למשמיצי האוהדים

למשמיצי האוהדים

האוהדים שלנו ידעו לקבל את הקבוצה בתחילת העונה גם כשלא הלך...אם אחרי 10מחזורים הקבוצה קרובה לתחתית מלצמרת ולא אכפת לשחקנים שבקושי משחקים וברור שגם יד המאמן לא נקיה מהכישלון,מ ו ת ר לשרוק בוז...נכון לקלל אסור צריך לתמוך ולעודד אבל צריך גם לע.ו.ר.ר...מכבי חיפה-אוהב אותך לנצח איתך

Liroy999

New member
לטעתי אתה טועה.

עם כל זה שבאמת אני את כאב האוהדים, לכן אני לא שופט אותם. ברגע שקהל של הקבוצה שלך שורק בוז זה משקיע על השחקנים. מוריד להם את הביטחון, משפיע איכות המשחק וזה רק עוזר לקבוצה לשקוע עוד יותר. מי שהוא באמת אוהד אמיתי יאהד את הקבוצה גם ברגעים הקשים שלה. עצוב לי שנולד כאן דור מפונק, שאם שנה אחת לא הולך אז אנשים יוצאים מפרופורציות לגמרי. כולם אומרים לפטר מאמן, להחליף שחקנים, וכשרוני ניצח את אוקזר איפה כל אלה שאמרו שצריך לפטר אותו? אני לא מבין אותם. הבעייה היא השובע של השחקנים בליגה-לא המאמן. חוץ מזה אנחנו הישראלים ידועים בזכרוננו הקצר אתם זכורים איך ברצלונה של רייקארד הייתה נראת בעונה הראשנה?- ב-3 מילים בושה, חרפה וכלימה. ועכשיו הם מפרקים קבוצות, אז מישהו זוכר את זה. אז שנה אחת לא הולך, מה קרה?! מחלמה?

dios4

New member
ואחרי שמסודי הבקיע מול אוקזר

לא צצו להם אותם אנשים שרוצים לזרוק אותו כבר. ועוד מדברים על אוהדים שהם "כפוי טובה" פשוט השריקות נגד מסודי הקללות,הרסו אותו..אם היה איזשהו מצב שהוא ישקיע אז למה לו להשקיע?גם אם יביא לכם את הצ'מפיונז תמשיכו לקלל!!

איזה הגזמה

מסודי חלש מהתחלה...להזכירך שנה שעברה שנתניה שיחקה בק. אליעזר שרו ``מסודי הוא ירוק``...אבל השחקן הזה לא נותן כלום ומבחינה מקצועית הוא צריך להיות על הספסל

אתה צודק

ואדרבה זה יותר מגדיל את הכאב שהתרגלנו לצמרת ופתאם...מרכז טבלה (ומטה)...לפחות רצינו לתת פייט,ובינתים זה די רחוק...אבל כללית מסכים איתך אני רק רציתי שתדונו את האוהדים לכף זכות ולא תגידו דברים כמו ``אוהדים מגעילים`` ``לא מגיע להם קבוצה כמו מכבי חיפה`` וכו`...

Liroy999

New member
מי שלא נמצא עם הקבוצה ברגעים הקשים.

...שלה הוא אוהד צעצוע. וכתבתי בתגובה לאחת ההודעות כאן אתם חייבים להיות עקביים בביקורת שלהם, גם כאשר הקבוצה מנצחת וגם כאשר היא מפסידה. לגבי מסודי- אני עד עכשיו התלבטתי לגבי אבל המשחק האחרון הוכיח לי שאין שאלה בכלל, אין התבלבטות. כי אני מקבל ששחקנים משחקים כאילו הם שכחו לשחק כדורגל ברגע שמשנים להם תפקיד. מסודי שחק מופנק. בגלל זה הוא מתאים לקבוצה קטנה. במשחק האחרון הוא עשה שביתה אטלקית (ממש כך!) אני מקבל ששחקן לא משחק טוב. אבל לפחות שינסה להיכנס את עצמו למשחק ויבוא לקבל כדורים. שמסודי יראה סופסוף שאיכפת לו. בכל העולם נוהג לשנות לפעמים תפקידים לשחקנים, אותם שחקנים רק מרווחים מכך. כי זה הפוך אותם להיות רב-גונים. בוקולי שחקן שמתאים לרמות הגבוהות כי היכן שלא תשים אותו הוא ייתן הכל. אני מוכן להתערב איתכם שגם כאשר ישימו אותו חלוץ הוא ישחק טוב. הוא אומר בעצמו:" מה שהמאמן אומר אני עושה בכייף." מגיע לו כל הכבוד על הגישה הזו. שחקנים צרכים לעשות מה שהמאמן מבקש. וזה הכל. לבוקולי בניגוד להמון ספורטאים יש גישה של ספורטאי אמיתי, לכן אני מעריך אותו כ"כ.

זה ברור

הבהרתי את עצמי אני חושב חוצמיזה מסכים עם כל מילה...אני עדיין מסופק לגבי אנדרסון...

יופי תומר כבש

גביע טוטו אבל גם משו נקוה לנצח אולי ככה רוני ישלב גם את הצעירים יותר...בינתים 1-1

למעלה