לנעמה... מתא``ן

Black Star

New member
לנעמה... מתא``ן

טוב, לא כל כך הולך לי לשלוח את זה בתור תגובה להודעה שלך. אולי זה יילך ככה... קבלו התנצלותי על פתיחת הנושא החדש.. :) אז ככה, נעמה- אני מניחה שאת מדברת על מתא``ן כתיבה. אז אני לא יודעת על זה מספיק כי אני במתא``ן מחול, אבל יש לי די הרבה חברים שנמצאים בכתיבה. לפי מה שאני יודעת המפגש הזה שהיה לכם הוא חלק מהבחינה ורק בתחילת יוני יודיעו לך אם התקבלת. לפי איך שאני מכירה את הכתיבה שלך אין לך מה לדאוג :) אם את ממש לחוצה על זה, תתקשרי אליהם ותשאלי מה קורה עם התוצאות. אבל אל תדאגי, אם לא התקבלת זה לא שתישארי בחוסר ידיעה, הם שולחים מכתב גם למי שלא התקבל. המחנה שלכם הוא...הממ.. נדמה לי שב- 20 עד ה- 24 ליולי. אבל אני לא בטוחה... אני יודעת שהוא בסביבות ה- 4-5 ימים, ובין ה- 15 ל- 27 מתישהו, כי אז אני שם ואני יודעת שאני פוגשת את כל התחומים האחרים :) טוב, לא חשוב... המון המון בהצלחה!!!!!!!!!! יעלי. נ.ב. באיזה מפגש היית? איפה בדיוק, ואם את זוכרת אנשים שהיו שם..? ננ.בב לכי לכתובת למטה, תלחצי שם על הקישור ל``מתא``ן``, יש שם פרטים... :) בייייייי יעלי.

יעל!!

קודם כל- הלוואי ואני אצליח לפרסם את התגובה הזו בצורה נורמלית מבלי לפתוח נושא חדש! דבר שני- תודה!! על המחמאה (נו, אני זוכרת כאלו דברים), על המידע ועל הכתובת המצורפת (?). אני בתכנית כתיבה והייתי במפגש שנערך בערב יום הזכרון, איפשהו. מהאיזור שלך היתה אחת ממבשרת, ובא איתה עוד אחד- שעליו אני אספר עוד חצי שניה. מסתבר שהם ישבו באותו האוטובוס ולא היה להם מושג שהם הולכים לאותו המקום. בכל אופן- הנער הזה, שהוא גם בכיתה ט` כמוני היה שם, ושיחקנו כזה משחק- החדר הוא מפת ישראל, וכל אחד עומד בנקודה בה הוא חי. אני כמובן נתקעתי ממש מאחור כי בצפון היה שולחן אז ישראל היתה קטנה יותר, כך שנתקעתי באילת במקום הרבה מעל. אבל לא חשוב. בכל אופן- הרכזת כבר שאלה אותולפני זה מאיזה ביתספר הוא, הייתי מופתעת אבל לא יצא לי להגיד לו כלום על זה. זה הלך ככה: הרכזת שאלה אותי: ``נעמה, איפה את גרה?`` אני: ``באורים. זהקיבוץ בנגב, די ליד באר שבע`` ``הנער``: ``היי! אני מכיר מישהו שמכיר מישהו שגר שם!`` אני: ``כן?? מגניב!! אני מכירה אנשים שלומדים בליד``ה!`` אבל אז ביקשו שקט. אחר כך..: אייל (אפשר כבר לגלות את השם שלו) (ממש מסתורי): ``רגע, אז את מי את מכירה?`` בסוף הסתבר שמישהו שהוא מכיר זה חברו הטוב גיל אנגלשטיין (שגם את מכירה לפי מיטב ידיעתי), ואת מי בדיוק גיל מכיר מאורים אם לא אותי????. הו איזה צירוף מקרים!!!!!! אני יודעת שהסיפור ככה נשמע משעמם אבל עזבי...בדיוק חזרתי מבית ספר אני לא בדיוק במוד..:) אניוואיז- אייל הוא מליד``ה, ואת מכירה את גיל נכון? את לומדת בליד``ה לא? אוקיי אני אסיים כאן. שוב תודה ו..מקווה שנתראה בחופש!!! גזר זה כתום, נעמה. הגיעו

למעלה