לנה המדהימה!!

• פותח הנושא Nirf
  • פורסם בתאריך

Nirf

New member
לנה המדהימה!!

אני חייב לציין שזה פשוט בלתי אפשרי, לנה היא אחת הבחורות הכי מדהימות שאני ראיתי, במיוחד אחרי הפרק לפני שבוע עם הסט האדום! בקיצור, המתח המיני הזה בין קלארק לבין לנה חייב להפסק, מה זאת היתה הנשיקה המסכנה הזאת בפרק האחרון?, מישהו חייב לשים לזה סוף, הם נועדו להיות ביחד!! וחוץ מזה סדרה פשוט ענקית, רעיון אדיר, למרות שיש את באפי וכאלה, אבל יש לה ייחוד משל כל סדרה אחרת. הכי מעצבן זה שכאילו ההורים של קלארק הם כאלה טובים, ומעצבנים, לא נראה לכם?? הם כאילו לא קשורים... ואיך שאף אחד עוד לא קלט את התכונות השונות של קלארק, מעניין.. אז אחלה סדרה ושימשיכו כך.. .

פרמיר

New member
ומה עם קלואי?

הרי זה ברור שקלואי אוהבת את קלרק. השאלה היא, האם קלרק בעצם אוהב את קלואי, וכל העניין עם לנה הוא רק חיפוי על כך? ולנה? זה גם ברור שלנה אוהבת את קלרק, ונראה לי שהיא יודעת שקלרק אוהב אותה. אז למה היא לא זורקת את הוויטני המטומטם הזה ועוברת לקלרק? רק בגלל שהיא מרחמת עליו בגלל אבא שלו? ומה שהכי מתסכל, זה שגם אם קלרק יהיה בסוף עם לנה או קלואי, בסוף זה ייגמר וקלרק יעבור למטרופוליס ויפגוש את לויס ליין. זה לא מתסכל קצת?

SaberTooth

New member
א´ התעללה בך קשות בילדותך../images/Emo35.gif

האות א´ התעללה בך קשות בילדותך
פגעה בן גופנית
נפשית
אם לא, אז למה אתה מחרים אותה
לאנה ולא "לנה" קלארק ולא "קלרק"

charmed one1

New member
ובלנה זה לא נכון! לנה כותבים בלי א´

ככה כתוב בתעודת לידה של אחותי - לנה!!! וככה גם בתרגום!

הכל מבאס.... ../images/Emo168.gif../images/Emo121.gif

ברור שלאנה וקלארק נועדו להיות יחד, ואני לא ממש מתה על קלואי... היא דיי מעצבנת אותי, אבל בלי כל קשר... קלארק אוהב את לאנה, ולאנה אותו והלוואי שוויטני כבר יעוף משם ומהר, כי הוא עוד יותר מעצבן אותי... אבל, לא הכל הולך לפי איך שאנחנו רוצים שזה יהיה. קלארק ולאנה יהיו ביחד, ואז יקרה משהו, בטח ללאנה, זה קצת צפוי, וקלארק יעבור למטרופוליס וכמובן יפגוש את לויס ליין, וזה נועד להיות ככה, וגם אם זה קצת מבאס, אנחנו נסתדר עם זה....

הקומיקס המקורי

בקומיקס המקורי של סופרמן הוא לא מתחיל בסמולוויל הוא מתחיל במטרופוליס ופוגש שם את לויס ליין.

stardust15

New member
אל תדאגי

עוד מעט ויטני באמת יעוף מסמולוויל כי הוא ילך לצבא וקלואי וקלארק גם לא יהיו ביחד בזמן הקרוב כי קלארק יעזוב אותה בנשף והיא תתעצבן...

bumi charmed

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifקודם כל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מבזק חדשות קטן
לויס וקלארק וסמולוויל
זה לא אותו הדבר
קודם כל בלויס וקלארק מסופר שקלארק הגיע בחללית כחולה קטנה כשהיה תינוק ובסמוליוויל הוא היגעה מתי שהוא היה בן 3 או 4 ובלויס וקלארק קלארק אהב כתיבה בסמוליוויל הוא לא אוהב בלויס וקלארק לקס לותר וקלארק קנט שונאים אחד את השני(פשוט מתעבים אחד את השני) בסמוליוויל הם חברים טובים בלויס וקלארק לסופרמן יש לייזרים יוצאים מהעניים בסמולוויל אין בלויס וקלארק סופרמן ידע לעוף בסמולויל לא תעמינו לי אני יודעת אחותי הקליטה את כל לויס וקלארק כל פרק מסכן שאיי פעם היה

GreeCheeMan

New member
כמה טעויות

אמרת שלואיס וקלארק יוצא לייזר מהעיניים של קלארק והוא יודע לעוף ובסמולוויל לא. אז בינתיים זה נכון אבל קלארק עדיין לא מודע לכל הכוחות שלו ויכול להיות שהוא ילמד את זה בהמשך. עד לפני כמה פרקים הוא גם לא ידע לראות דרך דברים. אמרת גם שבלואיס וקלארק קלארק ולקס שונאים אחד את השני ובסמולוויל לא, אבל זה לא נוגד אחד את השני, יכול להיות שהם התחילו לשנוא קצת אחרי איפה שאנחנו נמצאים עכשיו בסמולוויל ואם אני לא טועה אז שמעתי גם שהם יתחילו לשנוא אחד את השני עוד בסדרה פה.

הלדין

New member
לקס לא שונא את סופרמן

סופרמן שונא את לקס, יש הבדל מינורי. לקס, אם הבנתי נכונה את מעשיו, ניסה לא פעם להראות לסופרמן כי עדיף לו לעבוד איתו ולא נגדו. ואני מתייחס בכלל ל-"סמולוויל" כקו-זמן חלופי. בקו-הזמן הרשמי האירועים קרו אחרת. בסופו של דבר, נואש לקס מסופרמן והחליט לפטור את העולם מעונשו של זה. היו כמה סיבוכים כאשר עבדיו של סופרמן ניסו להציל אתו אבל לקס נמלט וברח לארץ שכולה טוב. הנבלים תמיד לא מבינים מדוע סופרמן לא השתלט על העולם. בטח יהיה פרק של מישהו שמגיע מהעתיד כדי לרצוח את סופרמן הצעיר.(ברגע שכותבי סמולוויל יעלו על הרעיון כמובן)

charmed one1

New member
יש הבדל בין קלארק לסופרמן...

לקס תמיד שנא את סופרמן ולא את קלארק (לפחות עד שהוא התאהב בלויס) אם אני לא טועה לקס וקלארק הם בערך בני אותו גיל, לא?!

הלדין

New member
לא. לקס מבוגר מקלארק בשש שנים

בקומיקס אני סבור שלקס מבוגר מקלארק בעשר שנים. בכל מקרה, העובדה שאת לא רואה את לקס בתיכון, צריכה היית להדליק את הנורה האדומה שאומרת "לקס כבר לא לומד בתיכון לכן הוא כבר בטח בן 18 ובעצם הוא בטח סיים את לימודיו גם באוניברסיטה ולכן הוא צריך להיות בסביבות העשרים מינוס". ולקס שנא גם את קלארק אבל זה כמובן מכיוון שקלארק הוא עיתונאי ולקס לא אוהב עיתונאים אם הם מנסים לעשות עליו תחקיר שיציג אותו באופן שלילי. את סופרמן הוא שונא בצורה אישית יותר זה הכל.

Ophel McNeil

New member
כן, בעיקר כי לויס ליין היא כלבה |מי

פרנואידית, עיוורת ("הנה אני סופרמן, והנה אני קלארק. והנה אני סופרמן, והנה שוב אני קלארק!" - למה זה מזכיר לי את קול?
), חולת שליטה, חטטנית, עם נטיות התאבדות חריפות. מצד שני, זה בהחלט עונש מספיק גרוע לסופרמן. אני אומרת - שיהיו ביחד לנצח!

Ophel McNeil

New member
מה קרה למיצי-מיאו שלי? ../images/Emo108.gif

למה הוא נחתך לחצי? *בכי היסטרי* זה לא יפה ככה, גם לו יש רגשות, אתם יודעים!

angel of Death

New member
קלארק ולנה לא נועדו זה לזו ../images/Emo46.gif../images/Emo80.gif

קלארק יהיה עם לנה זה מתבקש
זה דורש
אבל הוא יהיה איתה רק כדי להבין שקלואי היא הבחורה האמיתית בשבילו
זה פשוט שקוף
מוווו

charmed one1

New member
ממש אבל ממש לא!!! זה יהיה הפוך!!!

מה זאת השטות הזאת שיצאה לך מהפה??? זה ייקרה בדיוק הפוך!

angel of Death

New member
שטויות? לא זה הכי מתבקש ../images/Emo46.gif../images/Emo80.gif

פרה
פרה
פרה
פרה
פרה| תוכן תוכן תוכן בעעעעעעע

למעלה