לנילס יש לי שאלה.. למרות שהשם שלי עוד יותר מוזר...למה קראת לעצמך נילס האוסטרי???
S schizm New member 9/5/03 #1 לנילס יש לי שאלה.. למרות שהשם שלי עוד יותר מוזר...למה קראת לעצמך נילס האוסטרי???
נ נילס האוסטרי New member 9/5/03 #2 בגלל ש!../images/Emo3.gif חחח קודם כל, כל הנילסים תפוסים ואז אמרתי כאילו היי בטוח אין כאן אף נילס שהוא אוסטרי ואני 'אוסטרי' אז אני אהיה נילס האוסטרי! ואגב אני מת על גרמניתתת! השפה הכי יפה שיש!
בגלל ש!../images/Emo3.gif חחח קודם כל, כל הנילסים תפוסים ואז אמרתי כאילו היי בטוח אין כאן אף נילס שהוא אוסטרי ואני 'אוסטרי' אז אני אהיה נילס האוסטרי! ואגב אני מת על גרמניתתת! השפה הכי יפה שיש!
E elcool New member 9/5/03 #3 ולמה קוראים לך ככה? כל אחד ישרשר את למה קוראים לו ככה! אז אני: זה פשוט ראשי התיבות של השם שלי + איזה כינוי מגלומני בצד
ולמה קוראים לך ככה? כל אחד ישרשר את למה קוראים לו ככה! אז אני: זה פשוט ראשי התיבות של השם שלי + איזה כינוי מגלומני בצד
א אנשובי New member 9/5/03 #6 אני בחרתי את הניק הזה אחרי צפיה בפרק של החתולים הסמוראים אז הייתי קצת מושפע וחוץ מזה זה ניק דיי נחמד
C CuTe KiTteN New member 9/5/03 #8 ../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחח אני כי...אמממ...בעיקרון כי אני חמודה וחברה שלי תמיד קוראת לי חתולה אז וואלה...חתלתול חמוד
../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחח אני כי...אמממ...בעיקרון כי אני חמודה וחברה שלי תמיד קוראת לי חתולה אז וואלה...חתלתול חמוד
ש שמוצה New member 9/5/03 #9 ../images/Emo26.gifאני../images/Emo36.gif../images/Emo29.gif ישבתי ליד המחשב. וחשבתי. וחשבתי. וחשבתי. אבל אל בא לי שום רעיון! אז חשבתי...איזה אותיות נשמעות יפה ביחד... וככה נולד השם שמוצה!
../images/Emo26.gifאני../images/Emo36.gif../images/Emo29.gif ישבתי ליד המחשב. וחשבתי. וחשבתי. וחשבתי. אבל אל בא לי שום רעיון! אז חשבתי...איזה אותיות נשמעות יפה ביחד... וככה נולד השם שמוצה!
T tiptip4u New member 9/5/03 #10 שלי... כי הכינוי שלי היה טיפטיפ 0כשהייתי קטנה הייתי דומה לה מהקטקטים) אז קראתי לי טיפטיפ, וזה כבר התקצר לטיפי
שלי... כי הכינוי שלי היה טיפטיפ 0כשהייתי קטנה הייתי דומה לה מהקטקטים) אז קראתי לי טיפטיפ, וזה כבר התקצר לטיפי
B Bohemian kid New member 10/5/03 #12 סת כי בא לי לדבר... מבוסס על השיר Bohemian raphsody, ולאור העובדה שאני לא רפסודה...
ע עמיתוש New member 10/5/03 #13 אצלי זה לא קשה במיוחד ../images/Emo9.gif. ככה אמא קוראת לי, ומה לעשות? אני ילד-של-אימא .