לנסוע או לא?

ענתי44

New member
לנסוע או לא?../images/Emo86.gif

על המוזניים מחד הקבוצה שלי במשחק חשוב על השארות בליגה ומצד שני אמא. בשעה הקרובה עלי להחליט אם לנסוע לוינטר ברמת גן למשחק של הפועל או לוותר ולצפות בטלוויזיה ולהיות עם אמא. אני יודעת שאמא בידיים בטוחות וזה לא שאני מפקירה אותה וגם זו הזדמנות לנסוע לפני החזרה. יודעת שמגיע לי, אבל אני מתייסרת כי אמא לא זוכרת שאני נוסעת ותצפה לבואי. היא צחוש נעזבת ולבד. ואני באמת לא יודעת מה לעשות?

ענתי, לסוע לסוע לסוע....

אימא מצפה אומנם לבואך, אך תשכח שציפתה כעבור כמה דקות, ואת תפסידי משחק חשוב... מי יודע מתי יהייה עוד משחק, ומה יהייה אז מצבה של אימא, חבל לפספס, יש לך הזדמנות פז, וממליצה לך לנצל אותה. ואגב, מאחלת לך שתנצחו.... מה איכפת לי , טובי לא קורא את הפורום! דרך צלחה, והנאה מושלמת, ניצה.

טילי66

New member
ענתי הי

מכורה לכדור כמו בני.גם בני הבכור בנו והאחיין יהיו שם.אם את כל כך נהנית קומי וסעי אמיני לי לא יקרה כלום תהני.משם סיבוב קטן ואת בעירי גבעתיים שמתי קומקום לקפה נכון שזה יכול להיות מקורי?כל החלטה תיהיה מבורכת תמי

אגסיל

New member
ענתי, בודאי לנסוע, זאת ההזדמנות../images/Emo24.gif

ברגע שאמא תחזור הביתה יהיה לך כבר יותר קשה להתארגן ליציאות. ואני בטוחה שאמא תסתדר יום אחד לבד, הרי היא בידיים טובות ואת לא צריכה להתייסר. עכשיו זה הזמן שלך. סעי ותהני, תפצי את אמא למחרת..... מאחלת לך שתזכו, אני לא מבינה כלום בכדור רגל, לילה טוב לילי

ענתי44

New member
אמא 1 הפועל 0

בדקתי את מועדי האוטובוסים ואת המסלול לוינטר ( וגם לבית של תמי ) עמדתי בתחנה ופיספסתי אוטובוס לתל אביב ולבסוף עליתי לקו פנימי ונסעתי להיות עם אמא. ליבי לא נתן לי להשאיר את אמא בלי ביקור. איזה מזל שהפועל חיפה הסתדרה בלעדי וחזרה הביתה עם ניצחון מתוק מתוק ( כמעט כמו הנשיקה שקיבלתי מאמא )

zs1957

New member
ענתי לנסוע למשחק

לא לחוש יסורי מצפון על אמא. היא בידיים טובות ומטופלת. תדאגי גם להנאות שלך. זה סוג של תדלוק לנפש. תסעי , תעודדי ותהני. זהבה

אירילה

New member
הצתה מאוחרת...המשחק היה כבר אתמול ../images/Emo6.gif

ענת כבר כתבה אתמול שחיכתה בתחנה וחזרה הביתה.

ענתי44

New member
לא חזרתי הביתה

הלכתי לאמא. מאחר ולא הצלחתי להחליט ישבתי בתחנה ונתתי למקריות להחליט. לא היתה שום מונית, והאוטובוס ברח לי. שמחה על הניצחון שלמה שבחרתי באמא.

אגסיל

New member
../images/Emo24.gifענתי, אין כמוך,מעריצה אותך

יש לי הרגשה שהייתי בוחרת כמוך..........

ענתי44

New member
שתינו צריכות ללמוד לתת לעצמינו../images/Emo24.gif

הגם שאני שלמה שבחרתי באמא, השיעור שלי זה ללמוד לדעת יותר לפרגן לעצמי. חשבתי לעצמי כשאמא תחזור הביתה להתחיל לקחת פעם בחודש חודשיים יום לכיף. מקווה שאוכל לפגוש באחד מימי הכיף אותך, כשתרגישי יותר טוב. להפתיע את ניצה בנהריה או ללכת להצגה בכפר סבא עם טובה וזהבה. והאמת שהגיעו היום התוצאות דם והם לא מזהירות למשל ההמוגלובין שוב צונח כך שאולי עשיתי בשכל שלא הגעתי למקום כמו אימטדיון כדורגל. אבל בשנה הבאה.....

אגסיל

New member
ענתי יקרה, אני כבר מחכה ליום כיף שנעשה ביחד

יש בתל אביב והסביבה המון אפשרויות. מקווה ששתינו נרגיש טוב ונוכל להיפגש ולכייף. בינתיים לילה טוב לילי

ענתי44

New member
גם אני מחכה, בקצב שלך

אני יכולה לחכות, העיקר שתשתפר בריאותך.

למעלה