למתחילים

adam279

New member
למתחילים

שלום לכולם הרגע הגעתי לאתר הזה (עיצוב מצוין, דרך אגב) ורציתי לגעת אם באתר nivut.co.il או במקום אחר יש פעילויות של ניווט ורכיבת אופניים אבל למתחילים (אני רוכב על אופני שטח כבר קרוב לחצי שנה, אבל אני לא רוכב מקצועי ואני לא רוכב בצוות). אני מתכוון למשהו כייפי, לא תחרות למקצוענים. או אם יש פעילויות באזור ירושלים לאופני שטח (אני כבר מכיר את קבוצת בנייני האומה וקק"ל). אני באמת רוצה לרכב, אבל בתוך העיר האפשרויות מאוד מוגבלות ובשטח לא כיף (ועכשיו גם לא בטוח) לרכב לבד, אז אני גם אשמח להצטרף לקבוצה ירושלמית קיימת. מאוד אשמח לקבל מידה על ניווטים למתחילים ורכיבות אופניים לחובבים. בתודה מראש, אדם

ניווט

כתובת איגוד הניווט הוא: nivut.org.il הניווט הרכוב הקרוב בתאריך: 16.2.02 ביער שגב. בתאריך: 16.3.02 ניווט רכוב ביער הנשיא.

ניווט

כתובת איגוד הניווט הוא: nivut.org.il הניווט הרכוב הקרוב בתאריך: 16.2.02 ביער שגב. בתאריך: 16.3.02 ניווט רכוב ביער הנשיא.

nonof

New member
ניווט רכוב

חפש בפורום האופניים של וואלה את ארז אזרחי. הוא גם נווט רכוב וגם מדריך טיולי\סדנאות ניווט רכוב, שחלקם יתאימו לך כבר עכשיו, ושלחלקם האחר תתאים בעתיד. או שלח לו דואל: [email protected]

למעלה