למתחכמים שבינכם...

למתחכמים שבינכם...

מי שזה לא יהיה, שכותב דברים בשמם של אחרים- צחקנו בהתחלה לשניה, אבל עכשיו זה כבר עובר את גבול הטעם הטוב. אתם גורמים לחברות להתחיל לריב, או יותר נכון לכעוס אחת על השניה, אז על מצפונכם, שאתם "מפרידים" חברות טובות. אתם לא שווים יותר מהנקודה הקטנה שאתם רושמים בשמות המתחזים שלכם!!!! מה גם שכולנו כבר יודעים מי אתם בדיוק, אבל כדי לא להשפיל אותכם, אנחנו לא רושמים אותם. קצת חבל שכל כך משעמם לכם. תמצאו לכם חיים!!! הייתי ממשיכה לפטפט איתכם בכיף אבל כבר נמאס לי להתעצבן משטויות.

נכון לגמרי ...!

נו..באמת, מה הקטע..? אז יופי, הצלחתם לעצבן, אבל גם הצלחתם בעוד משהו. הצלחתם להוכיח כמה יצורים אתם, כי מוזר שחבר'ה בני 18 מתעסקים באיך לעצבן ילדות בנות 15 (ברובן)... יש לכם מתכונות...בגרויות...וטיול על הראש... כדאי שתתעסקו בדברים הבאמת יותר חשובים בחיים.. אולי בעצם, כדאי שתתעסקו בדברים הבאמת יותר מצחיקים שבחיים.. ובנימה אחרת...שיהיה לכולכם חג שמח.. שיר.

או!!!!! Mrs שמיניסטית!!!!

או לה לה! מתכונות... בגרויות.... אווווו! מה נהיית לנו פה? שמיניסטית? את יודעת על מה את מדברת בכלל? -לא! מתכונות ובגרויות זה לא הכל בחיים ואפ את חושבת שכל השמיניסטים בארץ חורשים כל היום אז את טועה! אז אל תדברי שטויות. אוקיי? יופי! *ואין לנו קשר לכל הזיופי שמות שלכם. יצורות.

לכו לה***** !

מי אתם חושבים שאתם?!?!?!?! בגלל שאתם שמיניסטים, יש לכם פריווילגיה לעצבן פה את כולם?!? אין לכם מושג איזו מין שכבה, אה סליחה, כנופיה* של יצורים אתם... נכון, אני גם מסכימה שמתכונות ובגרויות זה לא הכל בחיים, ואם תעיינו להנאתכם שוב בהודעה שכתבתי, תראו שזה ממש לא מה שכתבתי. אז כבר הסכמנו שבגרויות ומתכונות זה לא הכל בחיים, אבל באמת... להציק לבנות בנות 15?!?!? חוץ מזה, בוא נניח הנחה מופרעת, שאתם לא אלו שכתבתם את כל ההודעות בשם הבנות האלו... אז איך בכלל הגבתם להודעה שלי?!?! הרי לא זכור לי שהפנתי אותה לאף אחד מכם..לכן, לא הייתם מחוייבים לענות.. מישהו אמר..."על ראש הגנב...." (אני אפסיק, מדוקלם מדי בשבילכם, לא?) ולמען האמת, אני דווקא כן יודעת על מה אני מדברת כשאני אומרת מתכונות ובגרויות...כי בניגוד אליכם, אני כן מודעת למה שאני מדברת... אז יופי.. הוכחתם (שוב) שאתם שום דבר מלבד חבורה של יצורים, שמתעסקים בלהציק לבנות בנות 15.... קצת עצוב בשביל כנופיה, לא..? עד הפעם הבאה...שיהיה לכל ה" כנופייה"...חג שמח.

מי ידע ומי ישמע שמיניסטים..........

אוקי, כנופייה ירושלמית יקרה, אני מצטערת להודיע לכולכם שלא כולם רוצים להיות כמוכם... כמה שזה קשה לחשוב את זה שלא כולם מעריצים אתכם כמו שאתם מעריצים את עצמכם... אולי מבפנים אתם בטוחים שהשישיה הזאת מאוד מגניבים ושכולם מעריצים אתכם... אבל ממש לא... אתם כ"כ מלאים בעצמכם ןאוהבים את עצמכם שזה כבר עובד כל גבול... אבל מה שאתם בעצם לא מבינים שאתם סתם עוד חבורה של יצורים פלצנים שבטוחים שכל אחד מאיתכם יותר מושלם ויותר חכם מהשני! אבל אני מצטערת אתם לא!!! אז תתחילו להרגיע כי אנחנו אולי סתם חבורה של קורסניקים יצורים אבל אנחנו לא מקדישים את כל חיינו להציק ולהתחזות לילדים שקטנים ממנו בשלוש שנים!!! ומה אתם מתחילים לרדת עלינו!?!? יותר נכון על שיר?!?! מי אתם חושבים שאתם!!?!? כמו שאמרתי כבר אני יודעת שקשה לכם לקלוט שהיא לא רוצה להיות כמוכם!! או איתכם בשכבה! כי אתם סתם חבורה שכל החיים שלהם סובבים חבורה של ילדים בכתה ט!! אז תתבגרו ובאמת כדאי שאולי תלכו ללמוד קצת למתכונות ולבגרויות... ומייקי תתחיל להרגע... ענת

ענת ברקאי

דבר ראשון את אומרת שלא כולם רוצים להיות כמונו ושלא מעריצים אותנו נכון??? העיקר את מעריצה את אמיתי ואת יונתן!!! דבר שני, את רק כותבת תגובות כעסניות ורק מנסה לפגוע באנשים, אז לפני שאת אומרת לנו מה לעשות ואיך לחיות אולי כדאי שתתחילי לשפר את עצמך קודם כי יש לך הרבה מה לשפר. דבר אחרון, את חייבת להודות שאת מתה להיות ב"כנופייה" שלנו ואפילו אם את לא מסכימה להודות בזה את בטח חולמת על זה כל לילה. את חושבת שאנחנו לא רואים בבית םפר איך את מסתכלת עלינו ומנסה למצא דרכים לדבר איתנו?! את חושבת שכל החיים שלנו סובבים סביבך? מה אכפת לנו מילדה אגואיסטית ומעצבנת מכתה ט? את לא קולטת שאת לא חברה שלנו ואף פעם לא תהיי? טוב, יש לנו דברים יותר חשובים לעשות בחיים מאשר לדבר איתך, אז תקחי את מה שאמרנו לצומת ליבך ותעזבי אותנו בשקט! חג שמח! נ.ב מייקי אנחנו אוהבים אותך!!

אני רוצה להבהיר

נוער תל"ם הייתה מזמן קורסת אילולא 6 הבנים הירושלמים. במשך שנים הם היוו את עמודי התווך של נוער תל"ם הן כחניכים והן כמדריכים. אני חושב שכדאי שתבינו את משמעות הדברים שאתם אומרים בקשר אליהם. אתם יכולים לתאר את חווי"ה בלי "מלחמת צבעים"? או את נוער תל"ם בלי מעמדים? או מושמושים? אז בבקשה תפסיקו. חג שמח ואני מקווה לראות את כולכם בטיול פסח.

אולי תפסיקו...

אתן רק בנות 15 (כמו שציינת) ורק בגלל שלכמה מכן לא הולך עם שמינסטים ועם שביעיסטים לא אומר שאתן צריכות להוציא את זה עלינו. אנחנו מתנחמים בעובדה שלכן יש עוד שלוש שנות לימוד!!! ואנחנו כבר סיימנו... אנחנו מבינים שאתן לא בוגרות מספיק כדי להבין דברים מסוימים... ושאת כרגע עסוקות בבנים ותו לא... יש יותר בעולם מבנים, וכדאי שתבינו את זה ומהר... תפסיקו לפנטז על בנים יפים עם עניים כחולות ושיער בלונדיני, או להשוות את המזלות שלכם, ולחשוב שאתם נראים כל כך טוב ביחד... די!!! לכו תעשו מקלחת קרה ותרגעו!!! והכי חשוב, אנחנו חושבים שהגיע הזמן שתתחילו עם בנים בגיל שלכם!!! בתקווה שתבינו את הדברים בצורה חינוכית, רפורמית וציונית, בברכה, הכנופיה הירושלמית _________________ נ.ב - תפסיקו לרדוף אחרי המדריכים והמדריכות שלכן!!!

ואולי... לא?

תסתכלו סביביכם... נראה לי שפירשתם מבט של זלזול וגיחוך למבט הערצה... ולמה שאני ארצה להיות חלק מחבורה פתאטית שכל הבית ספר אומר שהם יצורים...?? הממ... קצת חומר למחשבה... ענת

אוווווו.....לא נראה לי..!!

אוקיי... לרכז הארצי: אם רק תסביר לי מה הקשר בין חשיבותם של ששת השמיניסטים למה שנאמר, אני באמת אשמח... ל"כנופייה": קודם כל, למי שכתב את ההודעה לענת: אני חושבת שאין לך כל ביסוס הגיוני למה שאתה כותב, היא לכך, אתה יצור. אני לא יודעת אם זה בסדר מצידך, אתה יודע, בתור מדריך מוסרי, הגון, ובעל חשיבות ענקית בתל"ם, לקרוא לחניכה :" מעצבנת ואגואיסטית", ולהלבין את פניה בפורום כזה.... דבר שני, באמת בובי, באמת באמת, אף אחד לא רוצה להיות בכנופייה המאולתרת שלכם...אאוץ'...לא נעים, הא....? אז מה...שמעתי שיותר משישה אנשים כתבו את ההודעה ההיא....מה, כנראה ממש עבדתם קשה על זה, לא..? הצלחתם להוכיח כמה אתם קטנוניים, ילדותיים, וכמה החוסר בגרות שלכם גובל בטמטום. זה באמת כ"כ פתטי שאתם חושבים שמישהו מאתנו מסתכל עליכם בהערצה, אבל אשליות זה לפעמים בריא.. אה כן... ומי רוצה להיות חברים שלכם.....הנועזים, חלוצי תל"ם, "ה כ נ ו פ י י ה " חחח....באמת שזה יותר מצחיק מאשר מעצבן....

למעלה