לנהגים שבפורום

לנהגים שבפורום

שימו לב וסעו בזהירות ניידת משטרה מאחורי השיחים בצמוד לכניסה לאוניברסיטה תופסת כל מי שעובר באדום

fireman

New member
אז עכשיו אתה יכול לנסוע באדום?

בושה וחרפה שאתם כותבים כאן כזה דבר זה לא פחות חמור מלעודד ביצוע עבירה על החוק.

king30

New member
מה הקשר אדום

סתם טוב לדעת איפה המשטרה מוצאת לה צל, ומה הקשר "אז עכשיו אתה יכול לנסוע באדום?" אני נוסע לפי החוק גם יש את השרות הזה של אורנג' שאומרת עם במקום הקרוב נמצאת מכומנות מהירות אז מה זה גם לא ממש חוקי כי נהגים יורידו מהירות ולאחר המצלמה הם יגבירו אז מה לעשות? אבל טוב לדעת

מדובר ברמזור להולכי רגל

זה רמזור "מת" של הולכי רגל, המכוניות היחידות שיכולות לעבור שם הן מכוניות שיוצאות מהחניה (פעם ב-) ויש מספיק שדה ראיה בשביל לראות אם באה מכונית או לא. לעצור שם בתור הולך רגל ולחכות לירוק, כשברור שאין אף מכונית זה קצת מיותר, וברור שהשוטרים עומדים שם לא כדי לתפוס עבריינים אלא כדי להרוויח כסף. וזה בלי להגיד מילה על זה שהשוטרים עומדים באדום-לבן, וזה הרבה יותר חמור.

Reznik

New member
ההודעה הזו רצינית?

רמזור אדום הוא רמזור אדום גם אם אין אף שוטר באזור. בדיוק בגלל הודעות כאלו, המצב בכבישים כל כך מזעזע.

נו יופי , הגיע הזמן ...

אין דבר מעצבן יותר לנהג מהולכי רגל שנדחפים לו במפתיע לכביש . מה גם אם אני פוגע באדיוט באשמתו - הרשיון נשלל לי בלי שאלות בכלל . העיקר כולם רוצים מצב יותר טוב בכבישים , אך מתלוננים שמתחילים לטפל בשורשי הבעייה ...

אין שם מכוניות!

עוברת שם מכונית אחת פעם בכמה דקות, וזה רק בשעות עומס! צריך להיות שם מעבר חציה רגיל, כשהחציה היא בשיקול דעת של הולך הרגל. אולי כדאי שתבקרו שם, כדי להבין למה אני מתכוונת. זה לא מעבר כביש רגיל, זו אפילו לא צומת. יש מספיק שדה ראיה לראות אם מכונית מתקרבת, אם מישהו יורד לכביש במפתיע, זה בהחלט לא בסדר. קודם תלכו לשם, תראו על מה אני מדברת, אז תגיבו.

את עושה צחוק ?

בילבלת עכשיו את השכל . אני סטודנט באב"ג , כלומר כל יום אני שם . במעבר החצייה הזה כלל אין רמזור , השוטרים אוכפים את הרמזור שבצומת ליד .

למעלה