למתופפים שבנינו....

למתופפים שבנינו....

ראיתי איזה קסטה של פורטנוי בו הוא מלמד טכניקות תיפוף ודאבל פדאל..עכשיו כמה שאלות לגבי העניין??1-אני מתופף 12 שנים, ברור שזה יחדש לי ואלמד דברים מהקסטה השאלה אם זה יותר למתחילים? או למתקדמים כאילו אם שווה לי להשקיע את הסכום הניכבד בקסטה..?? 2-כמה קסטות יש למי שמכיר? ועל מה בעיקר עובדת כל קסטה?? 3- אולי בשעה טובה הוציאו את זה לדי וי די?? תודה מראש!

offspringer

New member
מה זה קסטה?

יש לזה מלה בעברית:"קלטת" אני גיטריסט (עלק גיטריסט, בקושי שנה.. אבל יש לי מיוזיק מן) אבל הנה העצה שלי: תשאיל מחבר או שתבדוק אותה בחנות.

NiGa

New member
אני מתופף 3 שנים

שומעתי את כל מה שפורטנוי אי פעם עשה, וכל מה שהוא מלמד בקסטה באופן טכני כבר ידעתי והוצאתי וחרשתי... ועם כל זאת: זאת קסטה אדירה! קודם כל לראות אישיות על תופים, לראות את הסטייל, את האפשרויות... ממש רול-מודל... הדבר היחידי שגורם לי להצטער על קניית הקסטה: שחוש וחצי אחרי יצא דיוידי!! אולי אני אקנה גם אותו....

NiGa

New member
לא

ואני שונא את המילה קלטת הבעיה היא שאני שונא יותר את המילה קסטה... אז אני אומר וידאו, טייפ, ופשוט דיוידי כי לא קרונים וידאו יותר... אלא אם עדיין לא יצא משהו על דיוידי ורק חודש וחצי יוצא ואני מתעצבן...

offspringer

New member
המלה "קסטה" מעצבנת אותי

זה מזכיר לי מוכרים שמנים ושיעים מהאוטו-גלידה

NiGa

New member
חחחחחחחחחחחחחח

אבל יש kasata ויש casseta.... זה לא אותו דבר... קסטה זה מוכר שמן קסטה זה וזרת גננת קלטת זה הגננת...

NiGa

New member
לא קפצתי...

פשוט חישבתי יותר טוב התחלתי לנגן אני חושב בנובמבר 99.... או שזה 2000?.... לא זוכר כבר... נראה לי נובמבר 99... אז כבר כמעט 3 שנים... עוד לא וקודם חישבתי לפי מרץ.. ואז נזכרתי שטעיתי... אז עברתי לשנתיים וחצי ואז ראיתי שזה יותר קרוב ל 3 אז...

אלון gohan

New member
׀ ױ׃ג ג װ ׀ךװ ׃ׁט׀

׀ׁ ז׀ ױ ׃ ױ ׃ ׳׃י ״ױׁ ׀ ׳׃י ׀ׁ װ ׳׃י יז׀ ױ חױױ׃ ׃ט ך´׀״ט ױט׀ך װ ח״ג ױײװ אט׀װ ״ױױױׁׁׁׁ ׀ײ ׀א ו ׁ׳ױ װ יטח׀ך

אלון gohan

New member
i cant i dont knoe what

wrong with my fucking computer sory!!!!!!!!!!! liquid drum theater thats the new one!!! DVD its good very good

NiGa

New member
יא, אן איי פאקינג הב איט און טייפ

קוז איט דידנט קיים אאוט יט וון איי בוט איט...

אלון gohan

New member
........

מה קורה חחח אני כותב עם המקלדת של הפורום אני לא מבין מה קרה פה שאני לא מצליח כתוב כמו שצריך

NiGa

New member
אין דיסקים של דרים...

אין עברית... נ"ז לא מפותחים... הייתי מציע לחזור לארץ את כל ה 8000 שעות טיסה... למה אתה בנ"ז ד"א ?... (משום מה נזכרתי בסרט "החוף"... איזה סוף מאכזב אחרי הרעיון האדיר של הסרט...)

למעלה