לנה המדהימה!!

• פותח הנושא Nirf
  • פורסם בתאריך

Ophel McNeil

New member
לנה מדהימה? ../images/Emo12.gif

לא יודעת... היא דמות די סתמית לטעמי... היא נורא שטוחה ולא מורכבת.
היא מתוקה, מושלמת, מקובלת, אך עדיין מבלה את זמנה עם "שפוט עם" (עזבו, בעיות ילדות קשות) כמו קלארק. אין לה ממש עוד רבדים, אין לה עומק. היא מאוד צפויה. לעומתה, קלואי... זה כבר סיפר אחר. *חיוך מרושע* היא ולקס הם כעיקרון אולי שתי הדמויות היחידות בכל סמולוויל שהם לא נופת צופים. אז נכון שהיא מעט (מעט?!) פרנואידית, ויש לה קראש בלתי מוסבר על קלארק (שאם הוא היה מעט יותר שטוח הוא היה עשוי מנייר צלופן), אבל היא חכמה, היא סקרנית, היא מסיקה מסקנות מהר (אם כי לא יותר מדי מהר. כאילו, כל פעם שקלארק נעלם תעלומה נפתרת - הלו?? מצד שני, רואים שהיא כן חושדת בו
). ובכל זאת, קלארק ולנה באמת נועדו אחד לשני, ושיתאהבו ויתחתנו ויולידו אלפי ילדים וידהרו אל עבר השקיעה ויעזבו אותנו לחיות בשקט, בעוד שקלואי תמשיך להיות שולתת!!1 ולעקוב אחרי חרפושיות ענקיות שאכלו קריפטונים. ונאמר אמן.

Ophel McNeil

New member
מעט קשה לנחש, ../images/Emo108.gif

אבל העלבתי את לנה. אלא אם כן דמות צפויה, שטוחה וספק-משעממת נהיה מחמאה כשלא שמתי לב. טוב, מסביר למה ג´וליאן חתם עונה חמישית. (כן, אני חייבת לדחוף אותו לכל הודעה!
)

Phoebe again

New member
קלארק ולאנה הם כמו קן וברבי,

שניהם נעשו ללא שום פגם, ושניהם מתאימים אחד לשני. מה שכן, קלואי הרבה יותר מעניינת מסתם ברבי, ואם לקלארק יהיה שכל, הוא ילך אל קלואי, ויעזוב בשקט את לאנה, שאם באמת הייתה אוהבת אותו הייתה זורקת את וויטני (אם מדברים על קן, וויטני הוא אפילו יותר קן מקלארק) והולכת אל קלארק... ואופל, למה את דוחפת את ג´וליאן
לכל הודעה, ואוהביו לא?
אם אנחנו יכולים לדחוף אותו החוצה מן הודעות, גם את.

Ophel McNeil

New member
אהבתי את ההשוואה... ../images/Emo6.gif ../images/Emo108.gif

(החכמה) לברבי וקן, אבל ויטני הוא דווקא ממש לא קן (יש לו חסרונות, למשל להתרחק מהחברה שלו כשאבא שלו חולה ולא לרוץ אליה בזרעות פתוחות ובלוטות דמע מלאות), וגם לנה לא יכולה לעזוב את החבר שלה עכשיו, כשאבא שלו חולה סופני....
כאילו, מידת רחמנות. ובקשר לקול - את רואה שאני מנסה להיגמל!

Phoebe again

New member
וויטני באמת לא דומה לקן בקטע הזה

אבל במראה כן. וגם בכלל, הוא בחור מסכן,יפה, מקובל ומקסים, למה לא מייצרים הרבה כאלה? (בעצם זה בכלל לא הטיפוס שלי אבל לא משנה). וללאנה הייתה בערך חצי עונה (?) להיפרד מוויטני, מה שהיא לא עשתה. ולמה שאני אבין אותה ואת מידת הרחמנות שלה?
יש לי רחמים?
ואני מקווה שבאמת התכוונת שההשוואה חכמה וזו לא הציניות שלך, ואםבאמת התכוונת אז תודה
. ואחרון- קול
אני מנסה גם לעזור לך, ראי פורום מכושפות.

למעלה