ארץ עוץ קנזס
Member
איך זה לנהוג בצד שמאל כמו באנגליה? איך מתרגלים לנהוג בצד שמאל? למי יש ניסיון? האם הסיכוי לתאונה עולה?
איך זה לנהוג בצד שמאל כמו באנגליה? איך מתרגלים לנהוג בצד שמאל? למי יש ניסיון? האם הסיכוי לתאונה עולה?
בקו ישר אין בעיה. חייבים לשים לב במיוחד בשני מקרים - כשפונים ימינה (יצא לי כמה פעמים לפנות למסלול הנגדי, ופעם אחת בכלל נעמדתי ברמזור בנתיב הנגדי וחסמתי אותו) ובכיכרות.
נשמע מסוכןאם כי עדיין לא התנסיתי בעצמי.
רעיון טוב יהיה לנהוג לסקוטלנד מלונדון...
אני נהגתי פעם ראשונה(עם הגה ימני בצד שמ') מלונדון(M3) לביולי(beaulieu) כשאני עורך טיולים באזור(Netley Marsh, New Forest national park) ואף הדרמתי עד סאות'המפטון. אזור מדהים וקל לנהיגה.לונדון לסקוטלנד כנסיעה ראשונה בצד שלנו ? עדיף להתרגל באיזה מקום פסטורלי בכפר בדרום אנגליה. ההמלצה שלי היא או לנחות ספציפית בגאטוויק ולשכור רכב לחופשה של לילה או שניים במחוזות Sussex (יש מזרח ומערב) או לקחת רכבת מלונדון לעיר תיירותית כמו Brighton ולשכור שם רכב לצאת איתו אל הכפר ( Arundel, Battle, Beachy Head ) תוך שהייה ללילה באזור.
אני לא ממליץ לנסות את זה ב Bath כי מאד תלול שם ויש אפילו נתיבי בלימה / מילוט מיוחדים בכביש הגישה לעיר. הכוונה https://en.m.wikipedia.org/wiki/Runaway_truck_ramp
אני נהגתי פעם ראשונה(עם הגה ימני בצד שמ') מלונדון(M3) לביולי(beaulieu) כשאני עורך טיולים באזור(Netley Marsh, New Forest national park) ואף הדרמתי עד סאות'המפטון. אזור מדהים וקל לנהיגה.
לא. לא הרחקתי מערבה.טכנית אפשר לעשות טיסת קונקשן לשדה התעופה של סאות'המפטון, לשכור שם רכב ולחרוש את האזור בלי לעשות את ה M3.
קשה לי להמליץ על רכבת משדות התעופה של לונדון לסאות'המפטון כי אין קישור ישיר ותדיר (יש רכבת פעם בשעה מגאטוויק אבל מלוטון או סטאנסטד מדובר בהחלפה מאד מסובכת בלונדון שכוללת רכבת, תחתית ורכבת נוספת ומהית'רו צריך להכנס עד למרכז העיר).
טוב לשמוע שמצאת את ה M3 וה M27 נוחים לנהיגה כי הצומת ביניהם נשענת על שיטת 2+2 הנתיבים כמו במחלף בן שמן ואם לא באים למצב כזה עם יתרון בייתיות זה יכול להיות קצת מפתיע.
אזור ה New Forest ואזור הנחלים שממזרח לסאות'המפטון די נוחים לנהיגה. אני מניח שלסיוט שנקרא Chichester לא הגעת - ה A27 שממזרח ל M27 מלא בכיכרות כל חצי מייל עד שני מייל.
לא. לא הרחקתי מערבה.
הטיול נערך בסוף השבוע הראשון של חודש ספטמבר.
בתאריך זה(לפעמים זה יוצא בסופ"ש השני) מתקיימים שתי תערוכות אספנות ושווקים.
ביום שישי, שוק לדו-גלגלי בנטלי מארש, ואילו בשבת-ראשון את ה"אוטוג'מבל" בביולי.
אגב, את תרגולת הנהיגה עשיתי בתוך השטח השיפוטי של הית'רו במשך כ-20 דקות, לפני שהחלטתי לצאת אל הדרך.
את כל הנסיעות בין המקומות העדפתי לעשות בדרכים הכפריות.האם כדי להגיע מהאחד לשני נסעת דרך העיר סאות'המפטון וכביש ה A33 כולל גשריו הרבים או דרך ה M27 והפיצול הכפול של הצומת עם ה M3, פיצול שבו הנתיבים הימנים הם ה M27 והשמאליים הופכים ליציאה ל M3 ? צריך טיפה תעוזה להגיע לנתיב השלישי "מהמדרכה" בסביבה חדשה.
ברוב המחלפים של הכביש יש כיכר עליונה, שיותר אינסטינקטיבית עבורי. ממה שאני רואה בארץ יש שיטה של יציאה אחת ימינה ומייד פיצול לשני כבישי גישה - ימינה ושמאלה (בגשר או מנהרה מעל או מתחת לכביש הראשי). השיטה בארץ מוכרת לי ממקומות מסויימים בספרד וצרפת אבל היא פחות אינסטינקטיבית מהכיכר ואני בטוח שנתקלתי בדוגמאות של כביש גישה דו כיווני (מופרד) שכדי להגיע ימינה היה צריך לנסוע בלולאה שפונה שמאלה ולהיפך.
בסאות'המפטון יש מפגש אופנוענים במרכז העיר כל יום חמישי במהלך הקיץ.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.