למתנדב ולשלום30....

BoSco

New member
למתנדב ולשלום30....

הערב הסתכלתי בהודעות הפורום ושמתי לב שהורדתם את התגובה שלי לגבי פינוי המתנחלים אני מודה נכון השתמשתי בשפה לא יפה לפורום אבל עדיין בחיית ראבק אתם אומרים שלבן אדם יש זכות להביע את דעתו באופן חופשי נכון? אתם נותנים לבן אדם לפתוח דיון פוליטי על תמונות שמסיטות כלפי פגיעה במשטרה... אני לא ראיתי שום טענות מופנות לאיציק לוי ושלום30 אתה עוד מפרסם את הכתובת?!?!? צר לי להגיד לכם אבל ממש נגעלתי מהבן אדם שמחק לי את ההודעה כנראה שהבן אדם הזה רוצה לכוון את הפורום הזה לפי המחשבה שלו... ואני חוזר על זה שוב הייתי שמח להיות אחד היסמני"קים שם ולפוצץ למישהו שם את הראש על הקיר להעמיד שם צלפים! ממש חכם מצידם כמו הפלשתינאים באים מולך עם תינוקות נשים וילדים... מזלם שאני לא שם... אבל בסדר יומי מגבעתי או מג"ב עוד לא החלטתי הוא לא רחוק.... יום יבוא....

האשכול שלך נמחק

עם התגובות שלי שם גם. צר לי שפתחת אשכול נוסף. למה להתבטא בצורה ברוטלית? למה זה מועיל? הרגיזו אותך? צא החוצה - תבעט בצמיג, או במדרכה, תחזור תשתה כוס-קולה קר, ותרגע. לשלוח צלפים? להפיל קירות? לפוצץ ראשים? מה עובר עליך תגיד לי? ידידי, רגיעון של הדס, יכול מאד מאד לעזור לך!

שלום30

New member
גם אני התפלאתי על המחיקה

מאחר וטרחתי לכתוב שם תגובה די ארוכה ומחושבת. כנראה שחלה טעות ואברר עם מי שביצע את המחיקה. אם כי אני מתנגד לצורת ההתבטאות הקשה שלך נגד יהודים ואנשים בכלל. כל דבר שמראה מאפייני הרג ורצח הוא בעיני פסול. אני לא רואה בקישור שנתתי שום בעיה חברי הפורום הראו תמונות ואני נתתי את האתר ששם הם נמצאים בכדי לחסוך את העלאת כל אותן התמונות לכאן אל הפורום.

שלום30

New member
וזו תגובתי המחוקה מאתמול

אני משער לעצמי וזו דעתי בלבד, שצפיה בתמונות אלו היא אכן מזעזעת וקשה. לא קל לכל אדם לראות תמונות של אלימות וביחוד אלימות בין יהודים ליהודים. אני חושב שתמונות שוטרים מקבלים מכות באותה תקרית היו מאזנים כאן את מצב הרגשות ואני מדבר אך ורק במקרה שבו עוסק האשכול הנ"ל. יש צדק בכך שלא היו אמורים להיות שם ילדים אבל בל נשכח שחלק מהילדים האלו היו צריכים להמשיך לגור באותם בתים. וכנראה לכל אדם קשה לראות איך שהורסים לו את הבית שהוא בנה ועמל עליו באמונתו ובכוחו. ועל זה שכתבת " כי על בני אדם כאלה אי אפשר להגן" והיה קשה להרבה אנשים לראות איך שוטרים שלנו מגינים על מחבל מתאבד שנתפס חי כאשר קהל הישראלים המדממים רוצה להכות בו. מה לעשות ? אבל בחוקה קבעו שיש להגן על כל אדם באשר הוא גם אם הוא מחבל מתאבד פלסטיני שהצליח להנצל ולשרוד חי אחרי פיגוע שהוא עצמו בה לרצוח את אלה שכעת מגינים עליו.

שלום30

New member
התגובות של איציק קרבינוש מקלדתיפה

נו באמת איציק מה קורה לךו מקלדתיפה √ פה זה פורום ואז מה אם הוא הביע דיעה תקיפה ושונה משלך? תענה לו בסגנון שלך ולא צריך מכל דבר לעשות הסתה לרצת ומהומה הוא בטח כעס וכתב בשעת את דבריו תכעס גם אתה ותכתוב עצבני **** שיענה איך שבא לו.ו kיציק לוי √ שיכתוב הכל - הוא בתור שוטר/מתנדב אמור להיות אמון על החוק. הסתה לרצח, גם שהיא בזמן של עצבים היא אסורה. הוא מתבייש בי שאני מתנדב - אבל הוא באותו זמן, שכח כנראה מהו שילטון החוק. לכן, אתן למקצוען (עו"ד) שיטפל בו. שיכתוב מה שהוא רוצה, בשימחה אחליף איתו צחוקים וכו´. אבל עד איום לרצח, ועוד באיזה סיגנון "להפיל אותם אחד אחד"... **** אני לא רואה פה הסתה אלא דיעה אישיתו קרבינוש √ הוא לא עודד רצח ואמר לאחרים שיעשו ככה הוא רק אמר מה הוא אוהב לעשות בושה גדולה בשבילו שהוא אוהב לירות בהם אחד אחד **** קרבינוש ידידי הטוב, תקרא שוב:ו kיציק לוי √ "תאמינו לי הייתי שמח מאוד להוית צלף ולהפיל אותם אחד אחד " **** מישהו מוכן להפיץ תפילה נגד פיגועים?ו קליק זה מדליק מצורף קובץ doc √ כאדם חילוני ברשותי תפילה שנכתבה ע"י אדם צדיק וצנוע. תפילה כנגד פיגועים ומחבלים - מצ"ב כקובץ. לדעתי בשעה קשה שכזו וכיהודים - יש לפרסמה + אופצייה להורדה ושתיקרא ע"י כמה שיותר יהודים - הדבר יכול למנוע פיגועים. אני אדם חילוני ואינני פנאטי ולקחתי על עצמי להפיץ את התפילה ללא כל תמורה. אנא מכם , צוות המערכת - פרסמו אותה ותזכו לברכה ולהצלחה. כמו כן בכל אתר אפשרי. אודה באם תיידעו אותי בנדון. בברכה, אודי. http://img.tapuz.co.il/forums/8983671.doc ****

מתנדב

New member
לגבי מחיקת ההודעה........

ההודעות האלו אכן נמחקו על ידי, היות והיה רשום שם ההתבטאות קשה נגד יהודים ואנשים בכלל. ולכן אחרי כמה התלבטויות מחקתי את ההודעה הזאת, והיות כשמוחקים הודעה, אז שאר התגובות איתם נמחקים, אז מחוסר ברירה, גם שאר התגובות נמחקו.

זו לא התבטאות אלא זו דיעה קשה

של אדם מסויים במגזר מסויים במדינה!! ומה זה קשור לתפילה הדתית שמחקת זה גם התבטאות קשה? גם אם אתה שונא תפילות לנפגעי פיגועים אסור לך למחוק אותם כי יש בפורום הזה גם דתיים!! עובדה !! שלום30 לא מחק!! ואתה מודה שזה אתה כן מחקת!! ובטח גם את ההודעה שלי תמחוק!!

שלום30

New member
הוא לא שונא ולא שום דבר

בטעות מחק את האשכול וזהו. דברים כאלה יכולים לקרות בכל מקום. העיקר שלהבא יהיה טוב.

מתנדב

New member
מקלדתיפה.....

אינני שונא אף אחד, ובוודאי לא את התפילות, שכן הנני דתי גם, ההודעה נמחקה מסיבות אחרות, ואני מודה שהיה כאן טעות כלשהי, ולהבא יהיה טוב. המשך יום נעים.

BoSco

New member
אני לא מאמין למה שאתם כותבים!!!

אתם אומרים שאתם לא מעודדים לרצח? אתם אומרים שצריך לשמור אמון לחוק? שעל כל בן אדם צריך להגן???? אז איך זה לא הזיז לכם שקראו פה לערבים נאצים על גבי הדפים של הפורום הזה שאמרו ערבי גבר=ערבי בקבר אה?!?!? איך זה לא מפריע לכם??? אני מכיר כמה ערבים שחלקם מחברון והאנשים האלה הגונים וישרים יותר מרוב היהודים פה אז אל תבלבלו את השכל על אמון לחוק ונגד הסתה וכל הבולשיט הזה אני בדברי לגבי "להוריד אותם אחד אחד" לא התכוונתי להרוג אותם התגובה הזאת הייתה מעצבנות והכוונה שלי הייתה שצריך להעיף אותם משם בכל דרך רימוני גז כדורי גומי ואם צריך להגיע גם לדברים יותר חמורים אז יגיעו מצטער שזה לא מוצא חן בעינייכם כי זאת בעיה שלכם האנשים האלה עברו על החוק לקחו אותו לידיים ומתנהגים כמו ההפגנות של הערבים שמציגים תינוקות ילדים ונשים... למה מה ילד ערבי בן 9 לא גר בעזה??? אז בו כן צריך לירות??!?! אין תירוצים לזה... איציק הדברים שלי לא מוצאי חן בעינייך בעיה שלך בפורום הזה אתה מוזמן להביע את דעתך... אני הבעתי את דעתי לא מוצא חן בעינייך חבל אתה מוזמן להגיב!

למעלה