למשייטים לקפריסין...

המטיייל

New member
למשייטים לקפריסין...

ביררתי עם המקום היחידי שמשיט גם אופנועים. אז ככה: החברה: יעקב כספי בע"מ, טלפון: 04-8674444. כרטיס יחיד (מבוגר) - 51 דולר הלוך, 41 דולר חזור, מיסי נמל 22 דולר לכל כיוון. אופנוע (שטח אמרתי) - 44 דולר הלוך, 35 דולר חזור, מיסי נמל 14 דולר כל כיוון. ההפלגה אורכת כל הלילה (יוצאים בכל יום ראשון מחיפה בערב, מגיעים ללימסול בבוקר). הפלגות חזרה בימי שבת בערב (הגעה בראשון בבוקר...יש! עוד אפשר ללכת לעבודה - NOT). לא ברור לי לגבי ביטוחים ורישוי נסיעה בקפריסין, כך שאשמח שתעדכנו אותי. המטייל שרוצה לטייל. אגב, אשמח לתאם עם עוד שותפים שמעוניינים (אני ואישתי מתכננים איפשהו בסוכות)

Ninja

New member
Another place you can check

I´m ordering my tickets through the web, you can pay with credit card and pick them up 2 hours before departure at the harbor. The prices for Limassol are a bit cheaper than Caspi but there is a huge difference on tickets to Piraeus, about 35% cheaper than Caspi Try www.ferries.gr and look for the port that you want to go to or to leave from. You can go directly to www.ferries.gr/poseidon/ target=_blank>Poseidon to see the line to Cyprus I´m leaving this Monday for six weeks, Greece, Italy and France. Couldn´t be more happy

המטיייל

New member
תודה נינג´ה... תעשה חיים ואל..

תשכח לספר כאן חויות. המטייל, שמת מקנאה

למעלה