לנדב ב-

Stillwater

New member
לנדב ב- ../images/Emo23.gif

הפורום שלנו הוא כמו בית חם כולם אוהבים את כולם ויש לנו אבא שמנמן ונבון ששומר על כולנו מאנשים רעים ומדברי זדון. על סדר בפורום הוא שומר ועל עדכון שבועי לא מוותר! כולנו אוהבים את הפורום ואת אבא נדב ולכבודו ציירנו ציורים עכשיו. אתם מוזמנים להצטרף!

Ez sLeeP

New member
אבא שמנמן?!

*מתקשר לפסיכיאטר שלי, לקבוע פגישה למחר. בעיית התדמית האישית שוב משפיעה על התעוררות הדיכאון הקליני, ע"פ האבחון* הציור נראה כמו הציורים האלו של ילדים מוכים, שלאבא יש ציפורניים ארוכות, ואז לומדים מזה שאבא מכה/אונס/מטיח ראשם בקיר. אני מקווה שזה לא המצב.
ובכלליות? חחחחחחחחחחחחח.. את מותקק!! לאב יו 2!

באמת שזה נראה...../images/Emo6.gif

כאילו זה מפרסומת של התעללות "רק על הקווים ,רק על הקווים אמא לא תבכה אבא לא ירביץ" לא התכוונתי להעליב אף אחד פשוט זה מוזר...

לא משו

New member
מה מפריע לך יותר?

ה "אבא" או ה "שמנמן"? וזה
כי לא היה לי ציור של ילדה מוגבלת

Ez sLeeP

New member
אני דווקא בין הצעירים פה,

*כולכם זקנים!!* כך שזה קצת אבסורד. אבל אם זה מבחינה מנטלית, אז אני שמח להיות אבא. מישהי רוצה לספק לי רחם?
והשמנמן בהחלט מפריע. כואב בלב.

Stillwater

New member
למה אף אחד

לא מצייר לנדב ציור יפה כמו שלי? איזה רעים אתם!!! ואני לא חנפנית, זה באמת הכל מאהבה!

Stillwater

New member
אה, ובקשר לשמנמן...

לא התכוונתי להעליבך, פשוט זה עזר לי בחרוזים...חחחח וגם נזכרתי בשיר של המומינים..."עם אבא חביב שמנמן וגדול..." אבל החלטתי לשנות את זה מגדול לנבון

painapple

New member
לא.. דיד.. אבל גמאני ציירתי..

ולא כדי להתחנף, כי אפאחד גם ככה לא יודע על קיומי.... רק כי זה כל כך הצחיק אותי........... אין לכם מושג......... אולי לדיד יש.. (כמו שצחקתי שסיפרת לי במה לירן עובד.. או כשאני מספרת איזה בדיחת קרש.. או כשאת משפריצה מים מהאף בגלל יציאות משונות שלי...) תהנו.

painapple

New member
יש לזה הסבר הגיוני ביותר!

זה לא ששכחתי את מבינה.. זה פשוט שבעולם שלי לאפאחד אין שיער שחור! אם לי אין לאפאחד אין! .) מואהאהאה.

Ez sLeeP

New member
לנדב יש שיער חום כהה!

שחור כשהוא רטוב. מתולתל וחומחומי ומקסים לאחר שהוא התייבש בצורה נפלאה. *השיער המקסים שלי, זה בערך הדבר היחיד שאני אוהב אצלי..
*

למעלה