לניצת ולכולנו

לניצת ולכולנו

ראשית ניצת, אני מאושר לשמוע ש"ההר הוליד עכבר". רק מה? אני מבקש שבפעם הבאה תמנעי מלגנוב זכויות יוצרים. מי השתמש במילותיו של מי? אה? אני או את?
ובנימה יותר רצינית. אחרי שניקית את השולחן ואבק הדרכים קצת ירד (סתם השתרבבה לי איזו שורה משיר), בואי ונחשוב רגע על מה שהיה לנו כאן. כתבת הודעה נמהרת. החברות והחברים מיהרו להגיב. רב התגובות היו בנוסח של: בן זונה ושילך לו לאלף עזאזל ושאר ירקות. היו רק מעט צדיקים בסדום. את את החיבוקים ואהבה שלך קיבלת, אבל מה איתו? מה עם אותו הבחור שרואה, או לא רואה (וזה בכלל לא משנה) את מה שנכתב עליו?? לפני כשלשה שבועות קיבלתי כאן הודעה קשה וחריפה. ולמרות שאני אנונימי ומה כ'פת לי בעצם (כי אף'חד לא מכיר אותי), ראיתי צורך להגיב בכדי למנוע את המשך רצח האופי. אני חושב שבחלקו הצלחתי... אולי. בואו כולנו (כולל אותי) ונלמד מהסיפורים האלה קצת לקח. בואו נמנע מיד קלה על המקלדת. בואו ולא נחרוץ דין מהר מדי. בואו ונספור עד עשר לפני שאנו שופטים מישהו. יש אמרה ידועה (שהסתובבה נדמה לי גם בפורום הזה). "תרקוד כאילו אף אחד לא רואה אותך". אז בואו ונשנה אותה קצת ונאמר: "תכתוב כאילו כולם קוראים ומכירים אותך ובמיוחד נשוא ההודעה". ולסיום: נהנה מהפורום ומכם ונמשיך להיות יחד.

אתה יודע איש

כתבתי את כל מה שכתבתי מסיבה אחת פשוטה כי ידעתי שהוא לא קורא ידעתי שלעולם גם לא יקרא ולא בגלל שיש בנינו סודות פשוט מהטעם שמחשב בכלל ואינטרנט בפרט לא מדברים אליו בשום רמה... כתבתי כיוון שזה המקום בו הרגשתי יכולת לפתוח ולספר במקום וירטואלי בו לא מכירים אותי אישית לא מכירים אותו אם נחלוף ברחוב על פניך או על פני מישהו אחר לא תדע שזה אנחנו ואנחנו לא נדע שזה אתה... זו הסיבה הכי גדולה שבגללה אני מתנגדת למפגשי פורום רוצה שיהיה לי מקום בו אוכל לחשוף ,לפתוח בלי רגשות אשמה בלי שאפגע במישהו... דע לך רואה עתיד כי הפרטיות מאוד חשובה לי ולעולם לא אכבס את התחתונים שלי אצל השכנה אבל ראבק איש סוף סוף יש מקום שבו אפשר לשפוך להוציא בלי שאף אחד יפגע מקום בו אפשר לקבל גם דעות של אחרים משהו כמו סיעור מוחות לי איש זה עזר ועל כך אני מודה וגם יודעת לומר קבל עם ועדה טעיתי סליחה כן גם לאיש היקר שלי שלמדתי מחדש בסוף שבוע הזה כמה אני אוהבת אותו באמת אני אומרת סליחה שדנתי אותו שלא בפניו

ophra

New member
וירטואליות לעומת לויאליות וניטרליות

המקום הזה הוא אולי וירטואלי אבל זה לא אומר שהוא לא לויאלי לחבריו למשתתפיו לאהוביו ואוהביו. זה לא אומר שהוא ניטראלי. לא אחת דובר פה על ההמנעות ממפגשים במטרה לשמור את המקום הזה "נקי" ממשקעים, נקי מרכילויות קבוצתיות, נקי מאי-נעימויות על רקע אישי... אז נכון, מטבע הדברים, חלק מה"חומה" הוירטואלית נשברת או נסדקת בצורה כזו או אחרת קיימות הכרויות אישיות מאחורי הקלעים (שחלקן גם מגיעות לקידמת הבמה...
) מתגלה מידע אשר צף ועולה ממעמקים, (בין מבחירה של בעליו ובין שלא...
) אבל האופי המרכזי נשמר ומי שאופי כזה מתאים לו - נשאר ומי שלא - מתפזר ברחבי החלל האינטרנטי....
אבל.... (וכאן בא "אבל" גדול....) כל העובדות היפות האלה לא מלמדות, ולו לרגע, שאין כאן לויאליות או בעברית: נאמנות. או במילים אחרות: וירטואליות אינה ניטראליות! לא פעם ולא פעמיים "נקרא" הפורום, או חלקים ממנו לעמוד לצידו של מי מחבריו ולא פעם ולא פעמיים עמד הפורום במשימה בכבוד גדול! נאמנות לחבר, הרבה פעמים, כרוכה בנקיטת עמדה ולקיחת צד נקיטת עמדה, הרבה פעמים, כרוכה ב"הפניית גב" לעמדה הנגדית. אלה החיים.... (ר' השיר של ש' חנוך שבדיוק היום ציטטתי: "אומרים שבלי") לפעמים אנחנו עושים בחירות בחיים וכמעט בכל בחירה, יש גם סוג של ויתור, על האופציה האחרת.... על האפשרות שלא בחרנו בה.... לדוגמא - העובדה שאתה כותב כאן עכשיו, קשורה בקשרי-עבותות לעובדה שמישהי אחרת לא....
ועם כל הכנסת האורחים הידועה של המקום הזה, להגיד לך ת'אמת....?
אני מה-זה מתגעגעת אליה....... עפ
(שתמשיך לכתוב כאילו כולם קוראים אותה, אפחד לא מכיר אותה, ויחד עם זה כולם מכירים אותה, ואם תזדקק - כולם יתמכו בה ויעמדו לצידה) ונשוא ההודעה? - שיתמודד!!!

ושוב אומרת לך עפרה

את פשוט מדהימה קוראת אותך ונפעמת מהיכולת הזו שלך לפרוט לפרוטות את מה שאולי רוצה להגיד ולא מצליחה | ניצת שתמיד לויאלית לחברים שלה גם אם הם וירטואליים |

מצוטטת

New member
../images/Emo24.gif בחיי תגעגעתי

ומאופו לך שאני לא מכירה לך? מאופו? ים של
ים על המילים

ophra

New member
נחיתה..../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif (מאיפה ולאן?)

בכל מחיר?

לויאליות ונאמנות בכל מחיר עפרה? כולל הפניית גב לעמדה הנגדית, גם אם יש בה אולי משהו? את באמת מאמינה בזה? ובנוגע לדוגמא שהבאת אומר רק דבר אחד. לגבי הודעה מסויימת זה טוב שאני בפורום ואפילו מעולה. מה רע ב"חגיגה" קטנה על חשבוני? הנאמנות לדברייך היא מעל הכל, אז התגובות צפויות בהתאם. אבל בהמשך מתברר שקיימת בעייה מסויימת. פתאום עלולות להיות הודעות ותגובות שרצוי שלא אקרא אותם. פתאום אני עלול להיות גורם מפריע. אז מה עפרה? החיים לא תמיד הוגנים, אבל זה תקף לשני הצדדים. יחד עם זאת הפורום פתוח ל. כ. ו. ל. ם, למגוון של אנשים ולמגוון של דעות. כולל כאלו שלא נמצאים/ות בו כרגע. וגם לי יש סיסמית משלי. מי שאוהב כל כך כנראה שגם כואב כל כך. שיהיה לך יום הכי מאושר שאפשר (איכשהוא יצא לי גם חרוז
).

r e d head

New member
סליחה שאני מתערבת.....

אבל כשאני לא מבינה משהו אני שואלת והיות כאן פורום פתוח לכ.ו.ל.ם אז אני שואלת אותך מה בעצם אתה רוצה מאיתנו? למה נראה לי שאתה משליך את הכאב שלך עלינו? ובכלל נושא הפורום כשמו "פרק שני" ודנים כאן בבעיות ונושאים מחיי פרק שני אם זכרוני אינו מטעה אותי, בכינוי הראשון שהופעת בפורום הזה ציינת שאתה נשוי. האם אלא נשואים ראשונים או שניים? אתה לא חייב לענות זה רק to make a point

ophra

New member
מי אמר בכל מחיר????

בטח לא אני...
לבד מהגורים שלי, הנאמנות שלי תשאר כל עוד אני חשה בנאמנות מן הצד השני נאמנות ואמון נבנים לאורך זמן... בהדדיות ושיתוף וכמו כל דבר אחר שקשור למערכות יחסים הם תלויים בהזנה והיזון הדדי אבל לא זה הנושא לדעתי.... גם אני, לא אחת, כתבתי כאן על מערכות יחסים וקשרים שהיו לי (אחת מההודעות האלה אפילו נשארה לדראון עולם בסרגל העליון...
) דווקא אותה הודעה היא דוגמא מצוינת: נשוא ההודעה קרא אותה וידע, מן הסתם, שהוא היווה את ה"השראה" לכתיבה גם ידעתי מראש שיקרא אותה ובכל זאת לא נמנעתי מכתיבתה ההבדל בין המקרים היה שהוא לא מצא עצמו מותקף לא הרגיש צורך "להתגונן" ולקבל תמיכה ל"גרסה שלו" לסיטואציה שנוצרה הוא לא חדל להשתתף ולכתוב בעצמו אף אדם מהנוכחים לא ידע, לא יודע עד היום ולא ידע בעתיד במי מדובר ולולא המינהלת היתה מניחה אותה בסרגל העליון של הפורום היא היתה מתפוגגת לחלל הוירטואלי, כמו רבות לפניה ואחריה נכון אמרת - הפורום פתוח לכולם לכל מי שמתאים לו להשתתף פה לא תמיד כל מילה שנכתבת פה מתקבלת באהדה ותמיכה אבל אפילו זה לא מושפע מ"מי האדם שכתב אותה" אלא מהתוכן שנכתב נכון שעם הזמן נוצרת נאמנות לכותבים מסוימים אבל גם נאמנות כזו, אין משמעותה שנסכים עם כל מילה שנכתבה על ידי אותו אדם שהפך להיות "חבר פורום" קבוע ודוגמאות כאלה לא חסרות פה...
הדרך שבה אתה בחרת: להתגונן ברעש גדול וצילצולים להתייחס למילים שנכתבו בתמיכה כאילו יש בתמיכה הזו משום התקפה עליך... היא זו שגרמה ל"הרמת גבות" והסתייגות מסוימת אף אחד לא "חגג על חשבונך" יקירי, אני אפילו אהיה בוטה ואגיד - אתה לא מוכר כאן ולכן לא מעניין לחגוג על חשבונך מה גם שזה לא אחד ממנהגי הבית - לחגוג על חשבונם של אנשים אחרים כל מה שהיה כאן זו תמיכה בחברת פורום גם במקרה "שלך" וגם במקרה של ניצת לא כל תמיכה היא התקפה על הצד השני לפעמים היא רק בחירה של הצד שנבחר.... יש לי עוד מה לומר אבל אני חושבת שאמרתי מספיק עפ
(שאפילו השפעת לא מונעת ממנה לפעמים להגיב לדברים)

אז בעצם ../images/Emo67.gif

אסור לדבר בכלל לפרוק ולרוקן כאן ? כי בכל רגע שאומר מי הכעיס מי הכאיב ובגלל מי עובר עלי אני משתמשת ב"לשון הרע" אז אולי לא אדבר מה דעתך?

מצוטטת

New member
בויאנה את ../images/Emo123.gif

דיר באלק תזהרי......אה? לא כדי לך להתעסק איתי ויש לי מי שיוכיח לך......זאת

מצו את מפחידה אותייייייי

ניצתוש חחחחחחח תאמינו לי היום זה לא היום שלי נשאר לי רק לצחוק

מה את אמרת????

לא היום שלך? רק לצחוק? תכף מארגנת לך משו ובנתיים לכי תמצאי ת'אפרסק בפקודה

היום זה לא היום../images/Emo25.gif

הזכרת לי ביום שישי החלטתי לגרד חיש גד ניגשתי לאדון בבודקה ואמרתי לו :נראה לי היום זה היום הביא לי חיש גד חדש במקרה קוראים לו היום זה היום אבל גם זה לא היה היום...

למעלה