Black Star
New member
לנעמה... מתא``ן
טוב, לא כל כך הולך לי לשלוח את זה בתור תגובה להודעה שלך. אולי זה יילך ככה... קבלו התנצלותי על פתיחת הנושא החדש..
אז ככה, נעמה- אני מניחה שאת מדברת על מתא``ן כתיבה. אז אני לא יודעת על זה מספיק כי אני במתא``ן מחול, אבל יש לי די הרבה חברים שנמצאים בכתיבה. לפי מה שאני יודעת המפגש הזה שהיה לכם הוא חלק מהבחינה ורק בתחילת יוני יודיעו לך אם התקבלת. לפי איך שאני מכירה את הכתיבה שלך אין לך מה לדאוג
אם את ממש לחוצה על זה, תתקשרי אליהם ותשאלי מה קורה עם התוצאות. אבל אל תדאגי, אם לא התקבלת זה לא שתישארי בחוסר ידיעה, הם שולחים מכתב גם למי שלא התקבל. המחנה שלכם הוא...הממ.. נדמה לי שב- 20 עד ה- 24 ליולי. אבל אני לא בטוחה... אני יודעת שהוא בסביבות ה- 4-5 ימים, ובין ה- 15 ל- 27 מתישהו, כי אז אני שם ואני יודעת שאני פוגשת את כל התחומים האחרים
טוב, לא חשוב... המון המון בהצלחה!!!!!!!!!! יעלי. נ.ב. באיזה מפגש היית? איפה בדיוק, ואם את זוכרת אנשים שהיו שם..? ננ.בב לכי לכתובת למטה, תלחצי שם על הקישור ל``מתא``ן``, יש שם פרטים...
בייייייי יעלי.
טוב, לא כל כך הולך לי לשלוח את זה בתור תגובה להודעה שלך. אולי זה יילך ככה... קבלו התנצלותי על פתיחת הנושא החדש..