את\ה זכר או נקבה? שאלו אותך די הרבה אתה השאלה הזו אבל אף פעם לא ראיתי תשובה, למה? וגם שפונים אלייך במין אחר, שהוא לא את\ה, למה את\ה לא מעיר\ה? לא יודעת למה אבל קיבלתי את הרושם שאת\ה נקבה, אולי בגלל סגנון הכתיבה..., לא יודעת ממש למה. יערה
דווקה לפי הכתיבה משתמע שאת\ה זכר, אבל משום מה את\ה נוט לדבר על עצמך בגוף שלישי כנעל שנעל זה נקבה, ואז את\ה אומר\ת לדוגמה נעל חשבה לעצמה ואז זה כביכול משתמע שאת\ה נקבה... אז אחת ולתמיד, מה האמת? אני מוכרח לומר שאני די מהמר על זכר...
שנעל לא עונה..., כנראה הוא\ היא רוצה להשאיר את זה בגדר תעלומה, להשאיר את זה לעצמו..., אז בואו ניתן לו\לה. לדעתי מהיום כל אחד יפנה לנעל איך שמתחשק לו ובמילא נעל לא מגיב\ה, כנראה שלא ממש אכפת לו\לה. יערה
אההה, אני עוד לא ממש חקרתי את מעמקי נשמתו של הנעל כאן אבל אני די חושב שמכוון שנעל, שם העצם, זה נקבה הוא מדבר בלשון נקבה, גוף שלישי. אבל האדם שמאחורי הסוליה הוא זכר לדעתי.
מה לומר. תחקירני הפורום והחברים הותיקים יותר (שכבר היו עדים לשאלה ולתשובתה כל כך הרבה פעמים) שימשו לנעל כפה. נעל היא זכר. (דווקא נעל לא מנסה לשטות בכם, ועיון קצר בהודעת המנהל הפורמלית יראה ששאלת המין נפתרת שם בקלות.) זה הזמן לצאת ממעגל אור הזרקורים... נעל