לנטנה

מייקי69

New member
לנטנה ../images/Emo91.gif

סרט חובה לנמצאי הפורום! תלכו, תראו, תתרשמו, תחזרו - נדבר ! ארבעה זוגות. ארבע מערכות יחסים שאלה ענקית על אהבה, על יחסים, על זוגיות מרתק, מרגש וכמה, אוי, כמה חכם !

viviti

New member
תלכו תראו - יופי.....

אולי קצת הכוונה....... טלויזיה? וידאו? קולנוע? דיגיטלי? יום.. שעה... אולי קצת אינפורמציה למנותקים שביננו?

מייקי69

New member
סרט אוסטרלי עטור פרסים

אני ראיתי אותו בכפר סבא ביום שישי האחרון. עוזר לך? הייתי שולחת לך לינק - לו ידעתי איך. נסי ב - seret.co.il ניתן לבחור חיפוש לפי שם הסרט, יראו לך באילו בתי קולנוע הוא מציג. לא זוכרת כמה עולה כרטיס. לא אני שילמתי. מה עוד חסר ?

בטח שחסרים עוד פרטים.

מי שילם על הסרט? עם מי הלכת לסרט? לאן הלכתם אחרי הסרט? מה עשיתם אחרי הסרט? דניאל שואל.

מייקי69

New member
מייקי ילדה טובה

והנה התשובות - אחת אחת: 1. הוא 2. איתו 3. אלי 4. שתינו בירה. הוא חיסל לי את האופטלגין (אורמור סתם משוויצה) ולשאלה שלא שאלת (ברוב נימוסך) לא, הוא לא קיבל גם לא נשיקת לילה טוב. מצד שני.... גם אני לא קיבלתי.
נ.ב. רציתי נורא. אבל לא ממנו. נ.ב.ב. היה אחלה סרט. אבל את זה כבר אמרתי.

אישה לא משלמת לסרט - לא מקבלת.

כמה טוב להיות אישה . . . > > > > 1. את לא צריכה לדאוג לאיברים מסוימים כשאת יוצאת > מהבריכה. > > 2. נולדת עם יכולת ברוכה להיות אכזרית, ואת לא > מתביישת להשתמש בזה ! > > 3. דו"ח משוטר זאת אופציה. > > 4. בדייט הראשון לא צריך ארנק. > > 5. את מבינה את העונג שבשופינג. > > 6. מצב הרוח השבועי לא תלוי במשחק האחרון של מכבי > ת"א. > > 7. בכיתה ו´ הבנים מוכנים למכור את אמא שלהם, כדי > להיות איתך 7 דק´ בגן > > עדן. > > 8. בגיל 13 את לא נשמעת כמו צפרדע גוססת. > > 9 אם בא לך להתנהג כמו ילדה קטנה, כולם יחשבו שזה > חמוד ולא דבילי. > > 10 מותר לך לבכות ליד אנשים. > > 11. בשירותים את לא צריכה להתאים את עצמך לגובה > המשתנה. > > 12. סקס תלוי ברצון שלך, ולא באברי המין שלך. > > 13. כשאת שואלת מה השעה, זה רק בגלל שאין לך שעון. > > 14. אחרי הורדת שיערות בשעווה, גם הכלא הסורי לא > יצליח להוציא ממך סודות > מדינה. > > 15. להיות בתולה בגיל 20 - גורם הערכה ולא חרם > סביבתי. > > 16. את יכולה למשוך סקס יותר מ - 3 דקות. > > 17. אין לך הצורך להוסיף "אחי" אחרי כל מילה. > > 18. חברות שלך לא מקדמות אותך בצ´פחות ידידותיות > על הכתף. > > 19. את כבר יודעת ומבינה למה המציאו את > הדיאורדורנט. > > 20. מורות תמיד יאהבו אותך. > > 21. כתב היד שלך לא נראה כמו שיחזור מקיר מערה > מצרית מהמאה הראשונה לפנה"ס. > > 22. את לא פוחדת ממחויבות. > > 23. מחשבה על בעיטה במפשעה לא גורמת לך לעוות את > הפנים באימה. > > 24. אין לך היכרות עם טקסי המדידה בסרגל של גיל 16 > . . . > > 25. אין לך איברים שמתעוררים לפנייך בבוקר. > > 26. את לא יכולה להכניס מישהי להריון. > > 27. בדמעות תתחמקי מהכל. > > 28. ההתפתחות המנטאלית שלך לא נעצרה בגיל 16. > > 29. בעלך ימות לפנייך. > > 30. לשחק בברבי זו לא סטייה מינית. > > 31. רק את יודעת איך נראות מקלחות נשים מבפנים. > > 32. בילוי עם חברות הוא יותר מכדורגל, בירה, > גרעינים וגרעפסים. > > 33. תמיד תדעי שאת האמא הביולוגית של הילד שלך, > ומי האבא האמיתי שלו . . . > > 34. לעולם לא ערכת תחרות "מי יורק רחוק יותר". > > 37. הנעליים שלך לא מריחות כמו כלב שעליו השלום. דג דניאל גן מוכן לשלם ולתת. לתת למען המדינה. ולתפארת העונג הבא.

dona flor

New member
אהבתי../images/Emo6.gif

עשית לי את היום עכשיו אני יודעת למה כייף להיות אישה
והאמת??? הכל בזכותכם !! באהבה רבה לכל הגברים!!! dona flor

marianna

New member
הצד השני של המטבע

נו... מה לא ידעת לכל דבר יש שני צדדים. 1. אין לך היכרות אישית עם חרדת החזה גדול מדי/קטן מדי. 2. בכתה ו´ לא שיחקו לך רוגטקה עם החזיה הראשונה. 3. בכתה א´ לא משכו לך בשערות כסימן של "אהבה" (אלימות זה לא סימן של אהבה) 4. אף פעם לא נכנסית לשירותים לשים ליפסטיק, וגילית שכל תוכניות הבילוי לאותו ערב התפוצצו כי המחזור הקדים). 5. אף פעם לא חשבת כי קיבלו אותך לעבודה כי אתה יפה/מכוער. 6. לא היית צריך להוכיח את כישוריך כמה פעמים בעבודה. 6. כשאתה מגיע הביתה אתה לא מתחיל לנקות, לסדר ולבשל. 7. המשכורת שלך הינה פונקציה של כישוריך ולא 40% פחות (אמת מצערת). 8. אינך צריך לנהל שיחות נפש עם חברות, מספיקה צ´פחה אחת. 9. כשאתה אומר "לא" בטוחים שאתה מתכוון ללא ולא מסתתר שם איזה "כן" סמוי. יש עוד .... אבל אני כבר צריכה ללכת.

מייקי69

New member
אחד אחד......

מי אמר שאתה/אתם יודעים הכל, הא? 1. כשאני יוצאת מהבריכה ועומדות לי הפטמות... אני כן דואגת (איך להפטר ממבטיו של ההוא ההוא, עם הבגד ים הסגול) 2. אכזרית??? - אני????? רגע, תן לי לסמן V ביומן ! 3. בני זונות כל השוטרים שתקעו לי דו"חות. רק רואים אותי, ישר עוצרים ורושמים - כולל כתובת ומס´ טלפון. ימח שמם ! 4. אני לוקחת ארנק בעיקר לדייט הראשון. שאוכל להסתובב ולברוח - אם הוא יתגלה כדמות שנלקחת מהסיוטים שלי ! 5. שופינג.... זה משהו קרוב לסקס, לא? 6. מצב הרוח השבועי לא תלוי במכבי - אבל מצב הרוח החודשי לעומת זאת..... ברררררר 7. בכיתה ג´ ילד בשם אבי שם עלי 5 אג´ - וגם נשיקה. כאמור - אח´שלי הגדול התעצבן. בכיתה ו´ כבר הלכתי תחרות עם יוסי המג´ונג´ן, מי מחזיק מעמד יותר זמן בנשיקה. אני ניצחתי. 8. בגיל 13 לא נשמעתי כמו צפרדע... אבל נראיתי כמו אחת ! 9. צודק. אין מילים. עדיין אני מתנהגת ככה. רק הבן שלי חושב שאני עושה לו פאדיחות. 10. מותר לבכות. אז מה אם מותר? 11. אוף, אם היית יודע מה הקונסטלציה של האלמנט ומה היחס בין הגובה, לרוחב, לעומק האסלה, מנקודת מבטה של בחורה ש"אסור לה לשבת". היית יוצא מהנדס ! 13. (מדלגת) באופן עקרוני אין לי שעון (וגם לא מצית), כבר מגיל 16. אחלה אפשרות להתחיל עם בחורים חתיכים (סליחה, מה השעה? - אולי יש לך אש?) חחחחחח התעייפתי. וחוץ מזה הבוס קורא לי. (או שמא זאת היתה דווקא בוסית?) אבל היה נורא משעשע - לקרוא ולענות גם. מייקי הולכת לעשות פרצוף של עובדת מצטיינת.

אטיוד5

Active member
תמיד שאלתי את עצמי ...

אם להגיד בבוקר "ברוך שלא עשני אישה" כשאני מתעורר ועומד לי, או אחרי שעשיתי פיפי והוא נרגע. גם אין להן בעיה לעשות פיפי בבוקר ולהסתכן בהרטבת התקרה. תודה שלנשים אין בעיות קיומיות מהסוג הזה.

viviti

New member
עכשיו הכל ברור.........

בקולנוע. קיבלתי את ההמלצה....... ומקווה שאצליח לראות את זה בקרוב... ואני גם רוצה תשובות על השאלות שדניאל שאל...

מייקי69

New member
פיכסה מיכסא !

לא לקרוא שם !!!! מסוג המבקרים שאוהבים נורא להשמע חכמים ומפולפלים. קודם לראות אחר כך לקרוא. איך אני שונאת ביקורת מגאלומנית, שיט ! זה מעצבן אותי יותר מאשר הכפלת אותיות מעצבנת את דניאל !

למעלה