למשתמשי-למיקטל

honey2000

New member
למשתמשי-למיקטל

אחה"צ טובים. תודה רבה לכל מי שהגיב לשאלתי הקודמת. ברצוני לשאול עוד שא': האם ידוע למישהו מכם על תופעות לוואי שהלמיקטל עושה?מלבד כאבי ראש חזקים?

../images/Emo131.gifזה מאוד אינדבדואלי אצלנו למשל

במהלך נטילת התרופה, הייתה מרימה ידיים בניתוקים כחלק מהניתוק. ברגע שהופסקו כדורי הלמיקטל פסקה התופעה . למעט זה לא הייתה תופעה נוספת.

aerox

New member
בתחילת הטיפול

המון המון כאבי ראש וקצת בחילות וסחרחורות לאחר שבועיים וחצי זה חלף לי ומאז 4 שנים אין לי כבר תופעות לוואי כלל :) אחלה כדור!

סופיטל

New member
למיקטל

הילדה בת 16 לוקחת למיקטל 4 חודשים הציונים ירדו מ 100 ל60 ופחות והיא כל הזמן מתלוננת שהיא לומדת ולומדת ולא זוכרת כלום. חוץ מזה לא היו שום תופעות.

ענת71

New member
למיקטל גורם לגירוי העור.

ערב טוב לכולם. אני לוקחת כדורי למיקטל הכדורים גרמו לי לכאבי ראש חזקים. שחלפו לאחר מספר שבועות אצלי זה גם גרם לדיכוי התאבון וגירה קצת את העור.

אצלינו הלמיקטל עשה רק טוב

בכל עלייה במינון היתה עייפות מאוד מאוד גדולה, אבל הוא התרגל אליה תוך כמה ימים, והאפקט שנשאר היה מדהים - הוא הרגיע את הילד (השפעה ממתנת להיפר של דפלפט ושאר התרופות שהוא קיבל), עזר לו להתרכז, להיות קשוב.. חבל שאנחנו בתהליכי פרידה ממנה..

למקטל

תופעות לוואי של הכדורים הם כאבי ראש ובטן,כאבי עיניים הן נחלשות קצת בחילות וסחרחורות. וזהו בעיקר. אבל אני חושבת שאלו תופעות של הגוף עד שהוא יתרגל למינון הסדיר שלו ולאט לאט הוא יתרגל וכבר לא יהיו תופעות כאלה. עכשיו הגבירו לי את המינון ויש לי מלא כאבי ראש,סחרחורות וכל מה שאמרתי לך אבל אני אתרגל.. אין ממש ברירה. אז שיהיה בהצלחה. :]

העליה במינון חייבת להיות מאוד

הדרגתית,למיקטל. קישור ללמיקטל אומנם באנגלית אבל יתן לך מידע מעניין על התרופה שאת נוטלת,יכול להיות שכאבי הבטן שלך קשורים לבחילות,אם את לא מרגישה טוב תפני אל הרופא שנתן לך את הלמיקטל כדי להתיעץ איתו,אפשר גם טלפונית. ליל מנוחה.

dnl9

New member
למיקטל

גם אצל הילדה שלי היא עברה מדפלפט ללמיקטל ותודה לאל היא בסדר לפעמים מתלוננת על כאבי ראש לא קריטי היא נחה מעט וזה עובר לה . אומנם יש לה ירידה בלימודים מ 90 ירדה ל- 60/70 אבל אין מה לעשות רק הבריאות וחוץ מזה הכול בסדר אז שתקבל 70/60 לא קרה כלום . היא בת 10 במשך חצי שנה היא עם למיקטל וחצי שנה היתה עם דפלפט עד שהחלפנו לה בגלל תופעות לוואי איומות ביותר . הרבה בריאות

למעלה