למשקיעים בלבד:

Donutz

New member
למשקיעים בלבד:

אז ככה.... ראיתי את זה באחד הפורומים פה בתפוז וחשבתי שזה יהיה נחמד להביא את זה לכאן ..... אז יאללה... כולם.. לענות ... המלצה: כדאי לכם לעשות העתק הדבק ואז לענות זה הרבה יותר פשוט ככה 1. השם שלי: 2. כינוי\ם: 3. ארץ לידה: 4. בית ספר ומסלול: 5. איך היית רוצה להיקרא: 6. תבלין מועדף: 7. שתיה מועדפת: 8. דאורדורנט\בושם: 9. שמפו וקונדישינר: 10. האם שחית בעירום פעם: 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: 12. צבע מועדף: 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: 14. חברים\ות הכי טובים\ות: 15. כרית אחת או שתיים: 16. חיות מחמד: 17. סרט מועדף: 18.מוזיקה בכללית: 19. מכונית אידיאלית: 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 21. אוכל מועדף\ שנוא: 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: 25. היחסים עם ההורים : 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: 27. ממתק מועדף: 28. נעליים מועדפות: 29. שיר מועדף: 30. אתר מועדף: 31. ספורט מועדף (לצפייה): 32. הספורט המועדף (למשחק): 33. הרגע הכי משפיל בחייך: 34. איזה חג אתה הכי אוהב: 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: 36. אוספים: 37. מה הפחד הכי גדול שלך: 38. תגיד מילה טובה...: 39. ספר מועדף: 40. עיתון מועדף: 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: 42. כמה טיפים מהחיים: 43. מועמד פוליטי: 44. מפלגה: 45. חום או קור: 46. מכתב דואר או אי מייל: 47. זמר אהוב (אהם): 48. זמרת אהובה: 49. להקות: 50. סרט מצוייר אהוב: 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: 52. אתה שונא אנשים ש..: 53. אתה שונא מקומות ש..: 54. אני אוהב/ת: 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: 57. מה הכי מגעיל אותך: 58. מה את/ה הכי אוהב?: 59. משפטים שלך לסיכום:

nGRRRL

New member
מגניב!

1. השם שלי: נטע 2. כינוי\ם: אין לי 3. ארץ לידה: ישראל . בית ספר ומסלול: סליגסברג (מסלול?) 5. איך היית רוצה להיקרא: לא חשבתי על זה אף פעם... נוח לי עם "נטע" 6. תבלין מועדף: מלח לימון 7. שתיה מועדפת: מים 8. דאורדורנט\בושם: דאב 9. שמפו וקונדישינר: פינוק 10. האם שחית בעירום פעם: לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: תלוי על מי... 12. צבע מועדף:אדום 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: אין 15. כרית אחת או שתיים:אחת 16. חיות מחמד: היו הרבה וכולם מתו\נמסרו 17. סרט מועדף: "מה קרה להורולד סמית?" 18.מוזיקה בכללית: אמינם 19. מכונית אידיאלית:ג´יפ אדום וגדול 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:"מה?!?!" 21. אוכל מועדף\ שנוא:פירה אהוב בצל שנוא 23. חבר\ה לעתיד:חמוד 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:היופי הוא בעיני המסתכל 25. היחסים עם ההורים :תלוי במצב רוח שלהם 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות:כל מקום שאין בו מלחמות 27. ממתק מועדף:מסטיקים 28. נעליים מועדפות:אדומות 29. שיר מועדף:יש הרבה 30. אתר מועדף:פורום אמינם!! 31. ספורט מועדף (לצפייה):אני שונאת ספורט 32. הספורט המועדף (למשחק):" " " 33. הרגע הכי משפיל בחייך:לא מספרת 34. איזה חג אתה הכי אוהב:פסח (יומולדת) 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:.... 36. אוספים:אין... פעם היו לי פוגים 37. מה הפחד הכי גדול שלך:מוות 38. תגיד מילה טובה...:מילה טובה 39. ספר מועדף:הארי פוטר 40. עיתון מועדף:אממ... 7 ימים/לילות וראש 1/מעריב לנוער 41. סדרת טלוויזיה מועדפת:מלקולם באמצע 42. כמה טיפים מהחיים:תיהיה עצמך 43. מועמד פוליטי:שימותו כולם 44. מפלגה:" " 45. חום או קור:קוררר 46. מכתב דואר או אי מייל:מה הכתובת כאילו? 47. זמר אהוב (אהם):אמינם!!!! 48. זמרת אהובה:אין 49. להקות:נירוונה, בלינק 182 ועודדד.. 50. סרט מצוייר אהוב:המעבדה של דקסטר ומלך האריות 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:אין לי מה לעשות 52. אתה שונא אנשים ש..:פוזרים וערסים 53. אתה שונא מקומות ש..:שמעשנים בהם 54. אני אוהב/ת:************** 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך:************ 56. האנשים שאת/ה הכי שונא:יש הרבה 57. מה הכי מגעיל אותך:סיגריות וחיות דרוסות על הכביש 58. מה את/ה הכי אוהב?:לשמוע מוזיקה 59. משפטים שלך לסיכום: עכשיו אתם!!!!!

Big 7

New member
אוקי

1.עדי 2.פרוביסטא,בוקרטוב,זומבי 3.רוסיה 4.דה שליט 5.המלך 6.אורז סיני 7.וודקה סתם קולה 8.קובה משהו כזה.. 9.מי מיתקלח?סתם פינוק 10.לא(סוטים פדופילים מסריחים) 11.כן 12.לבן 13.בערך 14.אין הכי טובים כולם שווים 15.אתם רוצעם להיכנס לי למיטה?רק לבנות מותר!....1 16.דג זהב שניצלה.. 17.טריםול אקס ויצרים בדם 18.מוסיקה שחורה 19.אוטו גלידה 20.זין חרא יא בן זונה 21.אוכל סיני 22.נקניקיה 23.מה? 24.לא 25.ירידות ועליות 26.ניו יורק(כל מקום טוב) 27.חמצוצים 28.מה איכפת לי? 29.eminem-superman (לעת עתה) 30.פורום רחובות תפוז 31.קרטה גודו איגרוף תאלנדי 32.לריב מכות...זה ממש משחק..אבל בהחלט מהנה 33.אתמול..שעתיים של גיימס בונד בקולנוע פשוט סרט גרוע 34.חופש גדול(בישבילי זה חג) 35.לאמא שלכם אם הייתי הומו הייתי מיתעבד 36.סיגריות(סתם) 37.לא יודע 38.לך תיזדיין 39.אני קורע ספרים 40.אני קורע עיתונים 41.פוקימון סתם..לך על זה(drop the beat) 42.אל תיראו גיימס בונד 43.ערעפת 44.עלה ירוק 45.חום 46.מה איכפת לכם? 47.טופאק 48.אשנטי 49.די12 50.דיגימון(מה אני נראה לכם?מוכה?) 51.מלך חתיך חכם ואהוב 52.סנובים 53.זה לא הבית שלי 54.את עצמי...תאמת אין לי מושג 55.גניפר לופז 56.ש"ס 57.אנשים טיפשים(לא בבית ספר אלה בשכל) 58.לישמוע מוסיקה ולהיסתובב בשכונה 59.יש לך שקל?

jlo9

New member
בבקשה.....

1. השם שלי: ליעד 2. כינוי\ם: ליעדו´ש, לידי , לידו´ש ,עדי , ליעדה ,לילי...חח 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: -חסוי- 5. איך היית רוצה להיקרא:מממ....ג´ניפר , היילי... 6. תבלין מועדף: על האש 7. שתיה מועדפת: מים 8. דאורדורנט\בושם: "מריקל" {של לנקום} , ג´אן פול גוטייה ,"דו" של כריסטיאן דיור ו...גיי לו. 9. שמפו וקונדישינר: אין משהו מועדף. 10. האם שחית בעירום פעם: לא שידוע לי על זה. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: ממ...לפעמיים. 12. צבע מועדף: שחור ,אדום ,כחול. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא!. 14. חברים\ות הכי טובים\ות: לימור ,אביטל , טל , אורטל ,שירן..ועוד ועוד. 15. כרית אחת או שתיים: 1. 16. חיות מחמד: חתולה בשם שיפרה וכלב בשם פרצוץ..... 17. סרט מועדף: וואו יש המון...: שתיקת הכבשים, עד-כאן,יפה במנהטן,שר הטבעות {והרשימה עוד ארוכה...}. 18.מוזיקה בכללית: ראפ , היפ-הופ...{אבל בדרך כלל אני אוהבת הכל}. 19. מכונית אידיאלית: ג´יפ. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אין לי כוח, אל תעצבנו אותי..!. 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף: קוסקוס של אימא וסלט סלק , שנוא: יש הרבה..לא יודעת. 23. חבר\ה לעתיד:אמינם כמובן ,
24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: אין תגובה. 25. היחסים עם ההורים : תלוי..יש ירידות ויש עליות. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: לוס אנג´לס. 27. ממתק מועדף: יש איזה שוקולד שאני אוהבת אבל שכחתי איך קוראים לו. 28. נעליים מועדפות:ספורט. 29. שיר מועדף: ואוו יש המון!!! 30. אתר מועדף: אין. 31. ספורט מועדף (לצפייה): לא סובלת ספורט! 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורסל. 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא זוכרת כרגע... 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח {כי יש הכי הרבה חופש}. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: קריסטינה אגילרה. 36. אוספים: דיסקים ופוסטרים. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: יש לי המון. 38. תגיד מילה טובה...:I LOVE YOU. 39. ספר מועדף: יומנה שך ברידג´ט ג´ונס ,כלבים לא משקרים באהבה. 40. עיתון מועדף: ראש 1. 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: אי.אר , חברים , הכי גאים שיש ,נני..יש מלא. 42. כמה טיפים מהחיים: נצלו כל דקה כאילו היא האחרונה. 43. מועמד פוליטי: אין לי. 44. מפלגה: גם לא. 45. חום או קור: חום. 46. מכתב דואר או אי מייל: מכתב דואר. 47. זמר אהוב (אהם): אמינם. 48. זמרת אהובה: ג´ניפר לופז וסלין דיון. 49. להקות: נו דאוט . 50. סרט מצוייר אהוב: היפה והחיה. 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: חברותית ,רגישה , מצחיקה ומתוקה! 52. אתה שונא אנשים ש..: צבועים , שקרנים , רמאים , בוגדנים. 53. אתה שונא מקומות ש..: לא יודעת...... 54. אני אוהב/ת: המון דברים.... 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: סוד. 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: יש הרבה. 57. מה הכי מגעיל אותך: חרקים. 58. מה את/ה הכי אוהב?: להרגע בבית ולשמוע מוזיקה..ולשיר ולרקוד! 59. משפטים שלך לסיכום:"האמת היא הדבר היחיד שאיש אינו מוכן להאמין בו"...

ilbe182ebli

New member
הנה שלי! (זהירות זה מעניין)

1. השם שלי: עתליה 2. כינוי\ם: וואללה אין. 3. ארץ לידה: ישראל! 4. בית ספר ומסלול: ארן. מזה מסלול?? הכוונה למגמה? אז מוזיקה! 5. איך היית רוצה להיקרא:ג´יזל- לא יודעת אבל אני חולה על השם הזה! 6. תבלין מועדף: מלח? 7. שתיה מועדפת: מים..חחח 8. דאורדורנט\בושם: דב! (דאודורנט) בושם- ז´דור, פלאוור של קנזו. 9. שמפו וקונדישינר: פינוק, נקה7 10. האם שחית בעירום פעם: לא... 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: בטח! סתם תלוי על מי.. ובאיזה מצב. 12. צבע מועדף: כחול שחור ואדום! 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: יותר מידי צוחקת, מחייכת, מתחילה עם בנים.. כן כן זה פשע.. חחח 14. חברים\ות הכי טובים\ות: אין אני חסרת חברים. <מה נראה לכם שאני יפרט!?> 15. כרית אחת או שתיים: אחת כמובן. 16. חיות מחמד: ארנב (זקן ושמן..חח)- ננוש, מושי. וציפור אהבה- פולי. 17. סרט מועדף: שר הטבעות, יפה במנהטן- סרט חמוד!, המומיה, מלחמות הכוכבים והרשימה עוד מממזההה ארוכה! 18.מוזיקה בכללית: אני שומעת הכל מלבד- טראנסים, האוסים, פופ (רק ג´ניפר ו]ינק חמודות!), והיפ הופ זה חצי חצי... 19. מכונית אידיאלית: פורשה וכל הסוגים האלו. אם אפשר שני מושבים, גג נפתח,, או אחד מבין השניים. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: לא בא לי, עוד דקה, עוד שנייה, אחר כך, אין לי כוח, נחשוב עליך, מעניין לי את התחת, אוי איזה כוסון! איזה מאמי! איזה חמוד/ה ועוד מלאאאאא... 21. אוכל מועדף\ שנוא: שנוא: דגים חצילים וכל מיני אחרים, לא סובלת את זה! וגם אני לא סובלת את הדברים המסובכים האלו שנותנים בחתונות- פויה! מועדף- לוידעת יש הרבה שאני אוהבת לאכול,, אבל יש לי מן אהבה גדולה כזאת אל עגבניות..חח 23. חבר\ה לעתיד: וואי יש הרבה.. אמינם, מארק, טום, טראוויס (שלושתם מבלינק), ציון (הקטנטן משלישיית מה קשור), שון (אוליבר ווד מהארי פוטר1), יש כמובן את הכוכביות הרגילות ועוד מלא שלא חשבתי עליהם עוד...חחח 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: אין תגובה (העתקתי מלמעלה) 25. היחסים עם ההורים : רבים צועקים, כיסאות עפים בלאגנים. סתם.. יחסים רגילים! 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: בכל מקום כמעט יש מקומות שווים! מצד אחד אני אוהבת את הערים הגדולות כמו ניו יורק ולוס אנג´לס וכל זה.. מצד שני אני אוהבת מקום שקט כזה, או ליד חוף הים, או עם מלא עצים ודברים כאלו.. מצד שלישי יש את ישראל כמובן שלמרות הכל!! 27. ממתק מועדף: נראה לי קוראים לזה אצבעות שוקולד.. 28. נעליים מועדפות: פלטפורמה!!!!! 29. שיר מועדף: מזה השאלה הזאת יש לי מלאאאאאאאאאאאאאאאאא 30. אתר מועדף: גם יש כל מיני... 31. ספורט מועדף (לצפייה): תחרויות של אתלטיקה קלה ומשחקי כדורגל שהפועל משחקת שם! 32. הספורט המועדף (למשחק): אני לא משחקת בזה, אבל ריצה, קפיצה למרחק, ולגובה. (אתלטיקה בקיצר!) 33. הרגע הכי משפיל בחייך: מה נראה לכם שאני אפרט לכם את כל הרשימה?! 34. איזה חג אתה הכי אוהב: כל חג שיש יותר מיומיים של חופש. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: לא הייתי לא הומואית ולא לסבית ואני לא רוצה להיות אז ביייי 36. אוספים: תמונות בעיקר (פוסטרים, תמונות קטנות וכל זה.. וגם במחשב!) אבל זה לא נקרא אצלי אוסף.. פשוט יש הרבה.. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: להישאר לבד בבית בחושך כשיש כל מיני קולות חשודים. ועוד כמה..חח 38. תגיד מילה טובה...: לא רוצה! סתם.. אני אוהבת אותך מאמי! 39. ספר מועדף: כל מיני שטויות על אגדות כאלו כמו: סדרת רומח הדרקון, ושטויות של דברים שלא קורים בדרך כלל במציאות. אני גם אוהבת רומני מתח, אבל מלא זמן לא קראתי ספר! 40. עיתון מועדף: ראש 1, מעריב לנוער.. 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: חברים, המורדים (טוב נו??) בובה פראית (שוב, טוב נו??), קרוב רחוק וכל מיני... 42. כמה טיפים מהחיים: תחיו את החיים! רק אל תעשו משו שתצטערו עליו (מוקדש לבנות ולחברים שלהן..!) 43. מועמד פוליטי: מסתומרת? 44. מפלגה: כרטיס לבן מותר? 45. חום או קור: קור!! 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר, אימייל כל הזמן ניתקע..בעע 47. זמר אהוב (אהם): אין לי... ברור שאמינם!!!!! 48. זמרת אהובה: פינק, וג´ניפר לופז. 49. להקות: בלינק182 (כמובן!!!), בוקס קאר (גם כמובן!!), קיטי,היהודים, מוניקה סקס, פאפא רואץ´ נירוונה, מטאליקה, לינקין פארק, נו דאוט, וואי יש לי מלא.. 50. סרט מצוייר אהוב: אממ.. לוידעת תאמת יש כל מיני.. בת הים הקטנה אני חושבת.. 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: רגישה, חברותית, כלבה, מתוקה. 52. אתה שונא אנשים ש..: צבועים.. זה הכי דוחה.. אני גם שונאת את החברות שבוגדות..בעע 53. אתה שונא מקומות ש..: שיש שם אנשים שלא עושים לך שלום כשאתה עושה להם.. מאיפה לי?! 54. אני אוהב/ת: כל מיני דברים.. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: חסוי! 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: אם אני ארשום יהיו הרבה. 57. מה הכי מגעיל אותך: ג´וקים.. פיכסה... 58. מה את/ה הכי אוהב?: המוווווון דברים! אני חושבת לשבת לי בזולה בחדר לשמוע מוזיקה בפול ווליום, מצד שני להיות עם חברים לעשות בלאגנים, וכל מיני דברים אחרים.. 59. משפטים שלך לסיכום: ה- סוף! מזה משפרטים לסיכום מאיפה אני אוציא לכם!?

M ShadY

New member
...

1. השם שלי: מאיה 2. כינוי\ם: אם 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: חסוי 5. איך היית רוצה להיקרא: טוב לי עם מאיה 6. תבלין מועדף: סוכר(?) 7. שתיה מועדפת: (קוקה) קולה 8. דאורדורנט\בושם: סיקרט/ליידי ספיד סטיק ג´ל 9. שמפו וקונדישינר: הוואי 10. האם שחית בעירום פעם: לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לפעמים 12. צבע מועדף: אדום, שחור וכחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: כן (דהההה... מי לא גנב קרשים לל"ג בעומר מאתר בנייה?!) 14. חברים\ות הכי טובים\ות: אמממ... מעדיפה לא להזכיר שמות 15. כרית אחת או שתיים: שתיים 16. חיות מחמד: כלבה ודגים 17. סרט מועדף: פורסט גאמפ (מקווה שזה השתנה ל8 מייל) 18.מוזיקה בכללית: הכל חוץ מכרסטינה, בריטני ושאר הבייבי גירלס/בויס 19. מכונית אידיאלית: פרארי 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אין ממש 21. אוכל מועדף\ שנוא: הכל חוץ מדברים שבאו מהים... יאק 23. חבר\ה לעתיד: לא צפוי כרגע 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: אני לא אוהבת לתת ביקורת על עצמי 25. היחסים עם ההורים: הרבה צעקות אחד על השני, אבל פ´סדר 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: אל.איי 27. ממתק מועדף: מקופלת 28. נעליים מועדפות: נייק/פילא (בספורט) 29. שיר מועדף: תראו ת´חתימה שלי ותבינו 30. אתר מועדף: נגיד שנענע 31. ספורט מועדף (לצפייה): פעם צפיתי בשלמות פורמולה1, וזה היה שיעמום טוטאלי 32. הספורט המועדף (למשחק): טניס 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא זוכרת 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: מאיפה לי??? 36. אוספים: אין 37. מה הפחד הכי גדול שלך: לדבר עם חבר/ה על אמינם בסמטה חשוכה ולפגוש את ICP (זה פחד... אבל לא הכי גדול, נראה שהכי גדול זה מוות) 38. תגיד מילה טובה...: זין 39. ספר מועדף: הארי פוטר 40. עיתון מועדף: מעריב (מוספים: תרבות, היום) 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: (טוק שואו:) ג´יי לנו 42. כמה טיפים מהחיים: מאיפה אני אביא לכם?! 43. מועמד פוליטי: לא 44. מפלגה: אם כבר אז העבודה 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: אימייל 47. זמר אהוב (אהם): אמינם (וגם בריאן אדאמס) 48. זמרת אהובה: מיסי אליוט/מישל בראנץ´ 49. להקות: אופספרינג, בלינק 182, סאם 41, הדג נחש, משינה, לימפ ביזקיט, אירוסמית´... 50. סרט מצוייר אהוב: מלך האריות (חחחחח) וספייס ג´אם (זה חצי מצוייר) 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: אני ל-א אוהבת לתת ביקורת על עצמי (אופס, זה 7) 52. אתה שונא אנשים ש..: מתאפרים הרבה, ותופסים תחת. דוגמאות טובות: ג´ניפר לופז (חחחח... באמת תופסת תחת) ומריה קארי 53. אתה שונא מקומות ש..: שומעים בריטני ושאר הקראפ 54. אני אוהב/ת: - 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: - 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: לא יודעת 57. מה הכי מגעיל אותך: מרילין מנסון? 58. מה את/ה הכי אוהב?: לישון 59. משפטים שלך לסיכום: חייה את הרגע, בתנאי שאח"כ לא תהרוס אותו.

schlichter

New member
קבלו....

1. השם שלי: אלון 2. כינוי\ם: שליכטר(זה גם שם המשפחה שלי אבל כולם קוראים לי ככה) 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: אורט טכניקום גבעתיים,מסלול:קולנוע 5. איך היית רוצה להיקרא:טוב לי עם השם שלי 6. תבלין מועדף: רוטב עגבניות 7. שתיה מועדפת: מים 8. דאורדורנט\בושם: HUGO 9. שמפו וקונדישינר: מממ...שאלה טובה 10. האם שחית בעירום פעם: God No 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: תלוי על מי ועל מה 12. צבע מועדף: כחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: אם אפשר לקרוא פשע כשהמורים מאשמים אותך 14. חברים\ות הכי טובים\ות: יותר מדי כדי לרשום.... 15. כרית אחת או שתיים: אחת! 16. חיות מחמד: כלב 17. סרט מועדף: 8 מייל 18.מוזיקה בכללית: רק אמינם אני לא מכיר דבר אחר 19. מכונית אידיאלית: יגואור 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: מה שלא הורג מחשל 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף:פיצה, שנוא:לא עולה לי כרגע 23. חבר\ה לעתיד: - 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: - 25. היחסים עם ההורים : טובים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ת"א 27. ממתק מועדף: - 28. נעליים מועדפות: Adidas 29. שיר מועדף: The way i am 30. אתר מועדף: www.eminem-place.get.to 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורגל! 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורגל! 33. הרגע הכי משפיל בחייך: - 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פורים כי נולדתי בפורים 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:אני הומופוב 36. אוספים: 37. מה הפחד הכי גדול שלך: שלא אצליח בדברים שאני רוצה 38. תגיד מילה טובה...: אין עוד הרבה יש עוד המון 39. ספר מועדף: מי קורא ספרים....? 40. עיתון מועדף: מעריב 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: חברים 42. כמה טיפים מהחיים: תמיד תיהיה בטוח במה שאתה עושה ותחשוב כמה צעדים קדימה לפני שאתה עושה 43. מועמד פוליטי: - 44. מפלגה: - 45. חום או קור: חום 46. מכתב דואר או אי מייל: מכתב דואר 47. זמר אהוב (אהם): זה לא ברור EMINEM 48. זמרת אהובה: Jennifer Lopez 49. להקות: Blink 182 50. סרט מצוייר אהוב:- 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: חושב מתחשב מקשיב ועושה 52. אתה שונא אנשים ש..: בוגדים וילדותיים. 53. אתה שונא מקומות ש..: שיש סיכוי שאני לא רצוי. 54. אני אוהב/ת:אין כרגע לצערי 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: זה אותו דבר כמו שאלה 52 57. מה הכי מגעיל אותך:- 58. מה את/ה הכי אוהב?: - 59. משפטים שלך לסיכום: קשה יש רק בלחם וגם אותו בסוף אוכלים, אין עוד הרבה יש עוד המון.

Romeo italiano

New member
השקעתי בזה יותר מ20 דקות!!!

1. השם שלי:רומאו 2. כינוי\ם: רומא, מילאן 3. ארץ לידה: איטליה 4. בית ספר ומסלול: מקיף ט מסלול רפואה 5. איך היית רוצה להיקרא: דון רומאו (יענו מאפיה) 6. תבלין מועדף: אורגנו 7. שתיה מועדפת: פאנטה אקזוטי 8. דאורדורנט\בושם: רק הוגו 9. שמפו וקונדישינר: לא זוכר 10. האם שחית בעירום פעם: לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: רק ברוח טובה 12. צבע מועדף: כחול שמיים 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: עדיין לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: מה איכפת לכם 15. כרית אחת או שתיים: מה ז´תשאלה הזאת (ברור שתיים) 16. חיות מחמד: חתול העונה לשם סילביו ובאטמן 17. סרט מועדף: הסנדק, החיים יפים, יש לך הודעה 18.מוזיקה בכללית: היפ-הופ/ראפ 19. מכונית אידיאלית:אלפא רומאו 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:vaffanculo 21. אוכל מועדף\ שנוא: אני איטלקי יש לי מיליון מאכלים אהובים, שונא אוכל צרפתי 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: 25. היחסים עם ההורים : 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: רימיני (באיטליה) 27. ממתק מועדף: טירמיסו 28. נעליים מועדפות: אדידס 29. שיר מועדף: sing 4 the moment של אמינם 30. אתר מועדף: www.acmilan.co.il 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורגל איטלקי 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורגל 33. הרגע הכי משפיל בחייך: שכחתי אותו בכוח 34. איזה חג אתה הכי אוהב: קריסמס 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: 36. אוספים: 37. מה הפחד הכי גדול שלך: להיתקע בצרפת 38. תגיד מילה טובה...: מילה טובה 39. ספר מועדף: שמקבלים במטוס 40. עיתון מועדף: la gazzatta dello sport 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: סימפסון, סיינפלד, חברים סופרנוס ומשמרת שלישית 42. כמה טיפים מהחיים: עדיף לאבד רגע בחיים מאשר לאבד את החיים ברגע 43. מועמד פוליטי: סילביו ברלוסקוני 44. מפלגה: 45. חום או קור: לא יודע 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר 47. זמר אהוב (אהם): אמנים 48. זמרת אהובה: sita 49. להקות: blink 182, foo fighters 50. סרט מצוייר אהוב: ברור משפחת סימפסון 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: מת על איטליה מאוד 52. אתה שונא אנשים ש..: חיים בצרפת,סנובים,שקרנים מתנשאים ועוד 53. אתה שונא מקומות ש..: קשורים לצרפת, 54. אני אוהב/ת: מוזיקה, סרטים ולטייל בעולם 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: אפלטונית? 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: צרפתים, סנובים ומתנשאים 57. מה הכי מגעיל אותך: צרפת 58. מה את/ה הכי אוהב?: איטליה 59. משפטים שלך לסיכום:אני יודע שכתבתי יותר מידי איטליה , ושאני שונא את צרפת אבל זה מה שיש

Altryne

New member
אני מצטער להגיד לך אבל

אתה מטומטת וגם מצחיק גם אני שונא צרפתים לא עשית כמעט טעות אחד בכל השאלון ובדיוק בשם של אמינם עשית טעות אתה בכלל מעריץ? אתה לא יודע מה זה אפלטונית? ושאלו אותך על מעמד פוליטי יא מטומטם התכוונו לישראל זהו אני מצטער שאתה מטומטם :)

ilbe182ebli

New member
יואו מה עשית לזה??

דך הכל רשם כנראה מהר וזה מה שיצא.. מה אתה חושב משעמם לו אז בכוונה הוא ירשום אמינם כשהאותיות קצת יצאו הפוכות? גם לי זה קורה מלאאא פעמים שהכל יוצא לי כל כך מבולגן שאף אחד לא מבין מה אני רושמת ביכלל... וגם כשאני רושמת אמינם או כל דבר אחר! זה מה שהופך אותו ללא מעריץ? איזה שטויות... ומה זה בדיוק אם בנאדם לא יודע מזה אפלטונית? גם אני לא ידעתי עד לא ממזמן... ותראה... זה סתם שאלון, זה לא רציני, אז כל אחד רושם מה שבא לו... זהו. וסורי אם נראיתי עצבנית :)

Donutz

New member
יאללה תורי...

. השם שלי:דנה 2. כינוי\ם:דנדוש,Dounutz 3. ארץ לידה:ישראל 4. בית ספר ומסלול:מסורתי (זה השם של הבית ספר...) 5. איך היית רוצה להיקרא: דלילה, אכזב...או כל שם שאין אותו לכל בנאדם שני שאתה פוגש.. 6. תבלין מועדף:מלח 7. שתיה מועדפת:קולה!!! (לא מקורי במיוחד...) 8. דאורדורנט\בושם:Fa כתום\ Lolita Lemnicka 9. שמפו וקונדישינר:Head and Shoulders ופאנטן 10. האם שחית בעירום פעם:אמממ... אמממ... סתם לא... 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:כן עד גבול מסוים 12. צבע מועדף:מתחלף עם המצב רוח... כרגע, סגול... 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: גנבתי פעם טבעת מחנות בעיר ותפסו אותי... זה נקרא? 14. חברים\ות הכי טובים\ות:אורלי,דנה, ליטל, עליזה, יעל, יעל וכו´ 15. כרית אחת או שתיים: אחת 16. חיות מחמד: אין ): 17. סרט מועדף:מאטריקס,רובין הוד גברים בגטקאס והגביע הקדוש. 18.מוזיקה בכללית:אני בקטע של ספציפי... 19. מכונית אידיאלית:כשנגיע לגשר... 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:כל חודש יש לי משפט אחר שנשרט לי במוח. השבוע: אחלה בחלה... 21. אוכל מועדף\ שנוא:פיצה עם זיתים ירוקים\ פיצה עם זיתים שחורים 23. חבר\ה לעתיד:כשנגיע לגשר... 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:תלוי ביום. 25. היחסים עם ההורים: הכל טוב 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות:אוסטרליה... נשמע לי מקום מעניין 27. ממתק מועדף:Twix 28. נעליים מועדפות:סקצר´ס. חלק בלתי נפרד מהארון שלי. 29. שיר מועדף: אנגלית:When you say nothing at all עברית: גשם כבד עומד ליפול. 30. אתר מועדף:www.flogo.com 31. ספורט מועדף (לצפייה):פוטבול אמריקאי וכדור-סל 32. הספורט המועדף (למשחק):טיקוואנדו 33. הרגע הכי משפיל בחייך:כנראה לא היה לי רגע ממש משפיל או שהייתי זוכרת אותו... אבל אם יהיה לי בעתיד, אתם תהיו הראשונים לדעת... 34. איזה חג אתה הכי אוהב:פסח! מתה על מצה! 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:סנדרה בולוק או פיונה אפל 36. אוספים:היה לי פעם אוסף מחקים. המנקה שלי גנבה אותו... 37. מה הפחד הכי גדול שלך:להיכנע לשגרה. 38. תגיד מילה טובה...:מילה טובה (ראיתי למעלה ואני מודה העתקתי... סולחים לי?) 39. ספר מועדף:לאהוב עד מוות 40. עיתון מועדף:ראש 1 41. סדרת טלוויזיה מועדפת:באפי קוטלת הערפדים 42. כמה טיפים מהחיים:shit happens 43. מועמד פוליטי:אממממ הרצל? 44. מפלגה:עבודה. 45. חום או קור:פושר 46. מכתב דואר או אי מייל:דואל 47. זמר אהוב (אהם):פרנק סינטרה... סתם אמינם 48. זמרת אהובה:אין 49. להקות:aerosmith, RHCP 50. סרט מצוייר אהוב:סאות´פארק וסימפסונס. 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:עפיפונית יצורה ומתלהבת...(אני מסתפקת בשלוש מילים טוב?!) 52. אתה שונא אנשים ש..:לוקחים דברים יותר מדי ברצינות 53. אתה שונא מקומות ש..:מעשנים בהם... זה לא בריא... 54. אני אוהב/ת:את אחותי (שיושבת כאן לידי...) 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך:איברהים (שם אמיתי שמור במערכת...) 56. האנשים שאת/ה הכי שונא:צבועים 57. מה הכי מגעיל אותך:ציפורניים ארוכות 58. מה את/ה הכי אוהב?:לישון ולשיר שירי אמינם עד שאני מצליחה ללמד את כל הכיתה שלי את המילים ל-im back 59. משפטים שלך לסיכום:"אל תעשנו, אל תיקחו סמים, אל תישתו תשאירו את כל זה לי..."- אמינם

Romeo italiano

New member
תגובה על זה שאני "מטומטם"

דבר ראשון אתה צודק (לא בקשר למטומטם) בכל השאלון לא עשיתי טעות ורק באמינם עשיתי טעות, מה אני יגיד?,קורה, וגם לא ראיתי כמה סעיפים בטעות , נראה לי זה היה יחסים עם ההורים ולמי הייתי עושה טובה מהמין השני, אז אני יענה עליהם עכשיו: קודם כל אני שונא הומואים, זה מגעיל והטובה היחידה שהייתי עושה להם זה כדור 9 מילימטר לחזה, יחסים עם ההורים: בסדר, לא מתלונן,. עכשיו איפה החכם הגדול שהתלונן עלי? מה אתה רציני חושב שאני עד כדי כך דפוק אני ילמד אותך על אמינם אז מה הקשר אם שמתי יוד לא במקום זה אומר שאני לא מעריץ? מה אתה דפוק? חמור ? מפגר? משהו? ואפלטונית אני יודע מה זה עוד לפני שהיית תא זרע, לא עניתי כי למה לכתוב אפלטונית שיכתבו "מי האישה המושלמת או האהובה האולטימטיבית וכו..." , ובקשר למועמד פוליטי אני אפילו לא יענה, ....... טוב מצטער אני לא יכול להתאפק , קודם כל לא התכוונו בפרוש בארץ, ואם כן אין לי מועמד פוליטי בארץ כי לא איכפת לי אני אזרח איטלקי וברלוסקוני שולט. לסיכום אם התכוונת בצחוק כזה שאני מטומטם , סבבה לא איכפת לי, אבל אם את רציני אז vaffancuo, figlio di puttana, va caggare, pezzo di merda albanese

I Loe EMINEM

New member
סבבה

1. השם שלי:מיכל 2. כינוי\ם: מיקי 3. ארץ לידה:ישראל 4. בית ספר ומסלול: מבואות עירון 5. איך היית רוצה להיקרא:לא יודעת 6. תבלין מועדף: 7. שתיה מועדפת: קולה ומים באותה מידה 8. דאורדורנט\בושם: דאב 9. שמפו וקונדישינר: פינוק 10. האם שחית בעירום פעם: לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:תלוי בבן אדם... בדרך כלל לא 12. צבע מועדף: כחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע:לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: נופר לאה ניצן שיר שני רועי הודי אור עופרי... 15. כרית אחת או שתיים:אחת 16. חיות מחמד: אין 17. סרט מועדף: 18.מוזיקה בכללית:כל מיני 19. מכונית אידיאלית: מכונית ספורט 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:ממי 21. אוכל מועדף\ שנוא:שונאת אוכל סיני תאילנדי ויפני 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: 25. היחסים עם ההורים : בסדר 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות:קליפורניה 27. ממתק מועדף: 28. נעליים מועדפות: דוק´ מרטינס 29. שיר מועדף:סטאן 30. אתר מועדף: וואלה 31. ספורט מועדף (לצפייה):כדור רגל 32. הספורט המועדף (למשחק): שחייה וכדורגל 33. הרגע הכי משפיל בחייך:לא הייה לי 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:... 36. אוספים: 37. מה הפחד הכי גדול שלך:לאבד את כל מה שייש לי.. 38. תגיד מילה טובה...: אני חושבת שכל בן אדם הוא משהו מיוחד 39. ספר מועדף: אני לא קוראת הרבה 40. עיתון מועדף: ראש 1 41. סדרת טלוויזיה מועדפת:חברים 42. כמה טיפים מהחיים: 43. מועמד פוליטי: 44. מפלגה: עבודה 45. חום או קור: חום 46. מכתב דואר או אי מייל: 47. זמר אהוב (אהם):אמינים 48. זמרת אהובה: ג´ניפר לופז 49. להקות: 50. סרט מצוייר אהוב: 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: 52. אתה שונא אנשים ש..: 53. אתה שונא מקומות ש..: 54. אני אוהב/ת: 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: 57. מה הכי מגעיל אותך: 58. מה את/ה הכי אוהב?: 59. משפטים שלך לסיכום:

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif

1. השם שלי:
מאיה, אבל זה מאיע...
2. כינוי\ם:
אין...אבל אם מחשיבים את חציל לא בשל, אז יש אחד... 3. ארץ לידה:
ישראל 4. בית ספר ומסלול:
בן גוריון, אין לי מסלול... 5. איך היית רוצה להיקרא:
נועה
6. תבלין מועדף:
מלח
7. שתיה מועדפת:
מיץ תפוזים או קולה...
8. דאורדורנט\בושם:
נטורל...
, לא משו... 9. שמפו וקונדישינר:
פינוק
10. האם שחית בעירום פעם:
לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:
תלוי על מי...
12. צבע מועדף: שחור
13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע:
לא שתפסו אותי...
, אבל אני גם מבטיחה לעצמי דברים ולא מקיימת, זה הורג... 14. חברים\ות הכי טובים\ות: 2, כל השאר ידידים וידידות... 15. כרית אחת או שתיים: אחת, גדולה...
16. חיות מחמד: היתה->חתולה...
17. סרט מועדף:
8 מייל... 18.מוזיקה בכללית: אמינם, פינק, ואבריל...
19. מכונית אידיאלית:
איי דונט נואו... 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:
ארגגג
אנשים רוצים להרוג אותי על המילה הזאת... 21. אוכל מועדף\ שנוא:
אוכל מועדף- עוף ותפוחי-אדמה, ושנוא- דגיםםם...
23. חבר\ה לעתיד:
איך אני אמורה לדעת
הו וול... 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:
אני
ברור...*חיוז* 25. היחסים עם ההורים :
כמו כל מתבגרת ממוצעת... 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות:
ארצות הברית
יש שם אנשים נחמטים... 27. ממתק מועדף:
שוקולד, שוקולד, ושוקולד...
28. נעליים מועדפות:
הנעלי פלטפורמה איימתנית שלי, בצבעים שחור ואדום... 29. שיר מועדף:
יש הרבה, אבל אני אוהבת את Lonely Girl של פינק... 30. אתר מועדף:
תפוז
31. ספורט מועדף (לצפייה):
אין 32. הספורט המועדף (למשחק):
אני לא יודעת... 33. הרגע הכי משפיל בחייך:
יש לי הרבה בזמן האחרון, לצערי...
34. איזה חג אתה הכי אוהב:
החופש הגדול
35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:
לעצמי...ואני לא... 36. אוספים:
אממ...אוסף-של-דברים-שלא-זרקתי
אוסף-זבל
37. מה הפחד הכי גדול שלך:
להיות בשום מקום... 38. תגיד מילה טובה...:
(מי צריך מילים
) 39. ספר מועדף:
´הנסיכה הקסומה´ ו´הארי פוטר´ 40. עיתון מועדף: ראש 1... 41. סדרת טלוויזיה מועדפת:
אני כמעט לא רואה טלוויזיה, אבל רק בישראל... 42. כמה טיפים מהחיים:
אני לא ילדה של טיפים... 43. מועמד פוליטי:
תזכירו לי- מה זה פוליטיקה
44. מפלגה:
ראו הערה קודמת... 45. חום או קור:
קור...
46. מכתב דואר או אי מייל:
אי מייל... 47. זמר אהוב (אהם):
אמינם...
48. זמרת אהובה:
פינק ואבריל, כבר אמרתי... 49. להקות:
ממ...תנו לי לחשוב על זה... 50. סרט מצוייר אהוב:
שלגיה
51. תאר את עצמך ב-4 מילים:
מטורפת, ולא עושה חשבון... 52. אתה שונא אנשים ש..:
מסתירים ממני משו, שלא אומרים לי הכל בפנים... 53. אתה שונא מקומות ש..:
יש בהם יותר מדי מתלהבים... 54. אני אוהב/ת:
לשכב על הגב ולבהות בתקרה... 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך:
ארג... 56. האנשים שאת/ה הכי שונא:
האנשים שהקימו את ביצפר... 57. מה הכי מגעיל אותך:
לאכול את המוחטה של עצמך...
58. מה את/ה הכי אוהב?:
הרבה דברים, יותר מדי דברים... 59. משפטים שלך לסיכום:
דראקו שולת
אמינם שולת

ffiendd

New member
עוד אחד מהפחדים הכי גדולים שלי:

לא להיות מיוחדת...

HANYK

New member
שלי.... ../images/Emo26.gif

1. השם שלי: חני. 2. כינוי\ם: ג´ני. 3. ארץ לידה: ישראל.
4. בית ספר ומסלול: אורט ביאליק/מנהל ושיווק. 5. איך היית רוצה להיקרא: המשוררת המנצחת. 6. תבלין מועדף: מלח,פלפל. 7. שתיה מועדפת: דיאט קולה. 8. דאורדורנט\בושם: בושם...(הוגו). 9. שמפו וקונדישינר: פינוק. 10. האם שחית בעירום פעם: לא..אבל נשמע נחמד. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: מדי פעם כן. 12. צבע מועדף: שחור. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא...לפי מה שידוע לי. 14. חברים\ות הכי טובים\ות: שיר.. מתה עליה! 15. כרית אחת או שתיים: שתיים. 16. חיות מחמד: כלב...ג´קי הכלב הכי מתוק בעולם. 17. סרט מועדף: "ללכת עד הסוף" מומלץ! ו"שומר הראש" 18.מוזיקה בכללית: הכל...(סאב והצל שולטים,אמינם וכו´..) 19. מכונית אידיאלית: החיפושית החדשה. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: "שאני אדוג", "שיו איזה דפוק". 21. אוכל מועדף\ שנוא: פירה של סבתא..הכי מועדף! שנוא- עוף! 23. חבר\ה לעתיד: הצל.. 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא. 25. היחסים עם ההורים : נסבל. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ישראל..אין לי ארץ אחרת. 27. ממתק מועדף: מקופלת לבנה. 28. נעליים מועדפות: ספורט. 29. שיר מועדף: I AILL ALWAYS LOVE YOU (וויטני יוסטון). 30. אתר מועדף: אין לי .. כל מה שאני מוצאת. 31. ספורט מועדף (לצפייה): אטלתיקה, שחייה, כדורגל. 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורגל.. אבל אני לא משחקת! 33. הרגע הכי משפיל בחייך: רקדתי באיזה הצגה כמו מפגרת. והתקשרתי לאחד שהייתי דלוקה עליו וניתקתי .. והוא עלה על זה.. פאדיחה! 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פורים..אני מה שבה לי ביום הזה! 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: לסבית .. אז למריצה מהמורדים. 36. אוספים: מדבקות, וכרטיסיות אוטובוס. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: הסוף... 38. תגיד מילה טובה...: שלום לך.. 39. ספר מועדף: "בעל זבוב". 40. עיתון מועדף: ראש 1. 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: המורדים, חברים ודוסון קריק. 42. כמה טיפים מהחיים: לחשוב טוב לפני שפולטים מילים מהפה. 43. מועמד פוליטי: שרון... 44. מפלגה: ליכוד.. 45. חום או קור: חום.. אני ילדה חמה. 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר. 47. זמר אהוב (אהם): סאבלימינל והצל ...אמינם. 48. זמרת אהובה: בריטני .. חח סתם! אממ אין לי! 49. להקות: אייר וואי, סאבלימינל והצל, סיסטים אוף א דאון. 50. סרט מצוייר אהוב: מרקו. 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: אני ילדה פשוט רגילה. 52. אתה שונא אנשים ש..: משוויצים והם בעצם כלום. 53. אתה שונא מקומות ש..: מפלילים סוג של אנשים מסויימים. 54. אני אוהב/ת: את עצמי. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: אין תגובה. 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: המורה שלי לאנגלית פול... 57. מה הכי מגעיל אותך: התעללות בחיות. 58. מה את/ה הכי אוהב?: לכתוב שירים... 59. משפטים שלך לסיכום: אני מודה לכל משפחתי שתמכו בי... סתם אין לי מה לומר! ישראל שלנו!!!
אני ישראלית ויהודיה

HANYK

New member
אופס בטעות לא שרשתי להודעה.. "רק למ

שקיעים" סליחה

Donutz

New member
וואי!

אני חולה על "ללכת עד הסוף"! שכחתי לרשום את זה בסרטים האהובים...

למעלה