לניבלונגים...

roee816

New member
לניבלונגים...

בתור חבר חדש בפורום אני מעלה הצעת ייעול. אתה בטח זוכר את המאמר שכתבת בפורום ביטלס "אלבומי הביטלס-רשימה והסברים", לדעתי יש מקום למאמרים מהסוג הזה גם על להקות כמו פינק פלויד, לד זפלין, ביץ' בויס, המי, וכו' וכו'...יש אמנם המון מאמרים מצוינים במדור המאמרים אבל אין סדר בבלאגן, וכדי להבין ולהכיר להקה או אומן בצורה טובה או לפחות להבין מי הוא ומהם אלבומיו יש צורך במאמר מהסוג שכתבת...מי שלא קרא שיקרא ויבין למה אני מתכוון.

meandmeandme

New member
אני ישמח לעשות את פינק פלויד ../images/Emo9.gif

ואני מוכן לטרום ידע למישהו שיכתוב על ג'נסיס, קאמל או ג'נטל ג'יינט.

אחלה

כשראיתי את ההודעה הראשונה רציתי לכתוב שאני מסכים עם כל מילה, ושמה שצריך זה שאנשים יכתבו, יש במדורי המאמרים כמה מאמרים שלי שהם סקירות ללהקות ויוצרים שאני מכיר ואוהב במיוחד(המאמר על הביטלס פורסם ועלה למאמרים כאן לראושנה אני רק הבאתי אותו כמנחה לפורום ביטלס) לצערי גם לי יש חיים מחוץ לפורום (הייתם מאמנים) ואני לא יכול לכתוב על כל הלהקות, אבל אם החברה מתחילים להתנדב, אז אני פשוט אשתוק ואחכה...

ThePiper

New member
למה הכוונה בממרים על הביטלס?

למה התכוונתם בזה? לביוגרפיות במקרה?

ואני חשבתי

שהתכוונת לזה, בין הדיסקורגפיות והסקירות בפורום אפשר למצוא די הרבה מאמרים כאלה, כל אחד כתב לפי סגננו, אבל המידע מצוי שם ובכמויות. הנה למשל משהו על יקירי אריק קלפטון, והנה משהו דומה על ה Doors

אבל כמובן

זו משימה שלא תתסתיים מעולם, וכל מי שמוכן לתרום עוד סקירות ביוגרפיות ודיסקוגרפיות מוזמן גם מוזמן אני מבטיח להשאיר אותם במקום המתאים בדפי הקהילה

ThePiper

New member
אני מוכנה לכתוב משהו בסגנון על לדזפ

כשהאות א' תעבוד לי, בינתיים אני מעתיקה ומדביקה אותה מכל מיני מקומות :\

קיר קמט

New member
אתם רוצים שאני אעשה דלתות ?

אולי סופסוף אני אתרום משהו לפורום

roee816

New member
לא הכרתי

האמת שלא הכרתי את המאמר הזה...הכרתי רק את הלינק שנתתי קודם...זה אותו דבר רק הרבה יותר מפורט והרעיון ברור, במקום מישמש וחוסר סדר של מאמרים מצויינים אחד אחד אגב, סדר בבלאגן כלומר ביוגרפיה קצרה וסקירת אלבומים על פי להקה כפי שעשית לביטלס בצורה טובה מאוד. אגב הייתי שמח לעזור אבל אין לי את הידע ברמה הנדרשת, אולי רק לגבי הביטלס וזה כבר תפוס...חבל..

אני כתבתי ראשון!

אבל בוא נתחלק. אני אעשה עד רד, אתה תעשה מדיסיפלין ועד האלבום שלהם משנה שעברה (ששמעתי כמה קטעים ממנו היום, והוא ממש ממש לא רע..)

ganooov

New member
יש גם את הביוגרפיה של ../images/Emo13.gif

דייר סטרייטס שאני כתבתי.. פעם חשבתי שצריך לעשות במילון המונחים של הפורום מילון שבו יהיה ערך לכל להקה, תיאוק קצרצר ורשימת אלבומים, וזה לא יצא אל הפועל, לצערי
. אגב, בזמן האחרון אני פשוט עמוס מעל הראש, לכן אני לא כאן כמעט
. עוד חודש שנה?
*נרגש* אני אקבל אזרחות כבוד? אההה, אופס, כבר יש לי
.

למעלה