל זה עדיין הרבה יותר פשוט מהאלטרנטיבות

למעלה