למתלבטים: PSR-3000 או ROLAND?

leerann

New member
למתלבטים: PSR-3000 או ROLAND?

טוב אז ככה, החלטתי שאני רוצה ללמוד נגינה ואמרתי על איזה מקלדת אני יתחיל לעבוד? PSR-3000 או ROLAND G-70 או ROLAND FANTOM 8X ? ה G-70 הוא בעל 76 מקשים, ויכול לעשות כל מה שPSR-3000 עושה ואף יותר, רצוי לציין שאין בו רמקולים גם לא ב FANTOM. מי שרוצה לפתח טכניקה ברמה יותר גבוה, הקלידים הכבדים וההרגשה של הקלידים יותר טובה כנ"ל לגבי ה FANTOM 8X שהוא גם 88 קלידים. ה FANTOM 8X הוא יותר סינטיסייזר מאשר WORKSTATION ARRANGER רצוי לציין שהPSR-3000 לא פחות טוב בעל 61 קלידים, קלידים יותר קלים ושוקל פחות, מעולה, אני הולך עליו בכל אופן, הוא גם יותר קל לתפעול ,יש בו יותר תמיכה ומידע באינטרנט ופורומים. גם יותר זול

דוגמא טובה להתייעצות מקצועית

לירן הסתפק והסתפק..התייעץ גם במסרים.הלך לפורום מוביל בחו"ל.שיקלל את הנתונים וקיבל החלטה.ביקשתי ממנו להעלות את הדברים לפורום.תודתי על ההענות
דווקא במקרה כמו אצלינו שמדובר באלפי שקלים כאשר השוק מלא בכל טוב,יש מקום להתיעצות כמו של לירן. כל הכבוד

סליחה,

רק בגלל שהוא יותר קל לתפעול ויש עליו מידע באינטרנט הלכת עליו??תספר מה עוד יש בו שאין באחרים?תודה.

leerann

New member
לא...

קודם תראי... יש מלא מקלדות וכולם טובות ה PSR-3000 קודם כל הוא של YAMAHA, חברה מוכרת בסדרתה המפורסמת PSR. ה G-70 עולה 15,000 שקל, ואת ה PSR-3000 אפשר להביא ב7500 אפילו פחות אם אנשים יש להם בטחון עצמי גבוה ופה לכן בתור מתלמד, שאין לו הרבה ידע בתחום, ה PSR-3000 יהיה מעולה בשבילו, הוא יוכל לצבור מידע רב ועבודה על המקלדת, אגב היא גם יותר נוחה לתפעול, יש בה רמקולים מובנים, בכל ה ROLAND המקצועיים כמו ה G-70, FANTOM, RD-700SX שהוא פסנתר במה דיגיטלי, כולם צריכים הגברה מבחוץ, זה המצב :) חוץ מהסדרה של ה EXR שלהם לכן החלטתי ללכת על מקלדת טובה, אמינה, וקלה לשימוש PSR-3000 אגב... הרבה מאוד מקצועניים משתמשים ב PSR-3000 ככה לא לחשוב שהוא לא ברמה, הוא מקצועי מאוד, אחריו בא ה TYROS/TYROS2 של ימהה ויש ב PSR-3000 הרבה אופציות שיש ב TYROS.

k o p e l

New member
TYRUS לא צעצוע קצת?

הכסף שאתה משלם עליו מתחלק חצי לרווחי החברה וחצי על המסך שלו .

leerann

New member
TYRUS

TYRUS/TYRUS2, אלה המוצרים שרק דברים טובים רושמים עליהם, ואני רציני אחי באמת, הם ממש ממש טובים

שלא תבין אותי.אניודעת שה-

פי אס אר -3000 מקצועית מאד!אתה צודק שהיא הרבה יותר נוחה לתפעול,ואתה צודק גם שאין רמקולים בחלק מהאורגנים של רולנד(בחלקם יש רמקולים )וזה קצת מעצבן.אז...אחלה בחירה ,לירן!(אגב,לי יש את ה-G-70)ואני מאד נהנית ממנה למעט זה שאין רמקולים(כמובן שלקחתי זאת בחשבון בשעת הקניה).

haimwe

New member
מה זאת אומרת אין רמקולים?

את לא שומעת כלום שאת מנגנת???

haimwe

New member
מה??? את רצינית???

זה ממש חרא!! למה את לא קונה אורגן חדש??? איזה יש לך?

דiד משה

New member
אחי, למה לכתוב מילים לא יפות??

היא כתבה כבר כמה פעמים שיש לה G70. שתקנה חדש? יש לה את הדגם הכי חדש של רולנד.

זה בסדר אתה לא צריך לדאוג לי...

יש לי גם את ה-VA-7 שבו יש כן רמקולים אז איתו אני מנגנת בבית בדרך כלל...איזה אורגן יש לך?

haimwe

New member
Roland EXR-7

דוד מה יש לך?? אתה עצבני עליי מסיבה כלשהי??

leerann

New member
PSR-1500/3000

PSR-1500 מאוד דומה ל 3000 למעט כמה דברים ב3000 אפשר לחבר מיקרופון ולשיר ובנוסף להשתמש ב VOCAL HARMONY שברגע שאתה שר, "מצטרף אלייך" האורגן ברקע זה נקרא VOCAL HARMONY ל 1500 יש פחות צלילים, לא משהו רציני אבל יש, וב 3000 יש מסך צבעוני אולי גם יותר זכרון פנימי, אבל שמע, שניהם טובים אגב זה אורגן ולא אורגנית.... אורגנית זה המצאה של CASIO אם כבר ברשותך PSR-1500 המקום האידיאלי ללמוד עליו הוא http://www.psrtutorial.com

דiד משה

New member
כבר פתחנו במוצ"ש שרשור ענק

על האורגן שלי. EM55. אני? עצבני?? עליך??? השתגעת???? איך הגעת לזה?!

leerann

New member
G-70

G-70 יותר טוב מה PSR-3000, זה שאין בו רמקולים רק מראה על יותר מקצועיות רמקולים זה דבר זניח כאשר מדובר על כלי מקצועי כמו ה G-70

למעלה