לנטע ולגיא

לנטע ולגיא

מנהל פורומים בתפוז,המכונה נלסון וסופטי פירסם איומים בפורום ארבעים שיפגע בי במקום עבודתי. ופרסם תמונה שלי בפורשים לאחר שחדר למחשב שלי,כך התרברב בעצמו. יש לו ככל הנראה הרבה אויבים בתפוז אבל הןא חושב שאני הגורם לכל צרותיו.. נטע-את אמרת לי שהנושא איתו טופל במה טופל בדיוק? שהוא ממשיך להשתולל פה בלי הפסק בכל הפורומים?..ומה שמוזר-שנתתם לו לנהל פורומים בתפוז.. זהו טיפולכם ? מרק.

עידכון,רק ראו עד איפה דברים מגיעים

דברים בשם אומרם-מפלירטוטי לשון-נמל הבית שלו של אחד שהציץ ונפגע.. ========================================== הככה ייעשה למרדכי היהודי???ו לאונרד סופטי! הככה תזכיר את שמי לדראון?? השם טוב מתקשר לשם רע!!! נכנס לו לאונרד לבקר ידיד שלא ראהו מזמן.. ולתדהמתו!!.... מגלה כי שמו היחיד והאהוב מתנוסס אומנם בסייפא... כמכה!! פשו..טו.. תחת הכותרת המאיימת:``קקטוס...אזהרה אחרונה!!!`` הככה ייעשה סופטי לידידו(לשעבר..מסתברה) מרדכי היהודי???? סתם לאונרד =========================================== ועלי-הוא מאיים.. מרק.

לא הגזמתי במיל

בינתיים,מישהו דאג כבר למחוק ההודעות אבל-אין די בזה. הוא מאיים,חושב שכל מתחזה כפייתי כמוהו זה אני..-עד כדי כך אני בסיוטים שלו אבל פשוט שונאים אותו בכל מקום חוץ מכמה שפוטות-עיוורות ולזה יקרא מנהל פורום בתפוז.. שבהתנהגותו-עובר על כללי הפורום בהם כתוב בין היתר-לא תאיים !! ולמרבה הצער,גם כאשר נוכח, שהוא ``משייך`` לי דברים,שאין ידי במעל כלל הוא לא מודה,ומתנצל,כמו בן-תרבות מרק.

thetruth48

New member
נטע

הוא בחור חביב אבל תזהרי ממנו. הוא עושה מעשים שלא יעשו ואחר כך זועק כקוזק נגזל

למעלה