לנעים90

Didi197

New member
גם אני במנור , ממליצה בחום

יש פניות והרגשה שמשהו יודע, מכיר ואמפטי לתהליך. מעבר לכך שיש תחושת אחריות ובטחון התחברתי מאד

kobi932

New member
לנעים90

קיבלתי את שאלתך בפרטי אכתוב לך כאן ולא בפרטי אני מאמין שמסרים צריכים לעבור בגלוי על מנת שכול אחת תקרא ותעשה מה שנכון לה זה מטרת הפורום לחלוק מידע למען כולם עכשיו לשאלתך בחרנו בל.ב מי כמה סיבות התקשרנו לברר גם במנור ההרגשה שלנו היה שמדובר כמו במפעל בסרט נע התקשרנו והעבירו אותנו עוד בטלפון מרופא לרופא את לא מתחילה ומסיימת עם אותו רופא את גם לא תדעי מי עושה לך שם את ההחזרה זה יכול להיות כול אחד מהרופאים שם אין תחושה של אנטמיות או יצירת קשר אישי עם הרופא שלך אנחנו רצינו מקום קטן להתחיל ולסיים עם אותו אחד מפגש ראשון וההחזרה עם אותו רופא לכול אורך הדרך יש בעיה את מרימה טלפון לרופא שלך בכול שלב של ההריון לצערנו (בסוף זה היה לשמחתנו) אכן היינו צריכים אותו לפני כמה שבועות שיעזור וימליץ לנו על רופא ממוחה והוא אכן היה שם בשבילנו הוא זכר בדיוק מי אנחנו והם הפכו עולמות בשבילנו על מנת שנבצע את הבדיקה בהקדם והם בעל קשרים מצויינים עם רופאים מומחים שזה תמיד טוב בטלפון מנור התגאו שיש להם תמיכה ריגשית ( שזה יכול להיות טוב ומבורך לחלק מהגולשות כאן ) לנו זה פחות התאים אנחנו לא רצינו תמיכה ריגשית אנחנו רצינו ילד כאן ועכשיו אישתי שמעה שהם מציעים תמיכה ריגשית ואמרה לי למה תמיכה ריגשית ? אני עושה משהו לא בסדר ? אני משאירה את הרגש מחוץ לתהליך אבל שוב לפני שאני חוטף ביקורת זועמות כאן מדובר ביוזמה מבורכת שהם נותנים תמיכה ריגשית לנו זה פחות התאים אנחנו חיפשנו מרפאה שמתעסקת בתרומת ביצית ולא במסביב גם שמעתי אליהם ביקורות לא טובות בנוגע למה קורה אם את לא נקלטת חלילה וחס(פיצוי שהם נותנים) אני רוצה שתתייחסי לביקורת שלי כביקורת פרטית שלנו ולא אישית נגדם לא עברנו בסוף את התהליך איתם אז אני לא באמת יודע אך הם יכול להיות שעל הביקורת האישית שלי והיא לא מחמיאה משהו את תקבלי 10 ביקורות כן מחמיאות

משי51

New member
תגובה ל-kobi932 והסבר לנטעים90

שלום לך נטעים90,
אדון kobi טועה ומטעה כהרגלו ועושה זאת בדרך כלל שמדובר במנור.
נתחיל מעניין הרופא, ב-ל.ב המטופלות חייבות לעבור את ההליך רק עם
2 הרופאים שהם במקרה בעלי החברה.
במנור כל מטופלת יכולה לעבור את ההליך עם הרופא האישי שלה ואם מגיעה
אישה ללא רופא אז במנור מציעים לה מספר רופאים שמומחים בתחום לפי נוחיותה כגון איזור מגורים, רופא פרטי או קופ"ח.
לגבי התמיכה הרגשית. עם כל הכבוד עוד לא ראיתי חברה שמציעה למטופלות שלה שיחות עם 2 מנטוריות לליוי ריגשי על חשבון החברה.
יפה שקובי ואשתו מצליחים להשאיר את הרגש מחוץ לתהליך כל הכבוד.
אישה שנאלצת לעבור תרומת ביצית מגיעה להליך לאחר שעברה סבל, כאב וטיפולים רבים לכן 90% מהנשים לא מצליחות להשאיר את הרגש והכאב הנפשי מחוץ לתמונה וזו הסיבה שמנור מלאי החמלה מבינים לליבן ומציעים להן תמיכה נפשית ללא עלות.
לידיעתך "המסביב" של מנור לא פחות חשוב מהתוצאה,
אים זה בתשלומים הנוחים, ואים זה בהלוואות שהם נותנים ללא ריבית ואפילו בדברים הקטנים כמו לקבל את דפי המעבדה ישירות הביתה עם שליח מיוחד
ולא כמו במקומות "אחרים" שאומרים קחו מהפקידה.
קובי טוען ששמע ביקורות לא טובות על הפיצוי שמנור נותנים במקרה ואין קליטה של הריון, אך אני שמעתי חברות שעשו ועושות במנור שקיבלו פיצוי השלמה
יותר מהכמות שכתובה בחוזה.
במקרה שלי לא נזקקתיהשלמה ואפילו נשארו לי באסותא 2
עוברים קפואים.
חג שמח ובהצלחה לנטעים90

kobi932

New member
שאלה

איפה בדיוק הבעיה שהם הבעלים של החברה לא הבנתי בדיוק ? ציינתי שאיתם את מתחיילה את כול התהליך ואיתם את מסיימת לא צריך לעבור מאדם לאדם אנחנו חושבים שזה יתרון עצום לעומת מקומות שלא עובדים כך והם נותנים הרגשה של פס יצור ועוד משהו היה ברור שמישהי ''ידגדג לה באצבעות''וגם כתבתי לנו התמיכה הריגשית לא הייתה נחוצה אנחנו רצינו חברה שמתעסקת בתרומת ביצית ולא במסביב חבל שאת מתעסקת בתפל ולא קורא את העיקר ומחפשת לתקוף

וואו kobi, כשאתה רוצה להרוג מישהו...גם אלוהים לא תעזור.

הפורום הזה נועד לשתף בלבטים, פחדים, רגשות, בחוויות וכמובן בכל תהליך קבלת ההחלטות בכדי שנוכל להגשים את האמהות שלנו כמה שיותר מהר ועם כמה שפחות צלקות.
גם אני מאמינה שהכי חשוב לבחור בחברה שאחראית על כל התהליך ולא רק מתווכת. חברה שיש לה רישיון להביא עוברים טריים ושהעוברים שלה איכותיים. מנקודת מבטי, ואולי אני טועה, יש רק 2 חברות שעונות על הקריטריונים האלו; מנור ו-ל.ב.
אני בחרתי במנור בגלל הרבה סיבות:
1. הם עומדים בכל הקריטריונים החשובים.
2. שכשהתקשרתי לל.ב הפקידה הנחמדה ציינה שניתן להגיע רק עד השעה 15:00. כשציינתי בפניה שאני שכירה ולא יכולה לצאת מוקדם מהעבודה, היא אמרה: "אם את רוצה להיות אמא, אז תקחי חופש". טלי ממנור לעומת זאת קבעה איתי בביתה בשעות הערב.
3. אני יכולה לבחור את הרופא שיטפל בי מבלי שהעוברים שלי יהיו "שבויים" אצל ל.ב.
4. מנור לא עושים שיווק אגרסיבי- הם מאפשרים לכל אחת לבחור בזמנה החופשי. הם לא מתקשרים למטופלת הפוטנציאלית לנדנד או להלחיץ.
5. ומה שאת מכנה "תפל" הוא למעשה ערך מוסף גבוה בנוסף לכל הקריטריונים החשובים והמהותיים! לך ולבת הזוג שלך יש האחד את השניה ...(וכמובן את הפורום) בכל הקשור לתמיכה רגשית ושיתוף, אך מנור מציעים אותה ללא עלות לנשים שכן ירצו תמיכה רגשית וזה בכלל לא קשור למשהו טוב או לא טוב שעושים. אני לא מבינה למה אשתך חשבה שמי שצריכה תמיכה רגשית עושה משהו לא טוב...
6. מנור מציעים מימון ללא ריבית למטופלות שצריכות עזרה.
7. התשלום למנור בתהליך שלי התבצע בסמוך לשאיבה ולא היווה תנאי לחתימת הסכם או בחירת תורמת. אם אין תורמת שמתאימה לי, אני לא מחוייבת לדבר!
8. אופן ההתייחסות של מנור לתורמות בחו"ל מהווה אינדיקציה לכך שלא רק שהמטופלות הן לא בשיטת "הסרט הנע", אלא גם תורמות הן לא בשיטת "הסרט הנע".
לצערי הרב, עברתי מספר משברים בתהליך וטלי ממנור היא זו שעמדה לצידי ותמכה בי באופן אישי.
זה בסדר לכתוב מהם הרשמים הטובים שלך והפחות טובים מכל חברה, אבל זה לא בסדר להטעות את הפורום ולכתוב מידע שהוא ממש לא נכון. אני לא מבינה מהיכן הבאת את התובנה הזו שמי שבוחרת במנור עוברת מרופא לרופא ואנחנו לא יודעות מי יבצע את ההחזרה- זה הזוי! כל אחת יכולה לבחור את הרופא שיטפל בה ואם אין לה רופא, מנור יכולים להמליץ לה על רופא.
&nbsp
אני ממליצה לכל אחת מהאמהות העתידיות לדבר באופן אישי עם בנות הפורום ולקבל החלטה רק אחרי שהתרשמתן ממספר נשים שעברו את התהליך וכמובן ממליצה להפגש עם החברות הרלוונטיות ולשאול שאלות בהתאם לרשמים שקיבלתן.
&nbsp
אני מאחלת לכולן תהליך קצר ושנצא מהפורום הזה עם ידיים מלאות.
&nbsp

עוגי555

New member
תמיכה רגשית

הלוואי... הלוואי ומישהו היה מציע לי תמיכה רגשית בתוך כל מה שעברתי. מדהים מה שהם עושים. בעולם מושלם, תהיה מוצמדת למחלקות פוריות עובדת סוציאלית / מטפלת.
בהצלחה לכולן.

רונדה15

New member
מרגישה כמוך

סליחה שמתפרצת לדיון, אבל מרגישה כמוך, חבל שאין אפשרות לקבל תמיכה רגשית בכל התהליך שאנו (ואני מרשה לעצמי לכתוב אנו) עוברות. רק מי שעוברת פיזית את התהליך יכולה להבין רגשית ונפשית את הקושי, האי נעימות, התסכול, הכישלונות הציפיה ההצלחות וכל השאר.

אני בגדול חיפשתי ברשת תמיכה שכזו, כי התהליך שאני עוברת (תרומת ביצית וזרע) לא קל לא פשוט ומאוד מביך, לפעמים אני מרגישה את הרחמים של הסביבה או השתיקה שאומרת הכל.

בצורה האנונימית קל יותר לשתף. למרות זאת לצערי רוב אנשים פוחדות להתעסק בנושא הרגשי, ולכן ורוב הפורומים מתעסקים יותר בצד הפיזי, איזה כדור מתי ולמה? מה לעשות איך לעשות וכו', רוב הנשים נותנות עצות רפואיות מניסיונן, וזה בסדר גמור, אך לא מתעסקות בפן הרגשי. הפתרון היעיל שאני מצאתי זה לכתוב ולשחרר, לתת לאצבעות להוציא את הרגש על הדף, לפעמים שכותבים את הרגש רואים דברים אחרת ומרגישים טוב יותר.

בהצלחה לכולנו.

תודה קובי שפתחת את הדיון
אישית מעדיפה שדיונים יהיו פתוחים ויתנו מיידע לחברי וחברות הפורום הרי זוהי מטרת הפורום, לא?
לצערי הרבה מידע נעלם בתוך המסרים כמו המסלולים בספרד, בארה"ב וכו'
נראה לי שיש לך טעות לגבי מנור....כפי שענו לך כאן התהליך הוא על ידי אותו הרופא, הרופאים עובדים עם מנור אך אינם מטעם החברה עצמה. החברה מספקת את העוברים שאר ההליך והתשלום על ההליך הרפואי הוא מול רופא אחד אותו בוחרים.
איילת
איילת

kobi932

New member
היי אילת

אני לא מאמין במסרים אישיים אני חושב שלשמו קם הפורום הזה לחלוק אנפורמציה עם כולם גם אם יש חוסר הסכמה ואכן העלתי אותו לכן על מנת שכותבת השאלה תקבל פרספקטיבה גם מנשים אחרות ושהפוסט יהיה יותר מאוזן בנוגע למנור ממה שאמרו לנו ואני מצטט כול התהליך לא מתנהל עם אותו רופא ולנו זה פחות התאים גם התמיכה הריגשית לנו היא לא הייתה נכונה אני אמשיך לענות כאן בפורום ולא בפרטי על מנת לחלוק את האנפורמציה עם כולם

מסכימה איתך
למוזר מה שנאמר לך על מנור, אני מכירה אותם שנים גםבאופן אישי עברתי את התהליך דרכם, היתה לי עליהם לא מעט ביקורת והם עשו שינוי לא קטן מאז
כן יודעת שזה מה שקורה באסותא רמת החייל אבל זה לא מנור
לכל אחד/ת מתאים משהו אחר והדגשים אחרים אבל לכולנו אותה המטרה.
איילת

למעלה