לנועם עוזרי

zarnuk

New member
לנועם עוזרי

שמח לדעת שאיני היחידי מהרצליה, אני תומר אחד הצופים

zarnuk

New member
דרך אגב

אני רוצה לצלם את התחנה כדי לשים פה

Amitg

New member
לאנשים מש"כ הרצל...

אני יודע שבבדרום מזרח רמת השרון יש תחנת כיבוי קטנה שיש בה לפי מה שראיתי כבאית אחת... האם היא שייכת להרצל? מה כמות האירועים שיש לה? ואת זה אתם יכולים לענות לי במסר אישי... איך הכבאים שם? אני יגיד לכם למה אני שואל את השאלות האלה... הרופא שיניים שלי נמצא ממש קרוב לתחנה ופעם חשבתי לבקר בתחנה הזאת ואולי אפילו (אם זה ניתן מבחינת הביטוח) לצאת עם הכבאים שם לאירוע אם יהיה כזה. אני מקווה שלא הצפתי אותכם בשאלות... אבל אתם יכולים לענות אחד אחד...
עמית גפן צופי אש ת"א

תחנת משנה ברמה"ש-הרצל א´

התחנת משנה הזאת אכן שייכת לנו . היא פועלת 24 שעות בימים א-ה , ובשישי שבת וחגים מ 7:30 עד 19:00. יש בה צוות אחד של שני כבאים - ראש צוות או קצין ועוד כבאי. אין שם רכב קבוע של התחנה אלא רכב מהראשית . כל בוקר כשהצוות לילה חוזר משם, הצוות של המשמרת החדשה יוצא מהתחנה עם רכב סער. זו תחנה קטנה , קרוואן עם מטבח, מיטות, טלוויזיה בליוון(YES), טלפונים , קשר , מקלחת וממש הכל. הם יוצאים לאירועים בשטח רמהש , צומת מורשה , צומת הכפר הירוק . הם מוזנקים מהתחנה הראשית בקשר. אם יש אירוע גדול , יוצאים עוד צוותים מהתחנה הראשית .אין שם כבאים קבועים , כל הזמן מתחלפים לפי שיקול של הקצין משמרת. בקשר לביקור בתחנה , אם אתה רוצה תמיד אפשר לקפוץ לראות להגיד שלום , בד"כ יוצאים לשם אחלה חבר´ה. בקשר לאירועים אני לא מאמין שכן, זה לא מקובל , הם לא מכירים אותך, איזה הכשרות עברת, אתה מבין ? זה כמו שאני לא יכול לצאת לאירוע עם רכב שלכם. רוב הזמן התחנה שקטה כי אין הרבה אירועים ברמה"ש , אבל כשיש משהו גדול והם מגיעים ראשונים רק שניים , אז יש הרבה עבודה. מקווה שעניתי לך על כל השאלות.

Rescue1

New member
תגיד זה אלה ש...

תגיד זה אלה שניקראים "גלילות" ומשגעים את השכל להרצליה כל יום עם בדיקת קשר בשעה 5:50 ובערב בשעה 22:15 כל יום ?

זה לא גלילות

זה לא גלילות, גלילות זה בכלל החוות דלק, יש להם שם צוותי חירום. והם כל הזמן עושים ביקורת איתנו כי הם שייכים לנו.

אני רואה ששיננת ת´שעות

אני רואה אתה יושב הרבה במבצעים אה? יודע מתי עושים ביקורת בדיוק ! סתם !! מה אתה כבאי או צופה ?

Rescue1

New member
מן הסתם ....

אני מתנדב כבר 4 שנים שמתוכם שנה אחרונה הייתי יותר בקטע של היומן וחצי שנה עבדתי בתור יומנאי ... ואת הקול "הרצל הרצל מגלילות לבדיקה" אני שומע עד עכשיו בשינה שלי ... אין לך מושג כמה שהם מעצבנים יש לנו מזל שכל תחנות המשנה לא עושות ביקורות קשר עם תחנות האם שלהם .

TAFD

New member
אני גם זוכר את זה

אמנם לא את השעות המדוייקות, אבל המשפט הזה בהחלט מוכר, ובמשך הרבה זמן גם אני תהיתי "מי הם לעזאזל הגלילות האלה ???????", אבל אחר כך הבנתי.

חחחח

חחחחח, הרגת אותי מצחוק . אבל הם לא תחנת משנה שלנו אחי , כל איזור שהם יושבים בו שייך לאיגוד שלנו ואם יש שם שריפה חס וחלילה ( אלק חס וחלילה הלוואי וילדק איזה מיכל דלק ) אז אנחנו מגיבים ראשונים. מאיפה אתה דרך אגב ?

TAFD

New member
אל תגיד את זה

אם ידלק מיכל דלק אולי יהיה לכם נורא כיף ותהיה שריפה נורא גדולה וכל הארץ תבוא לשם (ביחוד ת"א והרצליה) אבל זה עשוי לגרום לאסון בגודל שלא נראה אף פעם ויש עשרות אלפי אנשים מהרצליה, רמת השרון ות"א שגרים במרחק שמהווה סיכון (ואני בינהם).

אחלה זרנוק

אחלה אבל תקבע איתי לפני זה , אני אסדר צילומים של הרכבים והכל בסדר תומר ? אל תעשה את זה לבד .

zarnuk

New member
יש לי חבר עם מצלמה דיגיטלית

אז אני בא איתו מצלמים ואני שם את זה במחשב ישר

zarnuk

New member
אם אתה בא ביום שלישי

אז אני אדבר איתך אבל אם לא אז לא משנה

למעלה