לניקול וג´סי

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
לניקול וג´סי

אתן האמהות היחידות כאן, (ג´ס בעזרת השם את תהיי בעתיד) אז השיר מוקדש לכן ואני מבקש שלא תתחילו לבכות
מהתרגשות. בוקר רענן שמש אין ענן אמא, אמא שלי עין מרהיבה אור ואהבה אמא, אמא שלי כף ידה נוגה שקט ארגע אמא, אמא שלי מי כמוה עוד שם קץ לדמעות אמא, אמא שלי כל היום טרחה לא סר חיוכה אמא, אמא שלי בית שיר, תודה נשירה לכבודה אמא, אמא שלי אמא, אמא שלי אמא, אמא שלי אמא, אמא שלי סידי

jess ועוד

New member
וואווו איזה נוסטלגיה

איזה שיר כמה כיף לראות כאלו שירים תודה תודה תודה

sidi

New member
אם

היית יודעת כמה עמלתי להשיג אותו
בבקשה, בכיף. סידי

ניקולי

New member
סידי תודה נשמה../images/Emo24.gif

השיר מקסיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם יש לי שיר שאני ויהודה שמנו להורים שלנו ביום חתונתינו ונתנו להם זרים לאות תודה שליוו אותנו והביאו אותנו עד הלום והשיר הוא: מי לצידי הולכת לאורך המסך עם כל חלום,עם כל מבט אמאאאאאאאא מי את כולי עוטפת בחום שלא נגמר באהבה, בדאגה, אמאאאאא רק תחבקיני ותראי מי יקרה לי מכולם אל תשני לי אל תלכי לי לעולם,לעולם את הדרך את יודעת את הלב שאין לו סוד בנפשי ידך נוגעת ועוטפת את הכל מי את כולה נותנת בלי צל של חרטה בנשמתה אלי קרובה אמא יקרה אף פעם לא נשברת אף פעם לא טועה את הדמעה שלי מוחה אמא אהובה רק תחבקני ותראי מי יקרה לי מכולם אל תשני לי אל תלכי לי לעולם,לעולם את הדרך את יודעת אל הלב שאין לו סוד בנפשי ידך נוגעת ואוספת את הכל כמו השמש את זורחת והרע הופך לטוב בואי אמא קחי הפחד וחבקי אותי קרובבבבבבבבבבב......

mariana

New member
נשמההההה חזרת

סוף סוף אנחנו ניפגשות איזה יופי לך רק התחלת לעבוד כבר יצאת לחופשה. מה קורה איתך? איפה את הולכת היום? אם את יוצאת

ניקולי

New member
מרין

מה זאת אומרת.. חזרת?? מה זאת אומרת סוף סוף אנחנו נפגשות?? למען האמת הייתי במיטה. הילדים לא בבית ואני ויהודה לבד.. אני אתחפש או לתינוקת או ליורמית נראה..אני עוד לא יודעת.. ת´אמת? ממש לא בא לי ללכת לשום מקום אבל דודה שלי עושה מסיבת הפתעה לבת שלה לכבוד יום ההולדת אז.. אני הולכת עם יהודה והילדים יבואו לשם. מה איתך?? את יוצאת?? יש לך כבר תחפושת?....אם לא אז.. יש לי אחלה תחפושת בשבילך.. תתחפשי לאישה מוכה את יודעת איך? תתאפרי מתחת לעין השמאלית כמו פנס בסגול ותעשי על הלחי סימן כחול/סגול/צהוב כזה..תברישי את השיער כמו אחת מסכנה...אחלה תחפושת אה??

mariana

New member
זה לא בשבילי

אני ממש מתביישת להיתחפש, פעם אחרונה שהתחפשתי זה היה בכיתה ו´. אבל אחלה תחפושת. פשוט אמרתי שחזרת כי לא היית כאן מהבוקר, תגידי אין לך אינטרנט בעבודה?

למעלה