למשתתפים הקבועים שאלה:

• פותח הנושא e_ma
  • פורסם בתאריך

e_ma

New member
למשתתפים הקבועים שאלה:

האם יכול להיות מקום אחד בו הורים מדברים עם הורים בלבד, ולא עם ילדים? הכוונה המקורית כאן הייתה לדבר על הילדים, ולא עם הילדים, נכון? אולי אפשר להציע לדרדקית לארח את ההורים בפורום של מתבגרים, נראה אם ההורים יתקבלו שם בכזו לבביות והשקעה... סתם, רגע של תסכול, למקרא ההודעות האחרונות כאן. אפשר לחפש ערוצי תקשורת ישירים יותר אל בני הנוער, מאשר פורום באינטרנט, לא? מה דעתכם על דעתי?

R K L

New member
רגע,

אני רוצה להבין הנוכחות של צעירים מפריעה לך פה? -קרן-

AYELET1

New member
צודקת בהחלט!!!

וכן קרן, זה מפריע. שאלת אתמול שאלה והתעורר דיון מעניין. אבל הדבר הפך להתנצחות. ולשם כך יש לי את הילדים שלי...

AYELET1

New member
למה??? רוצה לינקים לכל פורומי

המתבגרים בתפוז? ןיש אחד המיועד לענות על שאלות של מתבגרים!

R K L

New member
אני לא רוצה!

אני נמצאת גם שם! פה יותר מעניין! -קרן-

e_ma

New member
נעים מאוד ../images/Emo13.gif , כשמי כן אני

אמא, קוראת כאן מזה כמה ימים, אמא לילדים, ומלאת חוויות, לבטים, התמודדויות עם מה שנראה לי כניצנים ראשונים של גיל ההתבגרות. שמחה לקרוא שדעתי לגבי ההתכתבות המאסיבית שנהייתה כאן (תוך דקות) בענייני המתבגרת, אינה תלושה מן המציאות, ויש שותפים לדעתי. לילה טוב.

*Under_SpelI:*

New member
אמא!!!

אמא יקרה! אתם בתור הורים חושבים שאתם תמיד צודקים ןאנחנו רוצים לתקן אותכם על טעותם המרה מחמיא לנו מאוד שאנחנו מהוים מטרד בשבילך פה זאת אומרת שאת אולי מסכימה עם הדברים הנאמרים פה אך בתור אמא את לא יכולה להסכים איתם בגלוי זהו המקום שבעצם את אמורה לקטר על בעיות עם ילדך אך בעצם אנחנו הילדים וזכותנו להגן על עצמנו. אז האם זה אומר שאנחנו בעצם גרמנו לכם לחשוב קצת יותר עלנו ועל איך שאנחנו מרגישים איתכם אז : הצלחנו !!! עצם קיומנו פה מפריע לך.......

AYELET1

New member
יקירתי!!!

שאלת על החבר וקיבלת תשובה. הודעות התנצחות תימחקנה!!!

16th

New member
פתוחים או שס"הכ כולם שקרנים?!?!

וואו! אני מאוד מופתע... פורום זה נפתח כדי שההורים ידברו על בעיותיהם אחד עם השני...וכולנו מסכימים שזה לא על בעיות ארנונה... אתם הנראים כאן כ ההורים הליברלים הפתוחים לשינויים אותם הורים שהצהירו שאם בנם יהיה או הומו זה לא יזיז להם כי הם אוהבים אותו....דבר שלא קרה לפני 30 או 40 שנה...! כדי לייעץ ולהבין את הצד השני מן הסתם שני הגורמים צריכים ליהיות...כחלק מ משא ומתן! ופתאום עולה איזה אלמונית שדורשת שאנו בני הגוער שפה...שרק עוזרים לכם להבין את דרך החשיבה של הדור החדש....נעזוב?!?! לא יאומן כיסופר!!! הטלת צנזורה אי לא דבר שאתם רוצים חהעביר לילדיכם ובטח ובטח לא לילידים של הורים אחרים...! יש בעיות בפורום...יש גם בעיות בחיים...וצנזורה ולרדת עלינו בשפה גבוהה לא תעזור פה לאף אחד!!!!

R K L

New member
למה למחוק?

אנחנו מנסים להראות לכם את הצד שלנו! אל תלכו נגדנו! זה שאנחנו בני 16-17 לא אומר שאנחנו לא בוגרים! אנחנו מאוד בוגרים! למה אסור להביע פה דעה? -קרן-

R K L

New member
נכון, אתה צודק!!!

אני מסכימה איתך פה עם כל מילה!! -קרן-

AYELET1

New member
שקלתי אם לענות...

נראה לי שרוב מה שהיה אמור להאמר נאמר. הפורום אינו מיועד למתבגרים- וזה נאמר כאן כבר מזמן, ולא פעם אחת! מתנדבים להסביר לנו את הלכי הנפש של "הדןר החדש" ישנם מספיק. תודה איש לא יורד עליך, אך בוודאי לא הייתי רוצה שהוריך הנודניקים ידחפו לך בכל מקום, נכון? כך גם אנחנו! תודה וביי ביי

למעלה