לנסיכה היפה שלי

לנסיכה היפה שלי

רק שתידעי שאני אוהב אותך פשוש... אני מת עלייך ולא רוצה אחרת מלבדך אני פשוט מטורף עלייך ומת עלייך.. ואואהב אותך... את המלאך שלי ואני שמח שאני מכיר אותך ושאנחנו ביחד יותר מ 4 חודשים את החלום שהתגשם ואני מקווה שנשיך עוד הרבה זמן ביחד... אוהב אותך בטירוף נסיכה יפה ונשמה שלי ושכל משאלות ליבך יתגשמו... וכן נדע עוד הרבה אהבה לעוד הרבה זמן אוהב אותך מאוד...

לפי דעתי..

וזאת דעתי.. אתה אידיוט אם יש לך מישהי כל הכבוד אבל אתה עושה טעות שאתה מכניס את זה לבלוגים.. כנראה שהבלוגים זה החיים שלך גם לי היתה חברה ופירסמתי כמוך בפורום.. וכמובן אנשים חראות פה ניסו והצליחו לסכסך אז אל תעשה את זה לעצמך.. אנשים תקשיבו אל תפרסמו את זה שאתם חברים פה.. יש אנשים קנאים שינסו לסכסך.. הרבה מקרים כאלו כבר קרו אתם רוצים להיות ביחד תהיו ביחד אבל בלי כל הפירסומים האלה.. שתחליטו להתחתן אז תפרסמו חח.. אבל כל עוד אתם חברים ולא סגורים על כלום אל תעשו זאת כיוון הנ"ל

מסכימה

עם כל מילה! כל עוד אתם לא ביחד הרבה זמן לא כדאי לפרסם פה חופשי אנשים קנאים ומנסים לסכסך! רק אם אתם מכירים ממש הרבה ויודעים ששום דבר ואף אחד לא יכול להפריד אז כדאי אבל גם לא לצאת בשלטי חוצות אלא לשמור על פרופיל נמוך

אני אענה לכולכם יקחבות אבנל קחבות!!

הם זוג מדהים בתור אחד שמכיר אותם וזה שהוא כתב לה פה את זה רק מראה כמה הם מדהימים כל מי שחושב אחרת שיוציא סכין ומזלג ויאכל את הלב שלו בתאבון!!!!!!!!!!!!

סנדי20

New member
עכשיו כולכם תקשיבו ותקשיבו טוב!

מאמי אני גם אוהבת אותך המוניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ונכון, אתם צודקים גם אני הייתי בהתחלה נגד פרסומי חוצות וכו' אבל לעומת זוגות אחרים שיצאו מהבלוגים אנחנו חזקים וניסו לסכסך לא אחד ולא שניים והנה אנחנו ביחד בעזרת השם אוטוטו חצי שנה.. וחוץ מזה.... הוא לא אמר את השם שלי ורק כתב כמה הוא אוהב, ולכם אין מושג מי אהובתו לפני שהופעתי.. אז לכל הקנאים שישר קפצו להם כמו חמור קופץ בראש תוציאו סכין ומזלג- ובתאבון בדיוק כמו שאמר דדי ישו יאסין כפרה עליו:) קוקי, אני אוהבת אותך מאוד! אתה היית בשבילי כשהייתי צריכה וגם שלא.. היית שם בשבילי שכאב לי, שצחקתי, ששמחתי, שבכיתי.. ישבת לידי לילות שלמים במיטת בית החולים.. הרמת אותי ממשברים... רק רציתי לנצל על הדרך את ההזדמנות ולומר- ת=ו=ד=ה! בהמון אהבה, חיבוקים ונשיקות- סנדי

למעלה