לנדב5

Yaronimus

New member
לנדב5

רציתי לדבר על 2 דברים: רציתי לדעת מה הדרגות בצבא של אמור? הייתי שמח ואסיר תודה לשרת בצבא בדרגה בכירה יחסית (אבל רק כשצריך, בעתי שלום ירונימוס עסוק בדברים אחרים...כמו להמציא....) שמספיקה לאדם שעבר מלחמות. אבל אני מפחד ששאר האנשים יגידו שזה לא פייר, ואני לא אכפה את עצמי על אנשים שלא חושבים שזה לא פייר... אם לאף אחד אין התנגדות, אני בשמחה ארצה להיות משהו כמו פלאדין (או דרגה מעל). אפשר לקרוא לזה "מפקד-בכיר-יחסית במילואים רק בעיתות מלחמה". דבר שני זה לדבר על הדרקון המגן של אמור. אני חייב לזקוף את זה לרייסטלין, שהציע שלאמור יהיה דרקון מגן. ואני חשבתי שכדאי גם שיהיו לו צאצאים. השאלה היא אם ריסטלין יגייס כמה מגים ואני אצטרף בשמחה ונביא דרקון שיגן על העיר (אלא אם יש כבר) אז איפה נשכן אותו? וגם רציתי להציע שלאמור יהיה סמל. כדי שבמלחמות יהיה נושא דגל (שינשא את דגל אמור כמובן.......)

5נדב

New member
תשובות

1) מבנה צבאי מעודכן לשליחי סאון יופיע בקרוב. כרגע, מילואים לבכירים אינם אפשריים, אך חיילים בדרגות נמוכות יכולים לעזוב את הצבא ולחזור אליו בעת צורך. במקרה של מלחמה בהיקף מלא רוב צבא אמור יהיה צבא מלציות, שהרי רוב האנשים אינם חיילים. אך לאחרונה, עם התעוררות האופל, החלו להתגייס יותר אנשים, מרצון או מצו מלך. 2) דרקון מגן?? אני לא שמעתי על הרעיון, ואשמח לדעת עליו עוד. אבל לטעמי דברים כאלו צריכים להיות מעוגנים היטב בעלילה, אחרת זה פשוט מטומטם. לאמור יהיה סמל, ויש כמה רעיונות לנושא (למרות שלא אהבתי עוד אף אחד מהם), אם יש לך רעיון אשמח אם תציע אותו.

למעלה