וואו kobi, כשאתה רוצה להרוג מישהו...גם אלוהים לא תעזור.
הפורום הזה נועד לשתף בלבטים, פחדים, רגשות, בחוויות וכמובן בכל תהליך קבלת ההחלטות בכדי שנוכל להגשים את האמהות שלנו כמה שיותר מהר ועם כמה שפחות צלקות.
גם אני מאמינה שהכי חשוב לבחור בחברה שאחראית על כל התהליך ולא רק מתווכת. חברה שיש לה רישיון להביא עוברים טריים ושהעוברים שלה איכותיים. מנקודת מבטי, ואולי אני טועה, יש רק 2 חברות שעונות על הקריטריונים האלו; מנור ו-ל.ב.
אני בחרתי במנור בגלל הרבה סיבות:
1. הם עומדים בכל הקריטריונים החשובים.
2. שכשהתקשרתי לל.ב הפקידה הנחמדה ציינה שניתן להגיע רק עד השעה 15:00. כשציינתי בפניה שאני שכירה ולא יכולה לצאת מוקדם מהעבודה, היא אמרה: "אם את רוצה להיות אמא, אז תקחי חופש". טלי ממנור לעומת זאת קבעה איתי בביתה בשעות הערב.
3. אני יכולה לבחור את הרופא שיטפל בי מבלי שהעוברים שלי יהיו "שבויים" אצל ל.ב.
4. מנור לא עושים שיווק אגרסיבי- הם מאפשרים לכל אחת לבחור בזמנה החופשי. הם לא מתקשרים למטופלת הפוטנציאלית לנדנד או להלחיץ.
5. ומה שאת מכנה "תפל" הוא למעשה ערך מוסף גבוה בנוסף לכל הקריטריונים החשובים והמהותיים! לך ולבת הזוג שלך יש האחד את השניה ...(וכמובן את הפורום) בכל הקשור לתמיכה רגשית ושיתוף, אך מנור מציעים אותה ללא עלות לנשים שכן ירצו תמיכה רגשית וזה בכלל לא קשור למשהו טוב או לא טוב שעושים. אני לא מבינה למה אשתך חשבה שמי שצריכה תמיכה רגשית עושה משהו לא טוב...
6. מנור מציעים מימון ללא ריבית למטופלות שצריכות עזרה.
7. התשלום למנור בתהליך שלי התבצע בסמוך לשאיבה ולא היווה תנאי לחתימת הסכם או בחירת תורמת. אם אין תורמת שמתאימה לי, אני לא מחוייבת לדבר!
8. אופן ההתייחסות של מנור לתורמות בחו"ל מהווה אינדיקציה לכך שלא רק שהמטופלות הן לא בשיטת "הסרט הנע", אלא גם תורמות הן לא בשיטת "הסרט הנע".
לצערי הרב, עברתי מספר משברים בתהליך וטלי ממנור היא זו שעמדה לצידי ותמכה בי באופן אישי.
זה בסדר לכתוב מהם הרשמים הטובים שלך והפחות טובים מכל חברה, אבל זה לא בסדר להטעות את הפורום ולכתוב מידע שהוא ממש לא נכון. אני לא מבינה מהיכן הבאת את התובנה הזו שמי שבוחרת במנור עוברת מרופא לרופא ואנחנו לא יודעות מי יבצע את ההחזרה- זה הזוי! כל אחת יכולה לבחור את הרופא שיטפל בה ואם אין לה רופא, מנור יכולים להמליץ לה על רופא.

אני ממליצה לכל אחת מהאמהות העתידיות לדבר באופן אישי עם בנות הפורום ולקבל החלטה רק אחרי שהתרשמתן ממספר נשים שעברו את התהליך וכמובן ממליצה להפגש עם החברות הרלוונטיות ולשאול שאלות בהתאם לרשמים שקיבלתן.

אני מאחלת לכולן תהליך קצר ושנצא מהפורום הזה עם ידיים מלאות.